Je nieuwe simkaart activeren

Heb je je simkaart ontvangen? Dan activeer je ze best zo snel mogelijk. Pas daarna kan je ermee bellen, sms'en en surfen. Activeren kan op verschillende manieren:

Activeer je simkaart…

Na je aankoop, stuurde we je een mail met als onderwerp: “Je BASE-simkaart is onderweg”. Open deze mail en klik op de link. Je belandt op de activatiepagina waar een groot deel van je gegevens al ingevuld staan. Handig! Vul de rest van de gegevens in en volg de instructies op het scherm. Je bestelnummer, dat je ook moet invullen, vind je ook in deze mail terug.

Vind je onze mail niet? Kijk zeker ook in je spam. Vind je het nog altijd niet? Contacteer ons.

Nieuw bij BASE of gebruik je de My BASE-app nog niet? Kies bij het opstarten van de app om een simkaart te activeren. Volg dan de stappen op het scherm en vul de gevraagde informatie in.
Al een My BASE-app gebruiker? Ga naar Mijn profiel > Meer. Daar vind je een link waarmee je je simkaart activeert. Ga naar de My BASE-app.

Activeer je simkaart online en vul je gegevens in.

• Bestelnummer: dat vind je terug in alle e-mails die je kreeg nadat je je simkaart bestelde.
  • Mobiel nummer:
    • Heb je je eigen gsm-nummer behouden? Vul dan je huidige nummer in.
    • Koos je voor een nieuw nummer? Vul dan je nieuwe mobiele nummer in. Je vindt hem terug op de simkaarthouder waaraan je nieuwe simkaart bevestigd was, in de welkomstbrief of in onze e-mails na je bestelling.
  • Simkaartnummer: dat vind je terug op de simkaart zelf of op de simkaarthouder. Ben je al BASE-klant en bestelde je een nieuwe lijn? Dan zie je het simkaartnummer ook in de My BASE-app of in My BASE.

Wat na activatie?

Koos je ervoor je mobiele nummer te behouden? Je krijgt meestal binnen 10 minuten een sms van je oude operator. Van zodra het netwerk wegvalt, steek je de nieuwe simkaart in je toestel.

Koos je voor een nieuw nummer?  Je kan je simkaart meteen in je toestel steken en gebruiken.

Voor herlaadkaarten

Koos je voor een herlaadkaart zonder startvoucher? Herlaad dan meteen je prepaidkaart. Pas daarna kan je ermee sms'en, bellen en surfen.

Heb je een startvoucher? Verzilver dan je code hier.

Tip: heb je bij je huidige operator een herlaadkaart? Verbruik dan eerst je resterende belwaarde en activeer pas daarna je simkaart. Zo ben je je beltegoed niet kwijt.