Activeer uw simkaart

1) U heeft een nieuw gsm-nummer gevraagd

Plaats uw nieuwe simkaart in het toestel en activeer ze door op een van onderstaande knoppen te drukken. U kan dan heel snel bellen, sms'jes sturen en op het krachtige netwerk van BASE surfen.

2) U behoudt uw huidige gsm-nummer

Plaats uw nieuwe simkaart in het toestel en activeer ze. Vervang vervolgens uw oude simkaart. Wij dragen uw nummer over op de datum die u hebt gekozen bij de aankoop. U krijgt een sms op uw oude simkaart van zodra uw nummer op het BASE netwerk werkt.

Wat heeft u nodig om uw simkaart te activeren?

1. Uw bestelnummer. Dat vindt u in alle e-mails die u hebt gekregen sinds u de simkaart heeft besteld.
  2. Het nummer van uw simkaart. Dat vindt u terug op de kaarthouder die u via post heeft ontvangen.
  3. Uw gsm-nummer. Dat is uw oude nummer dat u overzet naar BASE. Heeft u gevraagd om het nummer te wijzigen? Net zoals het nummer van uw simkaart vindt u het ook op de kaarthouder van uw simkaart terug.