Je BASE herlaadkaart in 1, 2, 3!

1. Bestel je simkaart

Dat doe je best via de My BASE-app.
Da’s snel, makkelijk én je kan kiezen om je nummer te behouden. We versturen je simkaart de volgende werkdag. Gratis en voor niks.

2. Activeer je simkaart

Simkaart ontvangen?
Activeer ze via onze website of via de My BASE-app.


3. Opladen en go!

Kies je herlaadtarief en gebruik je herlaadkaart meteen.  Doe je je eerste herlaadbeurt via de My BASE-app? Dan doen we je eenmalig 2 GB data cadeau!
 

Check onze herlaadtarieven!

€ 5

Da’s 20 minuten belwaarde
€ 10

Da’s 40 minuten belwaarde
+ gratis bonus:
• 1 GB mobiele data
• Onbeperkt* bellen naar BASE
• 250 smen'en

€ 15

Da’s 60 minuten belwaarde
+ gratis bonus:
• 4 GB mobiele data
• Onbeperkt* bellen naar BASE
• 1000 sms'en

€ 20

Da’s 80 minuten belwaarde
+ gratis bonus:
• 4 GB mobiele data
• Onbeperkt* bellen naar BASE
• 1000 sms'en

€ 25

Da’s 100 minuten belwaarde
+ gratis bonus:
• 8 GB mobiele data
• Onbeperkt* bellen naar BASE
• 5000 sms'en

€ 30

Da’s 120 minuten belwaarde
+ gratis bonus:
• 8 GB mobiele data
• Onbeperkt* bellen naar BASE
• 5000 sms'en

€ 50

Da’s 200 minuten belwaarde
+ gratis bonus:
• 8 GB mobiele data
• Onbeperkt* bellen naar BASE
• 5000 sms'en

€ 90

Da’s 360 minuten belwaarde
+ gratis bonus:
• 8 GB mobiele data
• Onbeperkt* bellen naar BASE
• 5000 sms'en

Tarieven voor je beltegoed in België en Europa: € 0,25/MIN - € 0,12/SMS - € 0,25/MMS - € 0,50/MB.

BASE worden? Dat regelen we!

BASE Live Chat

Praat rechtstreeks met ons.
Zijn we er even niet? Dan antwoorden we je via Facebook Messenger van maandag tot zaterdag tussen 08u00 en 18u00.

Bel ons via 0800 66 021

Maandag - vrijdag: 08u00 tot 20u00
Zaterdag - zondag: 09u00 tot 20u00
Feestdagen: gesloten

Liever via een winkel?
Vind een BASE Shop in je buurt.

Voorwaarden  

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor herlaadkaarten:
De gratis minuten, sms’en en MB’s zijn geldig in België en Europa, speciale nummers uitgezonderd, en blijven 30 dagen geldig na je herlaadbeurt. Bij elke nieuwe herlaadbeurt van minimum € 10 binnen de 30 dagen, vervallen je ongebruikte gratis minuten en sms’en en worden ze vervangen door nieuwe gratis minuten en sms’en. Indien je binnen de 30 dagen opnieuw herlaadt met minstens €10 wordt de geldigheidsduur van de eventueel resterende MB’s met 30 dagen verlengd. Onbeperkt* bellen naar BASE: de gratis minuten naar BASE zijn enkel geldig in België naar BASE gsm-nummers.

Info en voorwaarden op BASE.be. De aanbiedingen en prijzen zijn geldig onder voorbehoud van materiële (druk)fouten, vergissingen en/of wijzigingen.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms'en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone); eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone. De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms'en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207,...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend).

Bijzondere voorwaarden voor herlaadkaarten
De gratis minuten, sms’en en MB’s zijn geldig in België en Europa, speciale nummers uitgezonderd, en blijven 30 dagen geldig na je herlaadbeurt. Deze minuten en sms’en worden niet overgedragen naar een ander tariefplan (van een oud BASE prepaid plan). Bij elke nieuwe herlaadbeurt van minimum € 10 binnen de 30 dagen, vervallen je ongebruikte gratis minuten en sms’en en worden ze vervangen door nieuwe gratis minuten en sms’en. Indien je binnen de 30 dagen opnieuw herlaadt met minstens €10 wordt de geldigheidsduur van de eventueel resterende MB’s met 30 dagen verlengd. Als je voor € 5 herlaadt voor de 30 dagen om zijn, dan blijven de gratis minuten, sms’en en MB’s van je laatste herlaadbeurt geldig tot de vervaldatum. Overschrijd je het gratis volume van MB’s? Dan wordt het dataverkeer boven dit volume van je krediet afgetrokken per KB tegen € 0,50/MB.

  • Onbeperkt* bellen naar BASE: de gratis minuten naar BASE zijn enkel geldig in België naar BASE gsm-nummers.

Bijzondere voorwaarden voor opties
Alle opties moeten gecombineerd worden met een BASE Prepaid tariefplan, zijn 30 dagen geldig en worden afgetrokken van je krediet wanneer je ze activeert. Afhankelijk van het aantal voordelen en bundels waarvan je al gebruik maakt, kan het aantal bundels waarvan je kan genieten beperkt worden. Overschrijd je het maximaal aantal toegelaten bundels? Dan sturen we je een sms.
Surf & mail 10&15&25: Je kan mobiel internetten in België met elk BASE Prepaid tariefplan. Nadat je ze opgebruikt hebt, kan je deze optie zo vaak je wil opnieuw activeren, anders betaal je de buiten bundel prijs die onder de tarieftabellen vermeld is.

Bijzondere voorwaarden voor herlaadkaarten:
Tijdelijk aanbod geldig voor BASE prepaid klanten. Eénmalig 2 GB data cadeau, bovenop de standaard databonus, bij de eerste herlaadbeurt van een BASE prepaid simkaart, op voorwaarde dat deze geactiveerd en voor de eerste keer herladen wordt via de My BASE-app voor een waarde van minstens 15€. Aanbod geldig van 03/10/2022 tot en met 01/07/2023. Aanbod niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties. Meer info en voorwaarden op BASE.be.