OP ALLE ABONNEMENTEN DEZE WINTER!

Onbeperkt bellen en sms’en met BASE Pro, da’s standaard…

Pro 11

2 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

WEBDEAL -€3 LEVENSLANG

€ 118 per maand

Pro 20

12 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

WEBDEAL -€4 LEVENSLANG

€ 2016 per maand

MEEST GEKOZEN

Pro 29

22 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

WEBDEAL -€6 LEVENSLANG

€ 2923 per maand

Pro Europe

20 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

Geldig in/naar de EU-zone + Jersey, Monaco, Zwitserland

Voordelig bellen naar 45 landen

EXCLUSIEVE WEBDEAL

€ 4522,50 per maand gedurende 3 maand(en)

EU-zone  

Bulgarije, Cyprus (behalve Turkse deel en neutrale VN-zone), Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk (incl. Frans Guyana, Guadeloupe, Réunion, Martinique, Mayotte, Sint-Maarten), Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië (Vaticaan incl.), Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk (incl. Gibraltar), Zweden

24 landen buiten Europa  

Australië, Brazilië, Canada, Chili, China, Hong Kong, India, Indonesië, Israël, Japan, Macedonië, Maleisië, Mexico, Marokko, Montenegro, Nieuw-Zeeland, Rusland, Servië, Taiwan, Thailand, Tunesië, Turkije, Verenigde Staten en Zuid-Afrika

45 landen  

Dit is geldig voor uw oproepen vanuit België naar Algerije, Argentinië, Armenië, Australië, Brazilië, Brunei, Canada, Chili, China, Colombië, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, Gabon, Georgië, Hong Kong, India, Indonesië, Irak, Iran, Israël, Japan, Kazakstan, Laos, Malawi, Maleisië, Mexico, Oekraïne, Oezbekistan, Pakistan, Panama, Puerto Rico, Rusland, Servië, Sierra Leone, Singapore, Swaziland, Taiwan, Thailand, Turkije, Venezuela, Verenigde Staten, Vietnam, Zambia, Zuid-Afrika en Zuid-Korea.

Voordelige tarieven vanuit België naar internationale nummers:
€ 0,12/MIN naar vaste lijnen
€ 0,24/MIN naar mobiele netwerken
€ 0,12/MIN naar vaste lijnen en mobiele netwerken in Canada, Puerto Rico en Verenigde Staten

Tarieven buiten bundel in België en in de EU-zone : €0,025/MB. Ontdek onze voordelige internationale tarieven, in Europa én de wereld!  Meer info


Ben je al BASE-klant?  

Jij krijgt dezelfde korting als je een extra abonnement neemt of je bestaande abonnement upgradet. Heb je bijvoorbeeld een BASE 20? Dan betaal je nu maar € 21/maand voor een BASE 29!

Kocht je een smartphone in combinatie met je huidige abonnement? Of doe je een upgrade waardoor je met je nieuwe abonnement na korting, minder betaalt dan vandaag? Dan geniet je helaas niet van deze promotie als je je abonnement upgradet

Waarom voor BASE kiezen?

Limiet buiten abonnement

Stel een limiet in buiten abonnement en behoud de controle over uw budget.

Free Data Day

Geniet elke maand van 24u gratis data op Free Data Day.

My BASE-app

Je verbruik checken of herladen? Met de My BASE-app ben jij de baas.

BASE worden? Dat regelen we!

BASE Live Chat

Praat rechtstreeks met ons via Facebook Messenger van maandag tot zaterdag tussen 08u00 en 18u00.

Bel ons via 0800 66 021

Maandag tot vrijdag: 08u00 tot 20u00
Zaterdag: 09u00 tot 17u30
Zon- en feestdagen: gesloten

Liever via een winkel?
Vind een BASE Shop in je buurt.

Voorwaarden  

* Aanbod voorbehouden voor een normaal professioneel gebruik zoals hier gedefinieerd.

