Alles over voicemail

De Visual Voicemail app verdwijnt binnenkort. Zorg ervoor dat je voicemails die je wil bewaren tijdig downloadt op je toestel. Geen zorgen: vanaf 11/04/2022 beluister en beheer je je voicemails rechtstreeks vanuit de My BASE-app!

Je voicemails makkelijk en snel beheren? Dat doe je via de gratis My BASE-app!

• Met een iPhone kan je je voicemailinstellingen vanuit de My BASE-app aanpassen. De voicemails zelf beluister je via de Telefoon-app die deel uitmaakt van het standaard iOS besturingssysteem. Tik vanuit het startscherm van de My BASE-app op 'Meer'.
  • Als Android-gebruiker kan je via de My BASE-app niet alleen je voicemailinstellingen beheren. Je kan er ook direct je berichten beluisteren, doorsturen, bewaren of downloaden

Heb je de My BASE-app (nog) niet? Dan kan je ook je voicemailberichten beluisteren door naar 1933 te bellen. Of beheer ze in je klantenzone op BASE.be.