Onbeperkt bellen en sms’en met BASE Pro, da’s standaard…

Pro 11

3 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

EXCLUSIEVE WEBDEAL

€ 118 per maand
- 20% levenslang

Pro 20

20 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

EXCLUSIEVE WEBDEAL

€ 2016 per maand
- 20% levenslang

MEEST GEKOZEN

Pro 29

70 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

EXCLUSIEVE WEBDEAL

€ 2923 per maand
- 20% levenslang

Pro Europe

20 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

Geldig in/naar de EU-zone + Jersey, Monaco, Zwitserland

Voordelig bellen naar 45 landen

EXCLUSIEVE WEBDEAL

€ 4522,50 per maand gedurende 3 maand(en)

EU-zone  

Bulgarije, Cyprus (behalve Turkse deel en neutrale VN-zone), Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk (incl. Frans Guyana, Guadeloupe, Réunion, Martinique, Mayotte, Sint-Maarten), Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië (Vaticaan incl.), Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk (incl. Gibraltar), Zweden

24 landen buiten Europa  

Australië, Brazilië, Canada, Chili, China, Hong Kong, India, Indonesië, Israël, Japan, Macedonië, Maleisië, Mexico, Marokko, Montenegro, Nieuw-Zeeland, Rusland, Servië, Taiwan, Thailand, Tunesië, Turkije, Verenigde Staten en Zuid-Afrika

45 landen  

Dit is geldig voor uw oproepen vanuit België naar Algerije, Argentinië, Armenië, Australië, Brazilië, Brunei, Canada, Chili, China, Colombië, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, Gabon, Georgië, Hong Kong, India, Indonesië, Irak, Iran, Israël, Japan, Kazakstan, Laos, Malawi, Maleisië, Mexico, Oekraïne, Oezbekistan, Pakistan, Panama, Puerto Rico, Rusland, Servië, Sierra Leone, Singapore, Swaziland, Taiwan, Thailand, Turkije, Venezuela, Verenigde Staten, Vietnam, Zambia, Zuid-Afrika en Zuid-Korea.

Voordelige tarieven vanuit België naar internationale nummers:
€ 0,12/MIN naar vaste lijnen
€ 0,24/MIN naar mobiele netwerken
€ 0,12/MIN naar vaste lijnen en mobiele netwerken in Canada, Puerto Rico en Verenigde Staten

Tarieven buiten bundel in België en in de EU-zone : €0,025/MB. Ontdek onze voordelige internationale tarieven, in Europa én de wereld!  Meer info

Waarom voor BASE kiezen?

Limiet buiten abonnement

Stel een limiet in buiten abonnement en behoud de controle over uw budget.

Free Data Day

Geniet elke maand van 24u gratis data op Free Data Day.

My BASE-app

Je verbruik checken of herladen? Met de My BASE-app ben jij de baas.

BASE worden? Dat regelen we!

BASE Live Chat

Praat rechtstreeks met ons via Facebook Messenger van maandag tot zaterdag tussen 08u00 en 18u00.

Bel ons via 0800 66 021

Maandag tot vrijdag: 08u00 tot 20u00
Zaterdag: 09u00 tot 17u30
Zon- en feestdagen: gesloten

Liever via een winkel?
Vind een BASE Shop in je buurt.

Voorwaarden  

* Aanbod voorbehouden voor een normaal professioneel gebruik zoals hier gedefinieerd.

De tarieven zijn exclusief btw en zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor professionelen met btw-nummer en vrije beroepen. De bijzondere voorwaarden bepalen in welke landen de inbegrepen minuten, sms’en en mobiele data geldig zijn. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik zal je worden aangerekend bovenop jouw eventuele tegoed en/of bundels. Je betaalt per seconde na de eerste minuut. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900,...), internationale oproepen en roaming te weten te komen, bel je naar 1940 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1940 via een ander netwerk (betalend). Voor meer informatie, surf naar BASE.be.

Tarieven buiten bundel in België en in de EU-zone : €0,025/MB
Ontdek onze voordelige internationale tarieven, in Europa én de wereld! Meer info

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE Pro-klanten
* De promotie wordt automatisch toegepast op nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling.
Aanbod geldig voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) van 30/05/2023 tot en met 03/09/2023 die nog geen BASE-abonnement hebben. Op voorwaarde van activatie van één van bovenstaande BASE Pro-abonnementen, krijgt de klant na activatie 20% korting op de maandelijkse abonnementskost, en dit levenslang.
Bij een abonnement van € 11/maand bedraagt de maandelijkse kost € 8, bij een abonnement van € 20/maand bedraagt de maandelijkse kost € 16, bij een abonnement van € 29/maand bedraagt de maandelijkse kost € 23 en bij een abonnement van € 35/maand bedraagt de maandelijkse kost €28.
Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag.
Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten (die ook in de 3 maanden vóór intekening op het aanbod geen klant met een BASE-abonnement waren).  Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Deze promotie is niet verenigbaar met andere promoties, behalve met de BASE+TADAAM-korting.

Tijdelijke promotie op het BASE Pro Europe en BASE Pro World abonnement
Op voorwaarde dat de klant in de periode van 30/05/2023 tot en met 03/09/2023 het BASE Pro Europe of BASE Pro World abonnement afsluit op www.BASE.be en het abonnement vervolgens in dezelfde periode activeert, geniet de klant gedurende de eerste 3 maanden na activatie van 50% korting op de maandelijkse abonnementsprijs. Aanbod voorbehouden voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.

Korting op smartphones met abonnement geldig van 04/04/2023 tot en met 01/05/2023 voor bestaande BASE-klanten én/of nieuwe BASE-klanten, zolang de voorraad strekt.
Op voorwaarde van activatie van een BASE-abonnement van het hierboven vermelde bedrag/maand, krijgt de klant de vermelde korting op de aankoopprijs van het toestel, mits betaling via domiciliëring en mits aanvaarding van een afschrijvingstabel van 24 maanden. Bij beëindiging van het abonnement door de klant of bij verandering naar een lager tariefplan binnen de 24 maanden, behoudt BASE zich het recht voor om de restwaarde van de korting op de smartphone terug te vorderen. Actie beperkt tot één toestel per geactiveerd nieuw abonnement. Max. 3 lopende afschrijvingstabellen per klant; de aanvaarding van een bijkomende tabel is niet toegestaan, tenzij de restwaarde van de korting verkregen n.a.v. een vroegere smartphonepromotie wordt terugbetaald (d.m.v. verrekening op de eerstvolgende aanrekening). Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.

Gratis Google Nest Mini bij aankoop van een Galaxy A23 5G 128GB
Bij aankoop van een Galaxy A23 5G 128GB ontvang je tijdelijk een Google Nest Mini. 
Deze promotie loopt van 28 februari tot en met 3 april 2023 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal vier keer deelnemen per huishouden. Deze promotie kan worden gecombineerd met andere promoties op de Galaxy A23. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar. Registreer via https://www.samsung.com/be/promo vanaf 6/03/2023 t.e.m. 5/06/2023 om de Google Next Mini te ontvangen. 

Samsung Galaxy S23 series cashback
Bij aankoop van een Samsung Galaxy S23 256GB, S23+ 512GB, S23 Ultra 512GB van 01/02/2023 tot en met 21/02/2023 (de datum op het aankoopbewijs geldt als bewijs), ontvangt de klant € 60, € 120 en € 180 respectievelijk. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal vijf keer deelnemen per huishouden. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.
Om het bedrag terug te vragen, moet de klant zich registeren via https://www.samsung.com/be/promo uiterlijk op 21/04/2023.