Wat zijn de voordelen van Data Jump?

  • Je overgebleven data zetten we gewoon over naar volgende maand.
  • Data Jump is altijd inbegrepen in al onze maandelijkse abonnementen.
  • Automatisch en geen gedoe. Je hoeft zelf niets te doen.

Onbeperkt bellen en sms’en met alle BASE-abonnementen. Da’s standaard!

70 GB

+ Onbeperkt* bellen en sms'en

EXCLUSIEVE WEBDEAL

€ 39  € 31 /maand
voor 1 jaar

POPULAIRST

22 GB

+ Onbeperkt* bellen en sms'en

EXCLUSIEVE WEBDEAL

€ 29  € 23 /maand
voor 1 jaar

POPULAIRST

10 GB

+ Onbeperkt* bellen en sms'en

EXCLUSIEVE WEBDEAL

€ 20  € 15 /maand
voor 1 jaar

5 GB

+ Onbeperkt* bellen en sms'en

EXCLUSIEVE WEBDEAL

€ 15  € 12 /maand
voor 1 jaar

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

Voorwaarden  

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

Data Jump, exclusiveit BASE: gebaseerd op een vergelijking van mobiele abonnementen gemaakt op 15/01/2020 bij de volgende operatoren : Mobile Vikings, Orange, Proximus, Scarlet, Telenet, Voo.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

Bijzondere voorwaarden van jouw BASE abonnement
Data Jump: Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie Internet Wereld
Het bedrag van de gekozen Internet Wereld optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. De tarieven zijn enkel geldig in het buitenland met één van de partnernetwerken. Nadat je je datavolume hebt opgebruikt, wordt het dataverkeer boven dit volume gefactureerd per KB aan € 0,24/MB.

Webpromotie
Tijdelijke promotie op BASE-abonnementen € 15/maand, € 20/maand, € 29/maand en € 39/maand. Aanbod geldig van 29/08/2022 tot en met 25/09/2022.
Op voorwaarde van activatie van een BASE-abonnement van € 20, €29 of €39, op de BASE-website, geniet de klant gedurende 12 maanden van de desbetreffende korting op de maandelijkse prijs van het gekozen abonnement.
Op voorwaarde van activatie van een BASE-abonnement van € 15 op de BASE-website, geniet de klant levenslang van 4€ korting op de maandelijkse prijs van het gekozen abonnement.

Aanbod voorbehouden voor particulieren die nog geen BASE-abonnement hebben.
Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen naar een BASE-abonnement of die van een andere operator komen, mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer.
Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met het BASE+TADAAM-voordeel.