Combineren heeft zo zijn voordelen...

Gemakkelijk en flexibel

Voeg internet en tv van TADAAM toe aan je BASE-abonnement en stel online je pakket samen. Vandaag besteld is morgen geleverd! 

Via het 4G-netwerk van BASE

Surfen en tv-kijken lukt overal in België waar je een goede 4G-verbinding* hebt. Test hier je 4G-verbinding voor Apple  of  Android

Vanaf € 50/ maand met € 5 voordeel

Jij gaat voor zo’n pakket? Dan krijg je € 5 per maand levenslang voordeel op je BASE-aanrekening.

BASE-klanten over TADAAM:

Pieter: “Ik ben net gaan samenwonen met mijn vriendin. En we moeten nog zoveel dingen regelen ... Maar internet en tv? Daar had ik geen technieker voor nodig. Gewoon in ’t stopcontact en klaar!” 

Laetitia: “€ 50 per maand voor mijn BASE abonnement en onbeperkt internet en tv… Da’s echt niets! En ik neem mijn TADAAM gewoon mee naar zee in mijn caravan. Echt ideaal!”  

Hoe ziet je BASE + TADAAM-pakket eruit?

Combineer al vanaf € 50 per maand!

Jouw BASE-abonnement

TADAAM Standard

€ 40 /maand

 • Ongelimiteerd internet en 30 tv-zenders in HD
 • Op 1 scherm
 • Surfsnelheid van 30 Mbps

Of

TADAAM Premium

€ 50 /maand

 • Ongelimiteerd internet en 30 tv-zenders in HD
 • Op 3 schermen tegelijk
 • Surfsnelheid van 50 Mbps

’t Beste van twee werelden?

Vind het pakket dat bij je past

Goed om te weten

Hoe kan ik € 5 voordeel krijgen?

Heb je al een BASE-abonnement van 15, 20, 29 of 40 euro? Word dan ook TADAAM-klant.

Wel al BASE-klant, maar nog geen abonnement van 15, 20, 29 of 40 euro? Stap dan over, en combineer je BASE-abonnement met een TADAAM-abonnement.

Klant bij BASE en TADAAM? Dan zie je je € 5 voordeel op je eerstvolgende BASE-aanrekening verschijnen.

Ik ben al BASE- en TADAAM-klant, maar nog geen € 5 voordeel gekregen …

Kijk hier na of je een geldig BASE-nummer in je TADAAM-klantenzone hebt ingegeven. Zo niet, vul je het makkelijk aan via ‘MIJN TADAAM > JOUW GEGEVENS > TELEFOON’.

Daarna kennen we je voordeel automatisch toe op je eerstvolgende BASE-aanrekening. Een paar dagen later, krijg je ook een bevestigingsmail.

Voordeel nog steeds niet ontvangen?

Laat het ons weten via dit Facebook Messenger.

Heb je een BASE-abonnement besteld met een nieuw nummer ?

Je ontvangt je nieuwe SIM-kaart binnen 2 werkdagen. Denk eraan om je BASE-nummer in je TADAAM-account in te vullen tijdens de registratie. Zo activeren we je voordeel. Je vindt je BASE-nummer terug in de bevestigingsmail.

Ik heb nog een oud BASE-abonnement. Hoe stap ik over?

In de My BASE-app

In je klantenzone

Via onze klantendienst op 1999

In een BASE Shop in je buurt

Weten of je voldoende netwerkdekking hebt voor een TADAAM-abonnement?

TADAAM Internet werkt overal in België. Je kan je persoonlijke situatie raadplegen op de dekkingskaart van de telecom regulator BIPT.

De TADAAM positioning System app geeft je een idee of het mobiele netwerk in je buurt optimaal is om ten volle gebruik te maken van de TADAAM-dienst. En hij vertelt je wat de beste plaats is voor je TADAAM-modem.

