EN FR NL

Gratis levering

Snel en veilig betalen

14 dagen bedenktijd

Huawei P20 Zwart

€ 649

met een BASE abonnement vanaf € 25

Samsung Galaxy S9 64 GB Zwart

€ 849

met een BASE abonnement vanaf € 25

Wiko View 2 Zwart

€ 199

met een BASE abonnement vanaf € 25

Samsung Galaxy J5 Zwart

€ 229

met een BASE abonnement vanaf € 25

Huawei P Smart Zwart

€ 259

met een BASE abonnement vanaf € 25

Apple iPhone SE 32 GB Spacegrijs

€ 339

met een BASE abonnement vanaf € 25

Sony Xperia XA2 Zwart

€ 349

met een BASE abonnement vanaf € 25

Huawei P20 Lite Zwart

€ 329

met een BASE abonnement vanaf € 25

Sony Xperia XA2 Ultra Zwart

€ 399

met een BASE abonnement vanaf € 25

Huawei P10 Zwart

€ 499

met een BASE abonnement vanaf € 25

Apple iPhone 7 32 GB Zwart

€ 599

met een BASE abonnement vanaf € 25

Apple iPhone 7 Plus 32 GB Zwart

€ 749

met een BASE abonnement vanaf € 25

Apple iPhone 8 64 GB Spacegrijs

€ 809

met een BASE abonnement vanaf € 25

Apple iPhone 8 256 GB Goud

€ 979

met een BASE abonnement vanaf € 25

Apple iPhone X 64 GB Spacegrijs

€ 1.159

met een BASE abonnement vanaf € 25

Ben je zelfstandige?
Ontdek onze smartphoneselectie voor businessklanten!

Heb je al een abonnement?
Ontdek onze smartphoneselectie zonder abonnement!

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group bvba. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms'en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone); eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone. De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms'en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207,...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend).

De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

Korting op smartphones met abonnement
Aanbod geldig t.e.m. 15/07/2018 voor particulieren en zolang de voorraad strekt. De klant krijgt een korting van minimum € 100 bij activatie van een BASE abonnement (Based on you) aan € 25, € 35 of € 45 mits ondertekening van een afschrijvingstabel van 24 maanden bij aankoop van een van de op de promo vermelde smartphones. Bij beëindiging van het abonnement door de klant of bij verandering naar een lager tariefplan binnen de 24 maanden, behoudt BASE zich het recht voor om de restwaarde van de korting op de smartphone terug te vorderen. Actie beperkt tot één smartphone per abonnement en niet geldig voor klanten met een lopende afschrijvingstabel verbonden aan een vroegere smartphonepromotie. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.

Bijzondere voorwaarden van Jouw BASE aan € 15, € 25, € 35 en € 45 (Based on you)
Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie unlimited calling
Optie enkel beschikbaar voor klanten met een Based on you-abonnement. Het bedrag van de gekozen optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. Bij het activeren van de optie ga je een contract aan van onbepaalde duur dat je op elk moment kosteloos kan stopzetten. Je kan de optie echter maar 1 keer per facturatieperiode activeren.
Onbeperkt bellen voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie Internet Wereld
Het bedrag van de gekozen Internet Wereld optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. De tarieven zijn enkel geldig in het buitenland met één van de partnernetwerken. Nadat je je datavolume hebt opgebruikt, wordt het dataverkeer boven dit volume gefactureerd per KB aan € 0,24/MB.

Bijzondere voorwaarden voor optie Spotify Premium
Spotify-diensten kunnen worden gebruikt via Spotify-apps voor computers, smartphones en tablets. Om deze diensten te gebruiken, dien je bij Spotify een account met login en wachtwoord aan te maken. Spotify Premium is voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Meer info en voorwaarden vind je op deze pagina of op spotify.com. Telenet Group behoudt zich het recht voor om het Spotify-aanbod op elk ogenblik tijdelijk of definitief te wijzigen of stop te zetten. Telenet Group wijst elke verantwoordelijkheid af betreffende de compatibiliteit van je smartphone met de Spotify-diensten. Het datavolume (MB) dat je verbruikt als je de Spotify-diensten gebruikt via je smartphone wordt gefactureerd volgens het tarief voor mobiel internet dat geldt voor je tariefplan. De MB/GB zijn exclusief voorbehouden voor gebruik via gsm of smartphone, elk ander gebruik is niet toegelaten.

Alle prijzen zijn Recupel, Bebat en Auvibel bijdragen inbegrepen.

Welkomsoffer promo - Huawei P20 Lite
Aanbod geldig t.e.m. 15/07/2018, zolang de voorraad strekt. Alleen geldig voor nieuwe abonnees die sinds minstens 15/04/2018 geen BASE-klant zijn. Bij activatie van een BASE abonnement (Based on you) aan € 35/maand of € 45/maand, al dan niet in combinatie met de optie onbeperkt bellen* aan € 2/maand, betaalt de klant slechts € 1 in plaats van € 329 voor de Huawei P20 Lite, mits betaling via domiciliëring en mits afschrijvingstabel van 24 maanden. Bij beëindiging van het abonnement door de klant of bij verandering naar een lager tariefplan binnen de 24 maanden, behoudt BASE zich het recht voor om de restwaarde van de korting op de smartphone terug te vorderen. Actie beperkt tot één smartphone per abonnement. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.

***Let op, geld lenen kost ook geld.

Representatief voorbeeld: Verkoop op afbetaling tegen een jaarlijks kostenpercentage van 0%(= vaste debetrentevoet). Voor de financiering van de aankoop van een toestel met contante prijs van € 649, betaalt de klant een voorschot van € 9 en betaalt hij het saldo terug door middel van 1 maandelijkse aflossing van € 26,82 en 17 maandelijkse aflossingen van € 26,66. Het totaal terug te betalen bedrag, zonder voorschot, bedraagt € 640. Onder voorbehoud van aanvaarding door Buy Way Personal Finance nv (Anspachlaan 1, 1000 Brussel - KBO 0400 282 277 - RPR Brussel), kredietgever. Telenet Group bvba (Neerveldstraat, 105, 1200 Brussel - KBO 0462 925 669 - RPR Brussel – IBAN BE43 2100 8777 9901) treedt op als kredietbemiddelaar (agent in nevenfunctie).

Bel ons op 0800 66 311