EN FR NL

Dat je je persoonlijke gegevens niet zomaar met iedereen deelt, is logisch. Bij BASE denken we er ook zo over. In feite vinden we privacy één van de belangrijkste zaken binnen ons bedrijf. We hechten dan ook veel belang aan hoe we onze klanten hun data verwerken. Daarom investeren we in een persoonlijke relatie met jou. Een relatie die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen: jij krijgt meer controle over je data én we kunnen jouw BASE-ervaring optimaliseren dankzij de informatie die je met ons wil delen.  

Bij het verwerken van je gegevens leven we 3 ijzersterke principes na:

1. Transparanter dan ooit

We communiceerden altijd al klaar en duidelijk over welke info we van jou verzamelen en waarom. Nu krijg je via duidelijke definities en voorbeelden nog méér inzicht. Wat doen we precies met je gegevens? Waarom? Voor hoe lang? Met wie delen we je gegevens? En van wie verkrijgen we ze? Lees er alles over.

  • Via de klantenzone kan je ons bijvoorbeeld vragen om de persoonsgegevens die jij ons rechtstreeks bezorgd hebt, in een eenvoudig leesbaar formaat te ontvangen én door te geven aan een derde naar jouw keuze.

2. Jij hebt meer controle

Jouw data is van jou. Punt. Jij bepaalt dus zélf welke informatie je met ons wil delen. Dit kan je doen door je via de privacy instellingen van de klantenzone uit te schrijven voor het gebruik van je commerciële profiel voor marketingdoeleinden (opt-out). Wanneer je hiervoor kiest blijf je wél nog communicatie ontvangen over je BASE-producten en –diensten.

BASE voert een strikt beleid voor de verwerking van persoonsgegevens van minderjarigen. Personen jonger dan 16 jaar staan automatisch en onveranderlijk uitgeschreven voor het gebruik van commerciële profielen voor marketingdoeleinden.

3. We nemen onze verantwoordelijkheid

Of het nu gaat over je contactgegevens of het gebruik van je smartphone, je gegevens zijn veilig bij ons. Uiteraard verkopen of verhuren we persoonlijke en individuele informatie nooit aan derden.