70 GB

+ Onbeperkt* bellen en sms'en

EXCLUSIEVE WEBDEAL

€ 39  € 29 /maand
voor 12 maanden

22 GB

+ Onbeperkt* bellen en sms'en

EXCLUSIEVE WEBDEAL

€ 2921  /maand
voor 12 maanden

10 GB

+ Onbeperkt* bellen en sms'en

EXCLUSIEVE WEBDEAL

€ 20  € 14 /maand
voor 12 maanden

POPULAIRST

5 GB

+ Onbeperkt* bellen en sms'en

EXCLUSIEVE WEBDEAL

€ 15  € 11 /maand
-€ 4 levenslang

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

BASE 29? Dan is je limiet buiten abonnement misschien nog niet beschikbaar. Meer info hier.

Waarom voor BASE kiezen?

Data Jump

Neem je ongebruikte data mee naar volgende maand dankzij Data Jump.

Limiet buiten abonnement

Stel een limiet in buiten abonnement en behoud de controle over uw budget.

Free Data Day

Geniet elke eerste dag van de maand van 24u gratis data op Free Data Day.

My BASE-app

Je verbruik checken of herladen? Met de My BASE-app ben jij de baas.

Word BASE in een paar klikken!

Kies het abonnement dat bij je past

Onbeperkt bellen en sms’en, da’s standaard! Jij kiest hoeveel data je wil per maand, wij trakteren op Data Jump én Free Data Day!

Gratis levering

Je simkaart versturen we de volgende werkdag. Ten laatste drie dagen later kan je aan de slag!

Activeer je simkaart

Voor je kan bellen en surfen, moet je nog even je simkaart activeren. Dat doe je in de klantenzone. Je krijg van ons nog een e-mail met de link daarvoor!

BASE worden? Dat regelen we!

BASE Live Chat

Praat rechtstreeks met ons. Zijn we er even niet?
Dan antwoorden we je via Facebook Messenger van maandag tot zaterdag tussen 08u00 en 18u00.

Bel ons via 0800 66 021

Maandag tot vrijdag: 08u00 tot 20u00
Zaterdag: 09u00 tot 17u30
Zon- en feestdagen: gesloten

Liever via een winkel?
Vind een BASE Shop in je buurt.

Voorwaarden  

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

Webpromotie
Tijdelijke promotie op BASE-abonnementen € 15/maand, € 20/maand, € 29/maand en € 39/maand. Aanbod geldig van 29/08/2022 tot en met 25/09/2022.
Op voorwaarde van activatie van een BASE-abonnement van € 20, €29 of €39, op de BASE-website, geniet de klant gedurende 12 maanden van de desbetreffende korting op de maandelijkse prijs van het gekozen abonnement.
Op voorwaarde van activatie van een BASE-abonnement van € 15 op de BASE-website, geniet de klant levenslang van 4€ korting op de maandelijkse prijs van het gekozen abonnement.

Aanbod voorbehouden voor particulieren die nog geen BASE-abonnement hebben.
Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen naar een BASE-abonnement of die van een andere operator komen, mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer.
Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met het BASE+TADAAM-voordeel.

Data Jump, exclusiveit BASE: gebaseerd op een vergelijking van mobiele abonnementen gemaakt op 15/01/2020 bij de volgende operatoren : Mobile Vikings, Orange, Proximus, Scarlet, Telenet, Voo.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

Bijzondere voorwaarden van jouw BASE abonnement
Data Jump: Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie unlimited calling
Optie enkel beschikbaar voor klanten met een BASE abonnement. Het bedrag van de gekozen optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. Bij het activeren van de optie ga je een contract aan van onbepaalde duur dat je op elk moment kosteloos kan stopzetten. Je kan de optie echter maar 1 keer per facturatieperiode activeren.

Onbeperkt bellen voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie Internet Wereld
Het bedrag van de gekozen Internet Wereld optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. De tarieven zijn enkel geldig in het buitenland met één van de partnernetwerken. Nadat je je datavolume hebt opgebruikt, wordt het dataverkeer boven dit volume gefactureerd per KB aan € 0,24/MB.