Instellingen doorschakeling voicemail aanpassen

Je kan je voicemailinstellingen aanpassen via het menu van het toestel. Bekijk hiervoor de handleiding van je toestel. Daarnaast kan je ook universele USSD-codes ingeven. Die codes worden herkend door het netwerk.

Je voicemailinstellingen aanpassen

Kies hieronder wanneer je wil dat je voicemail aanspringt.

• Je toestel staat aan, maar je neemt niet op

Geef de volgende code in (alsof je een telefoonnummer intoetst): **61*+32486191933#. Druk op Bellen. Er verschijnt een melding op je scherm als bevestiging.

• Je toestel staat uit of je vindt geen netwerk

Geef de volgende code in (alsof je een telefoonnummer intoetst): **62*+32486191933#. Druk op Bellen. Er verschijnt een melding op je scherm als bevestiging.

• Je toestel staat aan, maar je neemt niet op

Geef de volgende code in (alsof je een telefoonnummer intoetst): **61*+32486191933#. Druk op Bellen. Er verschijnt een melding op je scherm als bevestiging.

• De lijn is bezet en iemand anders wil je bereiken

Geef de volgende code in (alsof je een telefoonnummer intoetst): **67*+32486191933#. Druk op Bellen. Er verschijnt een melding op je scherm als bevestiging.

Je voicemail springt altijd aan, zelfs wanneer je toestel aanstaat

• Geef de volgende code in (alsof je een telefoonnummer intoetst): **21*+32486191933#. Druk op Bellen. Er verschijnt een melding op je scherm als bevestiging.

Het aantal beltonen aanpassen voor je voicemail aanspringt

Je kan je telefoon 5, 10, 15, 20, 25 of 30 seconden laten bellen voor je voicemail aanspringt. Geef hiervoor deze code in (alsof je een telefoonnummer intoetst): **61*+32486191933**30#. Druk op Bellen. Er verschijnt een melding op je scherm als bevestiging. Het getal voor het hekje (**30#) geeft het aantal seconden aan. Pas dit getal aan volgens je gewenste tijdsduur.

Je voicemail volledig uitschakelen?

Druk de volgende code in (alsof je een telefoonnummer intoetst): #(#)002#. Druk op Bellen. Er verschijnt een melding op je scherm als bevestiging.

Goed om te weten:

In België is doorschakelen naar je voicemail gratis. Je kan je oproepen ook doorschakelen naar elk Belgisch nummer (vast of mobiel). Je betaalt dan wel de kost alsof je zelf naar dat oproepnummer belt.