EN FR NL

29 /maand

€ 5 KORTING LEVENSLANG

= € 24 / maand

16 GB
ONBEPERKT* bellen
ONBEPERKT* sms'en
Data Jump inbegrepen

29 /maand

€ 5 KORTING LEVENSLANG

= € 24 / maand

16 GB
ONBEPERKT* bellen
ONBEPERKT* sms'en
Data Jump inbegrepen

Ongewone voordelen

Geen verspilling

Ongebruikte dat gaan mee naar de volgende maand.


Onbeperkt bellen

Vertel gerust je levensverhaal, want je belt onbeperkt naar alle Belgische nummers (behalve naar betaallijnen).

Voordelig tarief

Meer nodig dan er in je abonnement zit? Voor extra data betaal je hetzelfde voordelige tarief!

Snelle levering

Simkaart besteld? Binnen de 48 uur vind je ze in je bus en kan je bellen en surfen!

Tarieven en opties

Geen meerkost

Je € 29 opgebruikt? Geen zorgen: je betaalt hetzelfde voordelige tarief voor extra data (€ 0,0018/MB) en belminuten. 

Mms'en zijn niet inbegrepen in je abonnement. 
Kosten naar BASE-nummers: € 0,10/mms, naar andere nummers: € 0,25/mms

Opties en diensten

BASE maakt je mobiele leven makkelijker door handige opties en diensten aan je abonnement te koppelen, zoals de MyBASE-app.

Zorgeloos communiceren in het buitenland

Zelfs buiten Europa blijven onze tarieven voordelig:
je blijft verbonden en communiceert met de hele wereld, overal ter wereld.

Voorwaarden  

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

 5 €* per maand levenslang
*De promotie wordt automatisch toegepast voor nieuwe klanten tijdens de bevestiging van je bestelling.
Bestaande klanten moeten 3 maand klant zijn en een nieuwe lijn nemen of een nieuwe BASE-klant aanbrengen.
Deze promotie is niet verenigbaar met andere promoties.

Tijdelijk aanbod op een BASE-abonnement van € 20/maand, € 29/maand of € 40/maand. 
Aanbod voor particulieren geldig van 28/09/2020 tot en met 31/10/2020. Op voorwaarde van activatie van een BASE-abonnement, krijgt de klant na activatie € 5 korting op de maandelijkse abonnementskost, en dit levenslang. Bij een abonnement van € 20/maand betekent dit een maandelijkse kost van € 15, bij een abonnement van € 29/maand een maandelijkse kost van € 24 en bij een abonnement van € 40/maand een maandelijkse kost van € 35.  
Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten (die ook in de 3 maanden vóór intekening op het aanbod geen klant met een BASE-abonnement waren).  Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer.

Bestaande BASE-klanten hebben ook recht op deze promotie, enkel en alleen indien zij een nieuwe BASE-klant kunnen aanbrengen. De promotie is geldig op de huidige tariefplannen € 20,€ 29  en € 40 (Unlimited). Als de bestaande klant op een ander tariefplan zit, zetten we hem over naar één van deze tariefplannen. Als er aan de voorwaarden voldaan wordt, krijgt de bestaande BASE-klant een korting van € 5 op de maandelijkse abonnementskost, levenslang, na eventuele overschakeling naar een huidig, voordeliger tariefplan. De korting en eventuele overschakeling zal automatisch toegekend worden of gebeuren, zodra de simkaart van de nieuwe klant geactiveerd wordt.  Dit dient ten laatste 30 dagen na aankoop te gebeuren.  Indien de nieuwe klant zijn abonnement stop zet, behouden wij het recht om de bestaande klant terug te migreren naar het originele plan.
Indien de klant zijn abonnement wijzigt, stopzet of overzet naar een tariefplan met een promo op een toestel, vervalt de € 5 maandelijkse korting.
Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties. 

Bijzondere voorwaarden van jouw Based on you
Data Jump: Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie unlimited calling
Optie enkel beschikbaar voor klanten met een Based on you abonnement. Het bedrag van de gekozen optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. Bij het activeren van de optie ga je een contract aan van onbepaalde duur dat je op elk moment kosteloos kan stopzetten. Je kan de optie echter maar 1 keer per facturatieperiode activeren.

Onbeperkt bellen voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie Internet Wereld
Het bedrag van de gekozen Internet Wereld optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. De tarieven zijn enkel geldig in het buitenland met één van de partnernetwerken. Nadat je je datavolume hebt opgebruikt, wordt het dataverkeer boven dit volume gefactureerd per KB aan € 0,24/MB.

Bijzondere voorwaarden BASE Unlimited
Onbeperkte* mobiele data inbegrepen in BASE Unlimited:
(i) Verbruik in België: Eens het verbruik een volume van 25 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan een verlaagde snelheid van 512 kbps tot de volgende aanrekeningsperiode;
(ii) Verbruik in de rest van de EU-zone: Eens het verbruik een volume van 20 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan normale snelheid aan €0,0042 (incl. btw) per MB.
* Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals gedefinieerd in de "Voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod".
Indien je je BASE Unlimited abonnement wijzigt naar een ander BASE abonnement, kan je vervolgens binnen dezelfde aanrekeningsperiode niet opnieuw een BASE Unlimited abonnement voor hetzelfde mobiele nummer activeren.

Online bestellen: alleen maar voordelen

Geniet van onze ongewone aanbiedingen. 

In enkele klikken geregeld!

Kies het abonnement dat bij jou past en bestel het in enkele tellen, waar je ook bent. 

Gratis levering

Simkaart of nieuwe smartphone: voor de levering betaal je geen cent.

Smartphone erbij? Dit zijn onze topdeals!

Huawei P Smart Pro 128 GB

299
9
na € 70
cashback

Met een abonnement vanaf € 29/maand

Samsung Galaxy A51 Zwart 128 GB

329
159

Met een abonnement vanaf € 29/maand

Samsung Galaxy A71 Black 64 GB

399
229

Met een abonnement vanaf € 29/maand

Iets meer nodig?

Onbeperkt

40 /maand

€ 5 KORTING LEVENSLANG

= € 35 /maand

ONBEPERKT* data

ONBEPERKT* bellen

ONBEPERKT* sms'en

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.