Hoe mobiel verbruik nakijken?

In de My BASE app of je klantenzone

• Je verbruik checken waar je maar wil? Ontdek de My BASE app !
  • Of bekijk je verbruik in je klantenzone. Daar vind je ook nog wat extra details.

Heb je een Based on you-abonnement? Dan ontdek je er ook wat je met je resterende bedrag nog kan doen.

Liever per sms?

Sms gratis CONSULT naar 1912. Je krijgt dan een bericht met je resterende bedrag of met het aantal belminuten, sms’en en data dat je nog overhebt.

Goed om te weten

• Een limiet instellen voor je dataverbruik? Ga in de app of je Klantenzone naar Mijn instellingen > Dataverbruik.
  • Hou er rekening mee dat je recentste verbruik mogelijks nog niet werd meegeteld. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer je in het buitenland bent.