EN FR NL

Samsung Galaxy S10 128 GB Zwart

met een BASE abonnement vanaf € 25

Samsung Galaxy S10+ 128 GB Zwart

met een BASE abonnement vanaf € 25

Samsung Galaxy S10e 128 GB Zwart

met een BASE abonnement vanaf € 25

Apple iPhone XR 64 GB Zwart

met een BASE abonnement vanaf € 25

Huawei Mate 20 Pro 128 GB Zwart

met een BASE abonnement vanaf € 25

Samsung Galaxy S9 64 GB Zwart

met een BASE abonnement vanaf € 25

Samsung Galaxy J4 + Zwart

met een BASE abonnement vanaf € 15

Samsung Galaxy J6 + zwart

met een BASE abonnement vanaf € 25

Xiaomi A2 Lite Zwart

met een BASE abonnement vanaf € 25

Samsung Galaxy A7 Zwart

met een BASE abonnement vanaf € 25

Nokia 6.1 32 GB Zwart

met een BASE abonnement vanaf € 25

Renewd iPhone 7 32 GB Zwart

met een BASE abonnement vanaf € 25

Samsung Galaxy Note 9 Blauw

met een BASE abonnement vanaf € 25

Apple iPhone XR 128 GB Zwart

met een BASE abonnement vanaf € 25

Huawei P20 Zwart 128 GB

met een BASE abonnement vanaf € 25

Huawei P20 Pro 128 GB Zwart

met een BASE abonnement vanaf € 25

Huawei Mate 20 128 GB Zwart

met een BASE abonnement vanaf € 25

Nokia 7 + 64 GB Zwart

met een BASE abonnement vanaf € 25

Apple iPhone Xs 64 GB Spacegrijs

met een BASE abonnement vanaf € 25

Apple iPhone 6s 32 GB Spacegrijs

met een BASE abonnement vanaf € 25

Apple iPhone Xs Max 64 GB Spacegrijs

met een BASE abonnement vanaf € 25

Huawei Y7 2019 Zwart

met een BASE abonnement vanaf € 25

Huawei P20 Lite Zwart

met een BASE abonnement vanaf € 25

Wiko View 2 Plus Grijs

met een BASE abonnement vanaf € 25

Xiaomi A2 Zwart 64 GB

met een BASE abonnement vanaf € 25

Huawei P Smart 2019

met een BASE abonnement vanaf € 25

Ben je zelfstandige?
Ontdek onze smartphoneselectie voor businessklanten!

Heb je al een abonnement?
Ontdek onze smartphoneselectie zonder abonnement!

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

De BASE tarieven zijn inclusief BTW. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

Korting op smartphones met abonnement
Aanbod voor particulieren geldig t.e.m. 31/03/2019, zolang de voorraad strekt.
Voorbehouden voor particulieren die nog geen Based on you abonnement vanaf € 15/maand hebben en die in de periode vanaf 01/01/2019 evenmin zulk abonnement hadden.
Op voorwaarde van activatie van een Based on you abonnement vanaf € 15/maand, krijgt de klant de vermelde korting op de aankoopprijs van het toestel, mits betaling via domiciliëring en mits aanvaarding van een afschrijvingstabel van 18/24 maanden. Bij beëindiging van het abonnement door de klant of bij verandering naar een lager tariefplan binnen de 18/24 maanden, behoudt BASE zich het recht voor om de restwaarde van de korting op de smartphone terug te vorderen. Actie beperkt tot één toestel per geactiveerd nieuw abonnement. Max. 3 lopende afschrijvingstabellen per klant; de aanvaarding van een bijkomende tabel is niet toegestaan, tenzij de restwaarde van de korting verkregen n.a.v. een vroegere smartphonepromotie wordt terugbetaald (d.m.v. verrekening op de eerstvolgende factuur). Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.

