EN FR NL

Samsung Galaxy S10 128 GB Zwart

Galaxy S10: De nieuwe standaard

De Galaxy S10 herdefinieert de Samsung Galaxy S-stijl en creëert dé nieuwe standaard. Dankzij het Infinity-O Display beleef je een ultieme multimedia ervaring zonder visuele afleidingen noch uitsparing voor de camera op het randloze scherm. De mooie glanzende behuizing geeft het een trendy look. 

De Galaxy S10 is beschikbaar in een 128 en 512 GB versie, met uitbreidbaar geheugen tot 512 GB. Achteraan beschikt hij over 3 camera's waaronder een telelens en vooraan heeft hij een 10 MP selfiecamera. De Ultrasonic Fingerprint maakt het gemakkelijk om jouw toestel veilig te houden en te ontgrendelen in alle extreme weersomstandigheden. 

Ik wil deze smartphone!

€ 660,33

€ 453,72

Kies uw kleur online:

Bekijk de afschrijvingstabel met de restwaarde van de korting op het toestel.

Kenmerken van deze smartphone

8 GB RAM – 128 GB ROM
6,1'' (19:9)
Camera's achteraan: 12 MP + 12 MP + 16 MP
Camera vooraan: 10 MP selfiecamera
3 400 mAh
Ultrasonische vingerafdrukscanner
SAT head: 0,48 W/kg (Cat. B)

* Aanbod voorbehouden voor een normaal professioneel gebruik zoals hier gedefinieerd.

De tarieven zijn exclusief btw en zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor professionelen met btw-nummer en vrije beroepen. De bijzondere voorwaarden bepalen in welke landen de inbegrepen minuten, sms’en en mobiele data geldig zijn. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik zal u worden aangerekend bovenop uw eventuele tegoed en/of bundels. U betaalt per seconde na de eerste minuut. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900,...), internationale oproepen en roaming te weten te komen, belt u naar 1940 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1940 via een ander netwerk (betalend). Voor meer informatie, surf naar BASE.be.

Korting op de smartphones met abonnement
Aanbod voor professionelen met maximum 5 lijnen geldig t.e.m. 31/07/2019, zolang de voorraad strekt. Op voorwaarde van een activatie van een BASE Business abonnement vanaf € 20/maand, zowel voor nieuwe als bestaande businessklanten, krijgt de klant een korting (excl. btw.) op de aankoopprijs van het toestel, mits aanvaarding van een aschrijvingstabel van 24 maanden. Bij beëindiging van het abonnement door de klant of bij verandering naar een lager tariefplan tijdens de eerste 24 maanden, behoudt Telenet Group zich het recht voor om de restwaarde van de korting op de smartphone terug te vorderen. Actie beperkt tot één toestel per geactiveerd nieuw abonnement. Max. 3 lopende afschrijvingstabellen per klant; de aanvaarding van een bijkomende tabel is niet toegestaan, tenzij de restwaarde van de korting verkregen n.a.v. een vroegere smartphonepromotie wordt terugbetaald (d.m.v. verrekening op de eerstvolgende factuur). Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.

Onbeperkte mobiele data inbegrepen in Pro Unlimited :
(i) Verbruik in België: Eens het verbruik een volume van 25 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan een verlaagde snelheid van 512 kbps tot de volgende facturatieperiode.
(ii) Verbruik in de rest van de EU-zone: Eens het verbruik een volume van 20 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan normale snelheid aan 0,0045 euro (excl. BTW) per MB.
Indien u uw Pro Unlimited abonnement wijzigt naar een ander BASE abonnement, kan u vervolgens binnen dezelfde facturatieperiode niet opnieuw een Pro Unlimited voor hetzelfde mobiele nummer abonnement activeren.

** 24 landen: Australië, Brazilië, Canada, Chili, China, Hong Kong, India, Indonesië, Istraël, Japan, Macedonië, Maleisië, Mexico, Marokko, Montenegro, Nieuw-Zeeland, Rusland, Servië, Taiwan, Thailand, Tunesië, Turkije, USA en Zuid-Afrika