Herlaad je eigen kaart of die van iemand anders in een paar klikken

  • Klik in de klantenzone op "Herlaad online". Geef het gsm-nummer in waarvoor je wil herladen, het herlaadbedrag en de betaalmethode in en doe de betaling.
  • Als je inlogt op de klantenzone, zijn het vorige herlaadbedrag en de betaalmethode al ingevuld. Je moet enkel bevestigen of aanpassen.

Na je betaling sturen we je een sms met de bevestiging.

Je kan het ook anders doen. Aan jou om te kiezen wat je het gemakkelijkst vindt!

Via de My BASE-app

Ideaal om je eigen herlaadkaart of andere herlaadkaarten op te laden. De app is heel praktisch en je kan er nog veel meer mee doen.

Via de top-up chatbot

Vraag de chatbot om voor jou te herladen. In 1-2-3 helpt hij je verder. Betaal veilig en snel met je kredietkaart of Bancontact.

In een BASE Shop

Je kan herladen aan de Self Pay Kiosk van je BASE Shop.                                                                                                   

Herlaad online of via de My BASE-app!

  • Snel én eenvoudig!

Herlaad online of via de My BASE-app!

  • Snel én eenvoudig!

Voorwaarden  

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor herlaadkaarten:
De gratis minuten, sms’en en MB’s zijn geldig in België en Europa, speciale nummers uitgezonderd, en blijven 30 dagen geldig na je herlaadbeurt. Bij elke nieuwe herlaadbeurt van minimum € 10 binnen de 30 dagen, vervallen je ongebruikte gratis minuten en sms’en en worden ze vervangen door nieuwe gratis minuten en sms’en. Indien je binnen de 30 dagen opnieuw herlaadt met minstens €10 wordt de geldigheidsduur van de eventueel resterende MB’s met 30 dagen verlengd. Onbeperkt* bellen naar BASE: de gratis minuten naar BASE zijn enkel geldig in België naar BASE gsm-nummers.

Info en voorwaarden op BASE.be. De aanbiedingen en prijzen zijn geldig onder voorbehoud van materiële (druk)fouten, vergissingen en/of wijzigingen.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms'en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone); eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone. De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms'en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207,...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend).

Bijzondere voorwaarden voor herlaadkaarten
De gratis minuten, sms’en en MB’s zijn geldig in België en Europa, speciale nummers uitgezonderd, en blijven 30 dagen geldig na je herlaadbeurt. Deze minuten en sms’en worden niet overgedragen naar een ander tariefplan (van een oud BASE prepaid plan). Bij elke nieuwe herlaadbeurt van minimum € 10 binnen de 30 dagen, vervallen je ongebruikte gratis minuten en sms’en en worden ze vervangen door nieuwe gratis minuten en sms’en. Indien je binnen de 30 dagen opnieuw herlaadt met minstens €10 wordt de geldigheidsduur van de eventueel resterende MB’s met 30 dagen verlengd. Als je voor € 5 herlaadt voor de 30 dagen om zijn, dan blijven de gratis minuten, sms’en en MB’s van je laatste herlaadbeurt geldig tot de vervaldatum. Overschrijd je het gratis volume van MB’s? Dan wordt het dataverkeer boven dit volume van je krediet afgetrokken per KB tegen € 0,50/MB.

  • Onbeperkt* bellen naar BASE: de gratis minuten naar BASE zijn enkel geldig in België naar BASE gsm-nummers.

Bijzondere voorwaarden voor opties
Alle opties moeten gecombineerd worden met een BASE Prepaid tariefplan, zijn 30 dagen geldig en worden afgetrokken van je krediet wanneer je ze activeert. Afhankelijk van het aantal voordelen en bundels waarvan je al gebruik maakt, kan het aantal bundels waarvan je kan genieten beperkt worden. Overschrijd je het maximaal aantal toegelaten bundels? Dan sturen we je een sms.
Surf & mail 10&15&25: Je kan mobiel internetten in België met elk BASE Prepaid tariefplan. Nadat je ze opgebruikt hebt, kan je deze optie zo vaak je wil opnieuw activeren, anders betaal je de buiten bundel prijs die onder de tarieftabellen vermeld is.

Bijzondere voorwaarden voor herlaadkaarten:
Tijdelijk aanbod geldig voor BASE prepaid klanten. Eénmalig 2 GB data cadeau, bovenop de standaard databonus, bij de eerste herlaadbeurt van een BASE prepaid simkaart, op voorwaarde dat deze geactiveerd en voor de eerste keer herladen wordt via de My BASE-app voor een waarde van minstens 15€. Aanbod geldig van 03/10/2022 tot en met 01/07/2023. Aanbod niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties. Meer info en voorwaarden op BASE.be.