Promoties Based on you 15 en 20
Tijdelijke promotie op BASE-abonnement aan € 15/maand en € 20/maand (Based on you): Aanbod geldig van 01/03/2019 tot en met 31/03/2019. Op voorwaarde van activatie van een BASE abonnement aan € 15/maand of € 20/maand op www.base.be, geniet de klant gedurende de eerste 3 maanden na activatie van een korting van 50% op de maandelijkse abonnementsprijs. Aanbod voorbehouden voor particulieren die nog geen BASE-abonnement hebben; klanten die een BASE-herlaadkaart hebben mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiel nummer.  Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.

Bijzondere voorwaarden van jouw Based on you
Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie unlimited calling
Optie enkel beschikbaar voor klanten met een Based on you abonnement. Het bedrag van de gekozen optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. Bij het activeren van de optie ga je een contract aan van onbepaalde duur dat je op elk moment kosteloos kan stopzetten. Je kan de optie echter maar 1 keer per facturatieperiode activeren.

Onbeperkt bellen voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie Internet Wereld
Het bedrag van de gekozen Internet Wereld optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. De tarieven zijn enkel geldig in het buitenland met één van de partnernetwerken. Nadat je je datavolume hebt opgebruikt, wordt het dataverkeer boven dit volume gefactureerd per KB aan € 0,24/MB.

Bijzondere voorwaarden voor optie Spotify Premium
Spotify-diensten kunnen worden gebruikt via Spotify-apps voor computers, smartphones en tablets. Om deze diensten te gebruiken, dien je bij Spotify een account met login en wachtwoord aan te maken. Spotify Premium is voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Meer info en voorwaarden vind je op deze pagina of op spotify.com. Telenet Group behoudt zich het recht voor om het Spotify-aanbod op elk ogenblik tijdelijk of definitief te wijzigen of stop te zetten. Telenet Group wijst elke verantwoordelijkheid af betreffende de compatibiliteit van je smartphone met de Spotify-diensten. Het datavolume (MB) dat je verbruikt als je de Spotify-diensten gebruikt via je smartphone wordt gefactureerd volgens het tarief voor mobiel internet dat geldt voor je tariefplan. De MB/GB zijn exclusief voorbehouden voor gebruik via gsm of smartphone, elk ander gebruik is niet toegelaten.

Bijzondere voorwaarden BASE Unlimited

Onbeperkte* mobiele data inbegrepen in BASE Unlimited:
(i) Verbruik in België: Eens het verbruik een volume van 25 GB/maand overschrijdt, kan een actie van de klant gevraagd worden om verder te kunnen blijven surfen gedurende de rest van de aanrekeningsperiode en/of kan BASE de mobiele internetsnelheid verlagen tot 512 kbps;
(ii) Verbruik in de rest van de EU-zone: Eens het verbruik een volume van 20 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan normale snelheid aan 0,0054 euro (incl. btw) per MB.
*Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals gedefinieerd in de “Voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod”.
Indien je je BASE Unlimited abonnement wijzigt naar een ander BASE abonnement, kan je vervolgens binnen dezelfde aanrekeningsperiode niet opnieuw een BASE Unlimited abonnement voor hetzelfde mobiele nummer activeren.

***Let op, geld lenen kost ook geld.

Representatief voorbeeld: Verkoop op afbetaling tegen een jaarlijks kostenpercentage van 0% (= vaste debetrentevoet). Voor de financiering van de aankoop van een toestel met contante prijs van € 609, betaalt de klant een voorschot van € 9 en betaalt hij het saldo terug door middel van 24 maandelijkse aflossingen van € 25. Het totaal terug te betalen bedrag, zonder voorschot, bedraagt € 600.

Onder voorbehoud van aanvaarding door Alpha Credit n.v. (Ravensteinstraat 60/15, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel), kredietgever. Telenet Retail n.v. (Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen – BTW BE 0813 219 195 - RPR Antwerpen, afdeling Mechelen - IBAN BE42 2350 3744 6254) treedt op als kredietbemiddelaar (agent in nevenfunctie).