Onbeperkt bellen en sms’en met BASE Pro, da’s standaard…

Pro 11

2 GB
+ Onbeperkt* bellen en sms'en

EXCLUSIEVE WEBDEAL

€ 11  € 5,50 /maand
voor 3 maanden

Pro 20

12 GB
+ Onbeperkt* bellen en sms'en

LEVENSLANGE KORTING

€ 20  € 15 /maand
-€ 5/maand levenslang

Pro 29

22 GB
+ Onbeperkt* bellen en sms'en

LEVENSLANGE KORTING

€ 29  € 24 /maand
-€ 5/maand levenslang


Pro Europe

20 GB
+ Onbeperkt* bellen en sms'en

LEVENSLANGE KORTING

€ 45  € 40 /maand
-€ 5/maand levenslang

EU-zone  

Bulgarije, Cyprus (behalve Turkse deel en neutrale VN-zone), Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk (incl. Frans Guyana, Guadeloupe, Réunion, Martinique, Mayotte, Sint-Maarten), Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië (Vaticaan incl.), Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk (incl. Gibraltar), Zweden

24 landen buiten Europa  

Australië, Brazilië, Canada, Chili, China, Hong Kong, India, Indonesië, Israël, Japan, Macedonië, Maleisië, Mexico, Marokko, Montenegro, Nieuw-Zeeland, Rusland, Servië, Taiwan, Thailand, Tunesië, Turkije, Verenigde Staten en Zuid-Afrika

45 landen  

Dit is geldig voor uw oproepen vanuit België naar Algerije, Argentinië, Armenië, Australië, Brazilië, Brunei, Canada, Chili, China, Colombië, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, Gabon, Georgië, Hong Kong, India, Indonesië, Irak, Iran, Israël, Japan, Kazakstan, Laos, Malawi, Maleisië, Mexico, Oekraïne, Oezbekistan, Pakistan, Panama, Puerto Rico, Rusland, Servië, Sierra Leone, Singapore, Swaziland, Taiwan, Thailand, Turkije, Venezuela, Verenigde Staten, Vietnam, Zambia, Zuid-Afrika en Zuid-Korea.

Voordelige tarieven vanuit België naar internationale nummers:
€ 0,12/MIN naar vaste lijnen
€ 0,24/MIN naar mobiele netwerken
€ 0,12/MIN naar vaste lijnen en mobiele netwerken in Canada, Puerto Rico en Verenigde Staten

Wij staan altijd voor je klaar met antwoorden op al je vragen! Bel ons op 1940 (BASE-nummers) of +32 486 19 1940 (andere nummers en buitenland).

Tarieven buiten bundel in België en in de EU-zone : €0,025/MB
Ontdek onze voordelige internationale tarieven, in Europa én de wereld!  Meer info

Waarom voor BASE kiezen?

Limiet buiten abonnement

Stel een limiet in buiten abonnement en behoud de controle over uw budget.

Free Data Day

Geniet elke maand van 24u gratis data op Free Data Day.

My BASE-app

Je verbruik checken of herladen? Met de My BASE-app ben jij de baas.

BASE worden? Dat regelen we!

BASE Live Chat

Praat rechtstreeks met ons via Facebook Messenger van maandag tot zaterdag tussen 08u00 en 18u00.

Bel ons via 0800 66 021

Maandag tot vrijdag: 08u00 tot 20u00
Zaterdag: 09u00 tot 17u30
Zon- en feestdagen: gesloten

Liever via een winkel?
Vind een BASE Shop in je buurt.

Voorwaarden  

* Aanbod voorbehouden voor een normaal professioneel gebruik zoals hier gedefinieerd.

De tarieven zijn exclusief btw en zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor professionelen met btw-nummer en vrije beroepen. De bijzondere voorwaarden bepalen in welke landen de inbegrepen minuten, sms’en en mobiele data geldig zijn. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik zal je worden aangerekend bovenop jouw eventuele tegoed en/of bundels. Je betaalt per seconde na de eerste minuut. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900,...), internationale oproepen en roaming te weten te komen, bel je naar 1940 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1940 via een ander netwerk (betalend). Voor meer informatie, surf naar BASE.be.

Tarieven buiten bundel in België en in de EU-zone : €0,025/MB
Ontdek onze voordelige internationale tarieven, in Europa én de wereld! Meer info

€ 5* korting per maand gedurende de volledige duur van je contract op een BASE Pro-abonnement van € 20/maand, € 29/maand, € 35/maand, € 45/maand of € 60/maand

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE Pro-klanten

*De promotie wordt automatisch toegepast voor nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling.

Aanbod geldig voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) van 26/09/2022 tot en met 30/10/2022 die nog geen BASE-abonnement hebben. Op voorwaarde van activatie van één van bovenstaande BASE Pro-abonnementen, krijgt de klant na activatie € 5 korting op de maandelijkse abonnementskost, en dit levenslang. Bij een abonnement van € 20/maand bedraagt de maandelijkse kost € 15, bij een abonnement van € 29/maand bedraagt de maandelijkse kost € 24, bij een abonnement van € 35/maand bedraagt de maandelijkse kost € 30, bij een abonnement van € 45/maand bedraagt de maandelijkse kost €40 en bij een abonnement van € 60/maand bedraagt de maandelijkse kost € 55. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag.

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten (die ook in de 3 maanden vóór intekening op het aanbod geen klant met een BASE-abonnement waren).  Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Deze promotie is niet verenigbaar met andere promoties, behalve met de BASE+TADAAM-korting.

Tijdelijke promotie op het BASE Pro 11 abonnement

Op voorwaarde dat de klant in de periode van 26/09/2022 tot en met 30/10/2022 het BASE Pro 11 abonnement afsluit op www.BASE.be en het abonnement vervolgens in dezelfde periode activeert, geniet de klant gedurende de eerste 3 maanden na activatie van 50% korting op de maandelijkse abonnementsprijs.
Aanbod voorbehouden voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.

Korting op smartphones met abonnement geldig van 16/08/2021 tot en met 10/10/2022 voor bestaande BASE-klanten én/of nieuwe BASE-klanten (die evenmin postpaid klanten bij BASE waren in de 3 maanden voorafgaand aan de aanvaarding van de aanbieding), zolang de voorraad strekt).
Op voorwaarde van activatie van een BASE-abonnement van het hierboven vermelde bedrag/maand, krijgt de klant de vermelde korting op de aankoopprijs van het toestel, mits betaling via domiciliëring en mits aanvaarding van een afschrijvingstabel van 24 maanden. Bij beëindiging van het abonnement door de klant of bij verandering naar een lager tariefplan binnen de 24 maanden, behoudt BASE zich het recht voor om de restwaarde van de korting op de smartphone terug te vorderen. Actie beperkt tot één toestel per geactiveerd nieuw abonnement. Max. 3 lopende afschrijvingstabellen per klant; de aanvaarding van een bijkomende tabel is niet toegestaan, tenzij de restwaarde van de korting verkregen n.a.v. een vroegere smartphonepromotie wordt terugbetaald (d.m.v. verrekening op de eerstvolgende aanrekening). Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.