Download nu de app! - Apple

Download nu de app! - Android

* Voorwaarden  

5 €/maand voordeel op de BASE-aanrekening: aanbod geldig voor particulieren die klant zijn bij BASE én bij TADAAM. Geldig voor nieuwe en bestaande BASE-klanten die een 15 Based on you, 15 Based on you + Unlimited Calling, 20 Based on you, 29 Based on you en Base Unlimited abonnement hebben en die tevens ook een nieuwe of bestaande Tadaam klant (standaard of premium) zijn. Aanbod enkel geldig voor privé gebruik. Klant moet een actief BASE gsm-nummer hebben en een actieve Tadaam klant zijn die 1 betaling per maand doet. Een vereiste voor het toekennen van het voordeel is de registratie van het BASE gsm-nummer in uw Tadaam klantenzone. Aanbod mag niet worden gedeeld met personen buiten de huiselijke kring. Indien de klant Tadaam pauzeert, vervalt het voordeel tijdelijk zolang het abonnement gepauzeerd is. Per BASE gsm-nummer is 1 voordeel geldig. Het voordeel wordt pro rata berekend. Aanbod cumuleerbaar met andere promoties en smartphone deals. BASE & Tadaam behouden zich het recht om de actie te wijzigen of stop te zetten. 

5 €*  korting per maand gedurende de volledige duur van je contract op een BASE-abonnement van €20/maand, € 29/maand of € 40/maand

 1. Voor nieuwe BASE-klanten

  *De promotie wordt automatisch toegepast voor nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling.

  Aanbod geldig voor particulieren van 11/10/2021 tot en met 7/11/2021. Op voorwaarde van activatie van een BASE-abonnement, krijgt de klant na activatie € 5 korting op de maandelijkse abonnementskost, en dit levenslang. Bij een abonnement van €20/maand bedraagt de maandelijkse kost 15€, bij een abonnement van  €29/maand bedraagt de maandelijkse kost 24€ en bij een abonnement van €40/maand bedraagt de maandelijkse kost 35€.

  Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten (die ook in de 3 maanden vóór intekening op het aanbod geen klant met een BASE-abonnement waren).  Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer.  

  Deze promotie is niet verenigbaar met andere promoties, behalve met BASE+Tadaam voordeel.

 2. Voor bestaande BASE-klanten

  Bestaande BASE-klanten hebben ook recht op deze promotie, enkel en alleen indien zij langer dan 3 maand BASE klant zijn en zij een nieuwe BASE-klant op een BASE-abonnement van €20/maand, € 29/maand of € 40/maand kunnen aanbrengen. De promotie is geldig op de huidige tariefplannen € 20,€ 29 en € 40 (Unlimited). Als de bestaande klant op een ander tariefplan zit, zetten we hem over naar één van deze tariefplannen. Als er aan de voorwaarden voldaan wordt, krijgt de bestaande BASE-klant een korting van € 5 op de maandelijkse abonnementskost, levenslang, na eventuele overschakeling naar een huidig, voordeliger tariefplan. De korting en eventuele overschakeling zal automatisch toegekend worden of gebeuren, zodra de simkaart van de nieuwe klant geactiveerd wordt.  Dit dient ten laatste 30 dagen na aankoop te gebeuren.  Indien de nieuwe klant zijn abonnement stopzet, behouden wij het recht om de bestaande klant terug te migreren naar het originele plan.

  De bestaande klant verliest zijn € 5-maandelijkse korting als hij zijn abonnement stopzet, migreert naar een €15 of lager tarief plan, of indien de klant die hij aanbracht zijn abonnement stopzet.
   
  Actie voor bestaande klant is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met smartphone promo of BASE+Tadaam voordeel. 

  Promotie Based on you 15

  Tijdelijke promotie op BASE-abonnementen van €15/maand: aanbod geldig van 11/10/2021 tot en met 7/11/2021. Op voorwaarde van activatie van bovenstaande BASE-abonnementen op de BASE-website, geniet de klant gedurende de eerste 3 maanden na activatie van een korting van 50% op de maandelijkse abonnementsprijs. Aanbod voorbehouden voor particulieren die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.

Bijzondere voorwaarden van jouw Based on you
Data Jump: Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie unlimited calling
Optie enkel beschikbaar voor klanten met een Based on you abonnement. Het bedrag van de gekozen optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. Bij het activeren van de optie ga je een contract aan van onbepaalde duur dat je op elk moment kosteloos kan stopzetten. Je kan de optie echter maar 1 keer per facturatieperiode activeren.

Onbeperkt bellen voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.