Huawei P30 Zwart 128 GB

247,11
205,79

Geniet van € 41,32 korting

met een PRO UNLIMITED

€ 247,11

€ 205,79

Geniet van € 41,32 korting

met een PRO CONNECT

€ 247,11

€ 205,79

Geniet van € 41,32 korting

met een PRO CONTACT

€ 247,11

€ 205,79

Beschrijving

Maak indruk. De Leica camera laat de fotograaf kennismaken met de hele wereld. Het ongeëvenaarde systeem omvat een slimmere 40 MP hoofdcamera met Huawei SuperSpectrum Sensor, een telelens en een Leica ultra-groothoeklens om de wonderen van de wereld en de schoonheid van je eigen leven vast te leggen.

De Huawei P30 - een nieuw hoogtepunt in smartphonefotografie - zoekt nieuwe grenzen op. Hij kijkt verder en breder, met ongezien levendige en heldere details.
Het 6,1" FHD+ Oled-display heeft een kleinere notch en een geavanceerde vingerafdruksensor. Op die manier kan je het scherm volledig benutten en heb je de mooiste beelden in de hand.
Het geheel wordt ondersteund door een krachtige batterij van 3.650 mAh met Huawei's SuperCharge-technologie.

Specificaties

40 + 16 + 8 MP
128 GB
6,1", 2340x1080 pixels
3.650 mAh
Android
4G+
SAT head: 0,33 W/kg (Cat. B)

Bekijk de afschrijvingstabel met de restwaarde van de korting op het toestel.

* Aanbod voorbehouden voor een normaal professioneel gebruik zoals hier gedefinieerd.

De tarieven zijn exclusief btw en zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor professionelen met btw-nummer en vrije beroepen. De bijzondere voorwaarden bepalen in welke landen de inbegrepen minuten, sms'en en mobiele data geldig zijn. Bellen en sms'en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik zal je worden aangerekend bovenop jouw eventuele tegoed en/of bundels. Je betaalt per seconde na de eerste minuut. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900,...), internationale oproepen en roaming te weten te komen, bel je naar 1940 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1940 via een ander netwerk (betalend). Voor meer informatie, surf naar BASE.be.

Korting op de smartphones met abonnement
Aanbod voor professionelen met maximum 5 lijnen geldig t.e.m. 08/11/2020, zolang de voorraad strekt. Op voorwaarde van een activatie van een BASE Pro abonnement, zowel voor nieuwe als bestaande Proklanten, krijgt de klant een korting (excl. btw.) op de aankoopprijs van het toestel, mits aanvaarding van een afschrijvingstabel van 24 maanden. Bij beëindiging van het abonnement door de klant of bij verandering naar een lager tariefplan tijdens de eerste 24 maanden, behoudt Telenet Group zich het recht voor om de restwaarde van de korting op de smartphone terug te vorderen. Actie beperkt tot één toestel per geactiveerd nieuw abonnement. Max. 3 lopende afschrijvingstabellen per klant; de aanvaarding van een bijkomende tabel is niet toegestaan, tenzij de restwaarde van de korting verkregen n.a.v. een vroegere smartphonepromotie wordt terugbetaald (d.m.v. verrekening op de eerstvolgende factuur). Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties. 

Onbeperkte mobiele data inbegrepen in Pro Unlimited :
(i) Verbruik in België: Eens het verbruik een volume van 35 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan een verlaagde snelheid van 512 kbps tot de volgende facturatieperiode.
(ii) Verbruik in de rest van de EU-zone: Eens het verbruik een volume van 24 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan normale snelheid aan 0,003 euro (excl. BTW) per MB.
Indien je jouw Pro Unlimited abonnement wijzigt naar een ander BASE abonnement, kan je vervolgens binnen dezelfde facturatieperiode niet opnieuw een Pro Unlimited voor hetzelfde mobiele nummer abonnement activeren.

** 24 landen: Australië, Brazilië, Canada, Chili, China, Hong Kong, India, Indonesië, Istraël, Japan, Macedonië, Maleisië, Mexico, Marokko, Montenegro, Nieuw-Zeeland, Rusland, Servië, Taiwan, Thailand, Tunesië, Turkije, USA en Zuid-Afrika