De My BASE-app maakt je het leven makkelijk

Maak het je makkelijk met de My BASE-app. Je kan je aanrekening beheren en betalen, diensten wijzigen, hulp krijgen, je verbruik controleren. En er is meer. Zo krijg je automatisch een sms als je aan 80% van je forfait zit of een dienst gebruikt die niet inbegrepen is.

Installeer gratis de My BASE-app

Een BASE-abonnement, da's onbeperkt bellen en sms'en voor iedereen!

100 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en

EXCLUSIEVE WEBDEAL

€ 3931  /maand
- 20% levenslang

40 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en

EXCLUSIEVE WEBDEAL

€ 2923  /maand
- 20% levenslang

POPULAIRST

15 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en

EXCLUSIEVE WEBDEAL

€ 2016  /maand
- 20% levenslang

6 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en

EXCLUSIEVE WEBDEAL

€ 1512  /maand
- 20% levenslang

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

Vragen?

Onze BASE-klantendienst staat voor je klaar

via de My BASE-app

Voorwaarden  

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

Data Jump, exclusiveit BASE: gebaseerd op een vergelijking van mobiele abonnementen gemaakt op 15/01/2020 bij de volgende operatoren : Mobile Vikings, Orange, Proximus, Scarlet, Telenet, Voo.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

Voorwaarden voor de Free Data Day
Tijdens de eerste dag van elke maand worden de in België of in de EU-zone verbruikte data niet aangerekend. Deze aanbieding is enkel geldig voor BASE-abonnementen (en Unlimited vanaf augustus) die een vast bedrag per maand betalen, uitgezonderd BASE 0 en BASE zero tijdens de eerste dag van de maand en exclusief voorbehouden voor een normaal persoonlijk en privégebruik met gsm of smartphone zoals hier gedefinieerd. Elk ander gebruik is verboden. Dit normaal gebruik laat je een zeer intensief gebruik toe. Telenet Group NV (BASE) behoudt zich echter het recht voor om de gratis geleverde dienst in de periode van de aanbieding te schorsen, in geval van oneigenlijk gebruik van de dienst.