Samsung Galaxy S10+ Zwart 128 GB

412,39
205,79
+ GRATIS
Powerbank EN
+ Wireless Earbuds

Geniet van
€ 206,61 korting

met een PRO UNLIMITED

€ 412,39

€ 205,79

Geniet van
€ 206,61 korting

met een PRO CONNECT

€ 412,39

€ 205,79

Geniet van
€ 41,32 korting

met een PRO CONTACT

€ 412,39

€ 371,08

Gratis Galaxy Buds t.w.v € 99 gratis Samsung 25W Wireless Battery pack (t.w.v. € 49,99)

De Galaxy buds + powerbank worden samen met je toestel thuis geleverd.
Aanbieding geldig voor deelnemende producten die tussen 04/01/2021 en 28/02/2021 zijn gekocht (de datum op het aankoopbewijs geldt als bewijs), zolang de voorraad strekt, in een deelnemende winkel in België of het Groothertogdom Luxemburg. Meer informatie en actievoorwaarden op https://www.samsung.com/be/promo/.  

Beschrijving

De Galaxy S10+ is het ideale huwelijk tussen futuristische materialen en innovatieve kleuren. Het grote Infinity-O Display van 6,4 inch oogt mooi in zijn dunne behuizing van slechts 7,8 mm dikte. Hij beschikt over 3 back camera's waaronder een 12 MP telelens en 2 selfie camera's vooraan. De Galaxy S10+ bestaat ook in een premium Ceramic Black met 1 TB intern geheugen, dat zelfs uitbreidbaar is tot 1,5 TB, en een verbeterd 12 GB RAM-geheugen. Dankzij deze specificaties is dit dan ook het ideale toestel voor veeleisende en creatieve personen die vaak bezig zijn met foto's en 4K video's zoals Gamers, Bloggers en Influencers.

Specificaties

Camera's achteraan: 12 MP + 12 MP + 16 MP
8 GB RAM – 128 GB ROM
6,4'' (19:9)
4 100 mAh
SAT head: 0,51 W/kg (Cat. B)

Bekijk de afschrijvingstabel met de restwaarde van de korting op het toestel.

* Aanbod voorbehouden voor een normaal professioneel gebruik zoals hier gedefinieerd.

De tarieven zijn exclusief btw en zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor professionelen met btw-nummer en vrije beroepen. De bijzondere voorwaarden bepalen in welke landen de inbegrepen minuten, sms'en en mobiele data geldig zijn. Bellen en sms'en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik zal je worden aangerekend bovenop jouw eventuele tegoed en/of bundels. Je betaalt per seconde na de eerste minuut. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900,...), internationale oproepen en roaming te weten te komen, bel je naar 1940 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1940 via een ander netwerk (betalend). Voor meer informatie, surf naar BASE.be.

Korting op de smartphones met abonnement
Aanbod voor professionelen met maximum 5 lijnen geldig t.e.m. 08/11/2020, zolang de voorraad strekt. Op voorwaarde van een activatie van een BASE Pro abonnement, zowel voor nieuwe als bestaande Proklanten, krijgt de klant een korting (excl. btw.) op de aankoopprijs van het toestel, mits aanvaarding van een afschrijvingstabel van 24 maanden. Bij beëindiging van het abonnement door de klant of bij verandering naar een lager tariefplan tijdens de eerste 24 maanden, behoudt Telenet Group zich het recht voor om de restwaarde van de korting op de smartphone terug te vorderen. Actie beperkt tot één toestel per geactiveerd nieuw abonnement. Max. 3 lopende afschrijvingstabellen per klant; de aanvaarding van een bijkomende tabel is niet toegestaan, tenzij de restwaarde van de korting verkregen n.a.v. een vroegere smartphonepromotie wordt terugbetaald (d.m.v. verrekening op de eerstvolgende factuur). Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties. 

Onbeperkte mobiele data inbegrepen in Pro Unlimited :
(i) Verbruik in België: Eens het verbruik een volume van 35 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan een verlaagde snelheid van 512 kbps tot de volgende facturatieperiode.
(ii) Verbruik in de rest van de EU-zone: Eens het verbruik een volume van 24 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan normale snelheid aan 0,003 euro (excl. BTW) per MB.
Indien je jouw Pro Unlimited abonnement wijzigt naar een ander BASE abonnement, kan je vervolgens binnen dezelfde facturatieperiode niet opnieuw een Pro Unlimited voor hetzelfde mobiele nummer abonnement activeren.

** 24 landen: Australië, Brazilië, Canada, Chili, China, Hong Kong, India, Indonesië, Istraël, Japan, Macedonië, Maleisië, Mexico, Marokko, Montenegro, Nieuw-Zeeland, Rusland, Servië, Taiwan, Thailand, Tunesië, Turkije, USA en Zuid-Afrika