Ben je niet tevreden over je huidige abonnement of herlaadkaart?

Bij BASE willen we ons zoveel mogelijk op je persoonlijke voorkeuren afstemmen.
Neem een kijkje naar onze abonnementen of herlaadkaarten, samen vinden we hopelijk iets dat op je lijf geschreven is.

Wil je toch opzeggen?

Wil je toch opzeggen? Spijtig dat je ons verlaat. We willen natuurlijk dat je omzetting zo snel en makkelijk mogelijk verloopt. Je zet je abonnement bij BASE stop wanneer je wil, zonder opzegvergoeding. Contacteer ons (van maandag tot vrijdag van 08u en 22u) en we brengen het voor je in orde.

Enkele tips

Bewaar je contacten op je toestel

... voor je je oude simkaart verwijdert.

Het zou jammer zijn dat je al je contacten kwijt bent, zodra je van simkaart wisselt.

Koos je ervoor om je mobiel nummer te behouden?

Gebruik dan je huidige simkaart tot je een sms van je oude operator krijgt, of tot het netwerk wegvalt. Steek dan je nieuwe simkaart in je toestel.

Kies je voor een nieuw nummer? Vergeet dan niet je oude nummer te verwijderen uit je accounts zoals Itsme, Facebook, Netflix,…

Terugbetaling belwaarde

Je resterende belwaarde kan je laten terugbetalen op een rekeningnummer naar keuze. Je hebt één maand om dit aan te vragen na het overzetten van je nummer. Dit kost € 5.

Smartphone op afbetaling?

Kocht je een toestel aan een voordelig tarief via BASE?
Controleer of je nog een restwaarde moet betalen op de afschrijvingstabel die je bij de aankoop van je smart-phone ontving of online.

Voordelen van een
BASE-abonnement

• Onbeperkt bellen en sms'en met elk abonnement
  • Free Data Day: elke eerste dag van de maand gratis data!
  • Ongebruikte GB gaan mee naar de volgende maand
  • Extra belminuten en data aan hetzelfde tarief als in je abonnement
  • Beheer je abonnement via de My BASE-app

Voordelen van een
BASE-abonnement

• Onbeperkt bellen en sms'en met elk abonnement
  • Free Data Day: elke eerste dag van de maand gratis data!
  • Ongebruikte GB gaan mee naar de volgende maand
  • Extra belminuten en data aan hetzelfde tarief als in je abonnement
  • Beheer je abonnement via de My BASE-app

Voordelen van de BASE herlaadkaarten

• Ontvang gratis minuten en data als bonus
  • Herlaad vanaf € 5
  • Behoud je nummer
  • Voeg eenvoudig opties toe voor je verbruik in het buitenland
  • Herlaad op elk moment via de My BASE-app

Voordelen van de BASE herlaadkaarten

• Ontvang gratis minuten en data als bonus
  • Herlaad vanaf € 5
  • Behoud je nummer
  • Voeg eenvoudig opties toe voor je verbruik in het buitenland
  • Herlaad op elk moment via de My BASE-app