BASE - Go mobile
Welkom bij BASE

Activeer je simkaart

Heb je een nieuw gsm-nummer besteld? Steek je nieuwe simkaart dan in je toestel en activeer deze via onderstaande knop. Binnen enkele ogenblikken kan je dan voordelig surfen, bellen en sms'en via het performante BASE-netwerk.

Behoud je je bestaande gsm-nummer? Activeer eerst je nieuwe simkaart via onderstaande knop. We starten dan met de overdracht van je nummer, op de door jou gekozen datum. Je ontvangt een sms op je oude simkaart wanneer je overdracht plaatsvindt en je je nieuwe simkaart kan gebruiken.

Wat heb je nodig om je simkaart te activeren ?

1. Je bestelnummer. Dat vind je in alle e-mails die je van ons ontving na de bestelling van je simkaart.
  2. Je simkaartnummer. Dat staat op de simkaarthouder die je via de post ontvangen hebt.
  3. Je gsm-nummer. Dat is je oude nummer dat je hebt overgezet naar BASE. Vroeg je een nieuw nummer aan? Dan staat dat net als je simkaartnummer op de simkaarthouder.

Telenet Group bvba/sprl | Neerveldstraat 105 rue Neerveld, Brussel 1200 Bruxelles | BTW/TVA BE 0462 925 669 - RPR/RPM Brussel/Bruxelles
Wettelijke informatie - Mentions légales - Legal information