EN FR NL

Reken op de beste kwaliteit in telefonie

 • 95% van onze klanten is tevreden over onze diensten
 • Maak gebruik van een hoogkwalitatief netwerk
 • Geniet van de beste prijs-kwaliteit dankzij scherpe prijzen
 • Je hebt dag en nacht toegang tot onze klantendienst
 • Beheer je verbruik op elk moment met de My BASE-app
 • Behoud gratis je huidig mobiel nummer
 • Recupereer je gegevens gratis in een BASE Shop

Reken op de beste kwaliteit in telefonie

 • 95% van onze klanten is tevreden over onze diensten
 • Maak gebruik van een hoogkwalitatief netwerk
 • Geniet van de beste prijs-kwaliteit dankzij scherpe prijzen
 • Je hebt dag en nacht toegang tot onze klantendienst
 • Beheer je verbruik op elk moment met de My BASE-app
 • Behoud gratis je huidig mobiel nummer
 • Recupereer je gegevens gratis in een BASE Shop

* Aanbod voorbehouden voor een normaal professioneel gebruik zoals hier gedefinieerd.

De tarieven zijn exclusief btw en zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor professionelen met btw-nummer en vrije beroepen. De bijzondere voorwaarden bepalen in welke landen de inbegrepen minuten, sms'en en mobiele data geldig zijn. Bellen en sms'en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik zal je worden aangerekend bovenop jouw eventuele tegoed en/of bundels. Je betaalt per seconde na de eerste minuut. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900,...), internationale oproepen en roaming te weten te komen, bel je naar 1940 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1940 via een ander netwerk (betalend). Voor meer informatie, surf naar BASE.be.

Tijdelijke promotie op de BASE Pro abonnementen Pro Start, Pro Contact, Pro Connect, Pro Unlimited, Pro Europe en Pro World:
Op voorwaarde dat de klant in de periode van 01/04/2020 tot en met 30/06/201 een van voormelde BASE Pro-abonnementen afsluit op www.BASE.be en het abonnement vervolgens in dezelfde periode activeert, geniet hij gedurende de eerste 3 maanden na activatie van een korting van 50% op de maandelijkse abonnementsprijs. Aanbod voorbehouden voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.

Aanbieding geldig van 10/11/2020 tot en met 03/01/2021 voor bestaande en nieuwe BASE-klanten op voorwaarde van activatie van een Data Pack voor 24 maanden als optie bovenop een BASE-abonnement vanaf 20€ per maand, zolang de voorraad strekt (iPhone SE 128GB = 1700 stuks; Samsung A71 = 1500 stuks; Xiaomi Mi10T Lite = 850 stuks) 

Na 24 maanden wordt het Data Pack automatisch stopgezet. Bestaande BASE-klanten moeten sinds minimum 3 maanden klant zijn, zonder betalingsachterstand. Voor nieuwe BASE-klanten, enkel geldig voor overgedragen nummers van andere operatoren, niet voor nieuwe nummers.

De klant krijgt de vermelde korting op de aankoopprijs van het toestel, mits aanvaarding van een afschrijvingstabel van 24 maanden. Het toestel dient met een bankkaart of kredietkaart betaald te worden en het BASE-abonnement en het Data Pack via domiciliëring. Indien de klant binnen de 24 maanden zijn Data Pack beëindigt of verandert naar een Data Pack waarin minder mobiele data inbegrepen zijn, wordt de restwaarde van de korting op het toestel teruggevorderd. Actie beperkt tot één toestel per BASE-abonnement. Max. 2 lopende afschrijvingstabellen (aanvaard in het kader van een actie in combinatie met een Data-Pack) per klant; de aanvaarding van een bijkomende tabel is niet toegestaan, tenzij de restwaarde van de korting verkregen n.a.v. een vroegere toestelpromotie wordt terugbetaald (d.m.v. verrekening op de eerstvolgende aanrekening). Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.  In geval van vermoeden van fraude of misbruik van de actie, kan BASE deze aanbieding onmiddellijk stopzetten.