De tarieven zijn exclusief btw en zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor professionelen met btw-nummer en vrije beroepen. De bijzondere voorwaarden bepalen in welke landen de inbegrepen minuten, sms’en en mobiele data geldig zijn. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik zal je worden aangerekend bovenop jouw eventuele tegoed en/of bundels. Je betaalt per seconde na de eerste minuut. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900,...), internationale oproepen en roaming te weten te komen, bel je naar 1940 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1940 via een ander netwerk (betalend). Voor meer informatie, surf naar BASE.be.

Tarieven buiten bundel in België en in de EU-zone : €0,025/MB
Ontdek onze voordelige internationale tarieven, in Europa én de wereld! Meer info

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE Pro-klanten
Aanbod geldig voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) van 29/11/2022 tot en met 12/02/2023 die nog geen BASE-abonnement hebben. Op voorwaarde van activatie van één van bovenstaande BASE Pro-abonnementen, krijgt de klant na activatie 20% korting op de maandelijkse abonnementskost, en dit levenslang.

Bij een abonnement van € 11/maand bedraagt de maandelijkse kost € 8, bij een abonnement van € 20/maand bedraagt de maandelijkse kost € 16, bij een abonnement van € 29/maand bedraagt de maandelijkse kost € 23 en bij een abonnement van € 35/maand bedraagt de maandelijkse kost €27.
Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag.

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten (die ook in de 3 maanden vóór intekening op het aanbod geen klant met een BASE-abonnement waren).  Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Deze promotie is niet verenigbaar met andere promoties, behalve met de BASE+TADAAM-korting.


Aanbod voorbehouden voor bestaande BASE Pro -klanten
Tijdelijke promotie op BASE- Pro abonnementen van € 15/maand, € 20/maand, €29/maand en € 39/maand. Aanbod geldig van 29/11/2022 tot en met 12/02/2023.

Dit aanbod is voorbehouden voor particulieren die al minstens 3 maanden een BASE-abonnement hebben. Op voorwaarde van een migratie naar een hoger abonnement via de My BASE-app of de klantenzone, geniet de klant gedurende de looptijd van het contract van 20% korting op de maandelijkse abonnementsprijs. De klant verliest zijn maandelijkse korting indien hij zijn abonnement stopzet of migreert naar een lager abonnement. Deze promotie is niet cumuleerbaar met andere promoties, behalve met het BASE+TADAAM-voordeel.

Korting op smartphones met abonnement geldig van 03/01/2023 tot en met 27/02/2023 voor bestaande BASE-klanten én/of nieuwe BASE-klanten (die evenmin postpaid klanten bij BASE waren in de 3 maanden voorafgaand aan de aanvaarding van de aanbieding), zolang de voorraad strekt).
Korting op Samsung Galaxy S23 series met abonnement geldig van 01/02/2023 tot en met 21/02/2023 voor bestaande BASE-klanten én/of nieuwe BASE-klanten, zolang de voorraad strekt.
Op voorwaarde van activatie van een BASE-abonnement van het hierboven vermelde bedrag/maand, krijgt de klant de vermelde korting op de aankoopprijs van het toestel, mits betaling via domiciliëring en mits aanvaarding van een afschrijvingstabel van 24 maanden. Bij beëindiging van het abonnement door de klant of bij verandering naar een lager tariefplan binnen de 24 maanden, behoudt BASE zich het recht voor om de restwaarde van de korting op de smartphone terug te vorderen. Actie beperkt tot één toestel per geactiveerd nieuw abonnement. Max. 3 lopende afschrijvingstabellen per klant; de aanvaarding van een bijkomende tabel is niet toegestaan, tenzij de restwaarde van de korting verkregen n.a.v. een vroegere smartphonepromotie wordt terugbetaald (d.m.v. verrekening op de eerstvolgende aanrekening). Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.

Samsung Galaxy S23 series cashback
Bij aankoop van een Samsung Galaxy S23 256GB, S23+ 512GB, S23 Ultra 512GB van 01/02/2023 tot en met 21/02/2023 (de datum op het aankoopbewijs geldt als bewijs), ontvangt de klant € 60, € 120 en € 180 respectievelijk. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal vijf keer deelnemen per huishouden. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.
Om het bedrag terug te vragen, moet de klant zich registeren via www.samsung.com/be/promo uiterlijk op 21/04/2023.