EN FR NL

Bestel jouw BASE-herlaadkaart

met onbeperkt* bellen naar BASE

Bestel jouw BASE-herlaadkaart en krijg meer!

Met de nieuwe BASE-herlaadkaart bel je onbeperkt* naar al je vrienden en familie met een BASE-nummer, én krijg je meer data voor je geld.

Ontdek wat je krijgt bij elke herlaadbeurt:

Onbeperkt

€ 25

= 100 minuten belwaarde

+ 8 GB mobiele data

+ Onbeperkt* bellen naar BASE

+ 5000 SMS 

Onbeperkt

€ 15

= 60 minuten belwaarde

+ 4 GB mobiele data

+ Onbeperkt* bellen naar BASE

+ 1000 SMS

Onbeperkt

€ 10

= 40 minuten belwaarde

+ 1 GB mobiele data

+ Onbeperkt* bellen naar BASE

+ 250 SMS

Tarieven voor je beltegoed in België en Europa: € 0,25/MIN - € 0,12/SMS - € 0,25/MMS - € 0,50/MB.
Herladen is al mogelijk vanaf € 5:  voor € 5 krijg je € 5 belkrediet.

Onbeperkt* bellen naar BASE

Onbeperkt* bellen naar alle
BASE-nummers

Krijg meer waar voor je geld

Meer belminuten,
meer sms’en én meer data.

Geen rekeningen, geen gedoe

Handig herladen: online of met de app.
Voor jou of voor een ander. 

Bestel jouw BASE herlaadkaart in 3 stappen

 • Bestel je simkaart
  En bel onbeperkt* naar alle BASE-nummers!
 • Activeer je simkaart
  Zodra je je simkaart in handen hebt, activeer je ze eenvoudig online.
 • Herlaad je simkaart
  Nog even belwaarde op je kaart zetten en je bent klaar om te bellen en surfen!

Bestel jouw BASE herlaadkaart in 3 stappen

 • Bestel je simkaart
  En bel onbeperkt* naar alle BASE-nummers!
 • Activeer je simkaart
  Zodra je je simkaart in handen hebt, activeer je ze eenvoudig online.
 • Herlaad je simkaart
  Nog even belwaarde op je kaart zetten en je bent klaar om te bellen en surfen!

Voorwaarden  

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms'en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone); eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone. De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms'en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207,...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend).

Bijzondere voorwaarden voor herlaadkaarten
De gratis minuten, sms’en en MB’s zijn geldig in België en Europa, speciale nummers uitgezonderd, en blijven 30 dagen geldig na je herlaadbeurt. Deze minuten en sms’en worden niet overgedragen naar een ander tariefplan (van een oud BASE prepaid plan). Bij elke nieuwe herlaadbeurt van minimum € 10 binnen de 30 dagen, vervallen je ongebruikte gratis minuten en sms’en en worden ze vervangen door nieuwe gratis minuten en sms’en. Indien je binnen de 30 dagen opnieuw herlaadt met minstens €10 wordt de geldigheidsduur van de eventueel resterende MB’s met 30 dagen verlengd. Als je voor € 5 herlaadt voor de 30 dagen om zijn, dan blijven de gratis minuten, sms’en en MB’s van je laatste herlaadbeurt geldig tot de vervaldatum. Overschrijd je het gratis volume van MB’s? Dan wordt het dataverkeer boven dit volume van je krediet afgetrokken per KB tegen € 0,50/MB.

 • Onbeperkt* bellen naar BASE: de gratis minuten naar BASE zijn enkel geldig in België naar BASE gsm-nummers.

Bijzondere voorwaarden voor opties
Alle opties moeten gecombineerd worden met een BASE Prepaid tariefplan, zijn 30 dagen geldig en worden afgetrokken van je krediet wanneer je ze activeert. Afhankelijk van het aantal voordelen en bundels waarvan je al gebruik maakt, kan het aantal bundels waarvan je kan genieten beperkt worden. Overschrijd je het maximaal aantal toegelaten bundels? Dan sturen we je een sms.
Surf & mail 10&15&25: Je kan mobiel internetten in België met elk BASE Prepaid tariefplan. Nadat je ze opgebruikt hebt, kan je deze optie zo vaak je wil opnieuw activeren, anders betaal je de buiten bundel prijs die onder de tarieftabellen vermeld is.