Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Je probeert in te loggen, maar bent je wachtwoord vergeten? Surf op base.be en klik op "Wachtwoord vergeten?" op de inlogpagina. Volg de instructies en kies zo een nieuw wachtwoord.

Tip: kies een wachtwoord dat niet gemakkelijk te vinden is en gebruik geen persoonlijke informatie in je wachtwoord (zoals voor- of achternaam, geboorte datum/jaar, enz ...).

Zodra je een nieuw wachtwoord hebt gekozen, kan je weer zonder probleem inloggen!