Ik kan geen sms'en versturen of ontvangen

Controleer eerst of je toestel correct is geconfigureerd. Met onze handige, interactieve gids zie je meteen of je de juiste instellingen gebruikt voor je toestel.

Lukt dat niet? Probeer dan dit:

• Zet je gsm uit en verwijder de batterij (als dat kan). Plaats de batterij terug in je toestel en zet het daarna terug aan.
  • Nog problemen? Plaats je simkaart in een ander toestel en controleer of het dan wel werkt. Plaats daarna je BASE-simkaart terug in je oorspronkelijke toestel, test opnieuw en controleer of je sms verstuurd/aangekomen is.