Hoe mijn simkaart activeren?

Je hebt je simkaart ontvangen? Dan activeer je ze best zo snel mogelijk via de link in de e-mail of via de klantenzone. Pas daarna kan je ermee bellen, sms'en en surfen.

Tip: heb je bij je huidige operator een herlaadkaart? Verbruik dan eerst je resterende belwaarde en activeer pas daarna je simkaart. Zo ben je je beltegoed niet kwijt.

Hoe mijn simkaart activeren

Activeer je simkaart online en vul je gegevens in:

• Je bestelnummer: dat vind je terug in alle e-mails die je kreeg nadat je je simkaart bestelde.
  • Je mobiele nummer:
    • koos je ervoor om je nummer te behouden? Vul daar dan je huidige mobiele nummer in.
    • koos je voor een nieuw nummer? Vul dan je nieuwe mobiele nummer in. Je vindt het terug op de simkaarthouder, waaraan je nieuwe simkaart bevestigd is.
  • Je simkaartnummer: dat vind je terug in de My BASE-app, in je klantenzone, op de simkaart zelf of nog op de simkaarthouder.

Wat na activatie?

Je activeerde je simkaart en...

• je koos ervoor je mobiele nummer te behouden? Je ontvangt binnen 10 minuten een sms'je van je oude operator. Van zodra het netwerk wegvalt, steek je de nieuwe simkaart in je toestel.
  • je koos voor een nieuw nummer? Je kan je simkaart meteen gebruiken. Steek de simkaart in je toestel.

Opgelet: koos je voor een herlaadkaartHerlaad dan meteen je simkaart. Pas daarna kan je ermee sms'en, bellen en surfen.

Goed om weten

Lukt het niet? Contacteer ons.