5 apps om altijd mee te nemen op zakenreis

Wie een zakenreis maakt, wil in de eerste plaats altijd geconnecteerd blijven. Wij presenteren 5 apps waar geen zakelijk reiziger nog zonder kan.

1. Google Trips

Waarom zou u nog een reis organiseren zonder deze gratis planner? Want deze Google-tool biedt plaats voor al uw reisroutes (inclusief de reservaties uit uw berichten in Gmail) en geeft u informatie over transportmiddelen, hotels, attracties en niet te missen bezienswaardigheden in ruim 200 steden. Enige minpuntje: de app is uitsluitend beschikbaar in het Engels.

iPhone
Android

2. Concur Travel

Gedaan met bonnetjes bijhouden (van taxiritten, restaurants, …). Als u voor uw werk op reis gaat, groepeert u al uw uitgaven met deze eenvoudige en praktische app. En achteraf op kantoor onkostennota’s opstellen gaat meteen veel gemakkelijker. Perfect voor KMO’s met medewerkers die regelmatig onderweg zijn.

iPhone
Android

3. CityMapper

Gebruikt u in elke stad waar u naartoe gaat een andere app voor het openbaar vervoer? Wat een tijdverlies als u ook CityMapper kunt installeren! De app toont u het beste traject voor alle transportopties (fiets, bus, tram, Uber, trein, …) in de meeste grote steden ter wereld, van Parijs tot Barcelona, van Rome tot Berlijn, van Singapore tot Tokio.

iPhone
Android

4. AVAST Wi-Fi Finder

Buiten het bereik van een 3G/4G-verbinding? Of reist u buiten de Europese Unie? Aan apps om gratis wifi op te sporen is er geen gebrek, maar ze functioneren niet allemaal even goed als het op betrouwbaarheid en veiligheid aankomt. Precies die kwaliteiten biedt AVAST Wi-Fi Finder wél. Win tijd en controleer vóór u inlogt hoe snel en hoe veilig elk netwerk is. Dat een app van dit hoge niveau van een uitgever van antivirussoftware komt, is beslist geen toeval!

iPhone
Android

5. Microsoft Translator

Vertaalapps zijn er in alle geuren en kleuren, maar deze steekt met kop en schouders boven de andere uit. Microsoft Translator is dan ook het resultaat van intensief onderzoek en ontwikkeling. De app vertaalt meer dan 60 talen voor u en houdt daarbij rekening met context en plaats. Hij kan spraak, teksten en gesprekken vertalen en zelfs een affiche die u ergens op straat fotografeert. Gaat u offline? Download dan de talenpakketten.

iPhone
Android