Herlaad je eigen kaart of die van iemand anders in een paar klikken.

• Klik op 'Herlaad nu'. Geef je gsm-nummer, het herlaadbedrag en de betaalmethode in en doe de betaling.
  • Als je inlogt op de klantenzone, zijn het vorige herlaadbedrag en de betaalmethode al ingevuld. Je moet enkel bevestigen of aanpassen.

Na je betaling sturen we je een sms ter bevestiging.

Je kan het ook anders doen. Aan jou om te kiezen wat je het gemakkelijkst vindt!

Via de My BASE app

Ideaal om je kaart of andere BASE kaarten op te laden. De app is heel praktisch en je kan er nog veel meer mee doen.

Via de klantenzone

Afspraak in je klantenzone. Je kiest het bedrag en betaalt veilig met je kredietkaart, je Bancontact/Mister Cash of via pc-banking.

In een BASE shop

Je kan ook naar de Self Pay Kiosk van je BASE shop gaan om te herladen.

Herlaad online en geniet van 2 extra interessante voordelen

• 10% extra belkrediet voor herlaadbeurten vanaf € 10
  • 50% extra mobiel internet bij elke herlaadbeurt

Je kan nog sneller herladen door in te loggen op je klantenzone. Het bedrag en de betaalmethode van de vorige keer staan al ingevuld. Aan jou om het te bevestigen of te wijzigen.