Activeer je simkaart

1) Je hebt een nieuwe gsm-nummer gevraagd

Plaats je nieuwe simkaart in het toestel en activeer ze door op een van onderstaande knoppen te drukken. Je kan dan heel snel bellen, sms'jes sturen en op het krachtige netwerk van BASE surfen.

2) Je behoudt je huidige gsm-nummer

Plaats je nieuwe simkaart in het toestel en activeer ze. Vervang vervolgens je oude simkaart. Wij dragen jouw nummer over op de datum die je hebt gekozen bij de aankoop. Je krijgt een sms op je oude simkaart van zodra je nummer op het BASE-netwerk werkt.

Wat heb je nodig om je simkaart te activeren?

1. Je bestelnummer. Dat vindt je in alle e-mails die je hebt gekregen sinds je de simkaart hebt besteld.
  2. Het nummer van je simkaart. Dat vindt je terug op de kaarthouder die je via post hebt ontvangen.
  3. Je gsm-nummer. Dat is je oude nummer dat je overzet naar BASE. Heb je gevraagd om het nummer te wijzigen? Net zoals het nummer van je simkaart vindt je het ook op de kaarthouder van je simkaart terug.