EN FR NL

Profiteer elke 1e dag van de maand van Free Data Day

24 uur lang gratis mobiele data om volledig los te gaan. Om online te shoppen. Of grappige situaties in Street View te spotten. 
Alles is mogelijk. Want Free Data Day is geldig in België en in heel de EU.

Ook dat vind je enkel en alleen bij BASE!

Waarom dit cadeau?

We hebben onze klanten gevraagd wat ze liefst krijgen: af en toe gratis data bij speciale gelegenheden, of gratis data op de eerste dag van elke maand.
En hun antwoord was heel duidelijk. Daarom wordt BASE for free time nu Free Data Day.

Voortaan genieten al onze BASE-abonnees van Free Data Day: een hele dag gratis data op de eerste dag van elke maand. Goed begonnen is dus meer dan half gewonnen!

Hoe geniet je van Free Data Day?

Daarvoor moet je letterlijk niks doen. Heb je een BASE-abonnement?

Dan profiteer je automatisch van elke Free Data Day, in België en in de hele EU! Zo simpel is dat.

Monthly plan overview

New Pro start

Online
{{ promoAmount | customCurrency:'€':1:undefined:undefined:true }}
{{ amount | customCurrency:'€':1:undefined:undefined:true }}
3 maanden lang*

1,5 GB

2 GB

200 MIN
naar alle netwerken

Onbeperkt* sms'en

New Pro contact

Online
{{ promoAmount | customCurrency:'€':1:undefined:undefined:true }}
{{ amount | customCurrency:'€':1:undefined:undefined:true }}
3 maanden lang*

5 GB

10 GB

Onbeperkt* bellen
naar alle netwerken

Onbeperkt* sms'en

New Pro connect

Online
{{ promoAmount | customCurrency:'€':1:undefined:undefined:true }}
{{ amount | customCurrency:'€':1:undefined:undefined:true }}
3 maanden lang*

10 GB

20 GB

Onbeperkt* bellen
naar alle netwerken

Onbeperkt* sms'en

Pro unlimited

Online
{{ promoAmount | customCurrency:'€':1:undefined:undefined:true }}
{{ amount | customCurrency:'€':1:undefined:undefined:true }}
3 maanden lang*

Onbeperkte* data

Onbeperkt* bellen
naar alle netwerken

Onbeperkt* sms'en

Alle tarieven zijn geldig in België en in de EU-zone.
Elk abonnement bevat ook 1 GB opslag in BASE Cloud
Tarieven buiten bundel in België en in de EU-zone: € 0,15/min. & € 0,025/MB

Veelgestelde vragen over Free Data Day

Wat is BASE Free Data Day?

Elke eerste dag van de maand krijgen alle klanten met een maandelijks PRO-abonnement 24 uur gratis data, van 3u 's morgens die dag tot 3u 's morgens de volgende dag.
Een voorbeeldje: Op Free Data Day van 1 juli wordt het dataverbruik van een klant met een abonnement gedurende 24 uur niet aangerekend, startend vanaf 3u (am) tot 3u (am) de volgende dag. Op 1 augustus, 1 september, 1 oktober, enzovoort genieten alle BASE-abonnees opnieuw van een gratis dag data.

Wat moet ik doen om van de actie te genieten?

Helemaal niets! Alles gebeurt automatisch.
Zolang je een abonnement hebt, surf je 24 uur gratis in België en de EU-zone tijdens Free Data Day, op elke eerste dag van de maand.

Voor welke abonnementen geldt de Free Data Day?

Free Data Day geldt voor alle klanten met een maandelijks PRO-abonnement. Voor de PRO Unlimited-tariefplannen geldt het volgende: vanaf 1 augustus krijgen ze 5 GB extra, bovenop de inbegrepen 35 GB om aan volle snelheid te surfen.

Hoe weet ik dat ik van Free Data Day geniet?

Een paar dagen op voorhand sturen we je per sms of per e-mail een herinnering dat Free Data Day eraan komt. Ook op de BASE-website zal je informatie vinden. Op de dag zelf verschijnt bovendien een bericht in de My BASE-app

Hoe zie ik mijn gratis dataverbruik op de Free Data Day?

In de My BASE-app en de klantenzone zal je bij verbruiksdetails op de datum van Free Data Day zien dat de gebruikte data niet aangerekend wordt.

Op de BASE-aanrekening zal je gebruikte data, die op Free Data Day niet is aangerekend, op de aanrekening staan onder de rubriek "Mobiel internet in België en EU-zone", naast "Gratis dataverkeer".

Ik heb een Unlimited abonnement: kan ik genieten van Free Data Day?

Ja, vanaf 1 augustus krijgen de PRO Unlimited-tariefplannen 5 GB extra, bovenop de inbegrepen 35 GB om aan volle snelheid te surfen. Ga je erboven dan blijf je surfen ze aan verlaagde snelheid tot de volgende aanrekening.

Nog vragen?

Onze BASE-klantendienst staat voor je klaar

via de My BASE-app

Voorwaarden voor de Free Data Day
Tijdens de eerste dag van elke maand worden de in België of in de EU-zone verbruikte data niet aangerekend. Deze aanbieding is enkel geldig voor BASE PRO-abonnementen (en voor de PRO Unlimited-tariefplannen geldt vanaf 1 augustus: 5 GB extra, bovenop de inbegrepen 35 GB om aan volle snelheid te surfen) tijdens de aangegeven periode en exclusief voorbehouden voor een normaal persoonlijk en professioneel gebruik zoals hier gedefinieerd . Elk ander gebruik is verboden. Dit normaal gebruik laat je een zeer intensief gebruik toe. Telenet Group NV (BASE) behoudt zich echter het recht voor om de gratis geleverde dienst in de periode van de aanbieding te schorsen, in geval van oneigenlijk gebruik van de dienst.

Voorwaarden  

* Aanbod voorbehouden voor een normaal professioneel gebruik zoals hier gedefinieerd.

De tarieven zijn exclusief btw en zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor professionelen met btw-nummer en vrije beroepen. De bijzondere voorwaarden bepalen in welke landen de inbegrepen minuten, sms'en en mobiele data geldig zijn. Bellen en sms'en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik zal je worden aangerekend bovenop jouw eventuele tegoed en/of bundels. Je betaalt per seconde na de eerste minuut. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900,...), internationale oproepen en roaming te weten te komen, bel je naar 1940 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1940 via een ander netwerk (betalend). Voor meer informatie, surf naar BASE.be.

Tijdelijke promotie op de BASE Pro abonnementen Pro Start, Pro Contact, Pro Connect, Pro Unlimited, Pro Europe en Pro World:
Op voorwaarde dat de klant in de periode van 01/04/2020 tot en met 31/12/2020 een van voormelde BASE Pro-abonnementen afsluit op www.BASE.be en het abonnement vervolgens in dezelfde periode activeert, geniet hij gedurende de eerste 3 maanden na activatie van een korting van 50% op de maandelijkse abonnementsprijs. Aanbod voorbehouden voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.