Tweede oproep: hoe werkt het?

De dienst "tweede oproep" biedt je de mogelijkheid om een oproep te beginnen terwijl je al aan het bellen bent.

Hoe werkt het?

• Zet je gesprekspartner in de wacht.
  • Bel een tweede gesprekspartner.
  • Zodra je die aan de lijn hebt, kan je switchen tussen de 2 gesprekken.

Hoe ontvang ik een tweede oproep?

Als je zelf aan het bellen bent en een tweede persoon probeert je te bellen, kan je dat gesprek opnemen. Je eerste gesprek gaat automatisch in wacht. Daarna kan je switchen tussen beide.

Hoe schakel ik de dienst tweede oproep in en uit?

Normaal is de dienst automatisch ingesteld op je smartphone. Is dat niet het geval? Dan kan je het zelf gemakkelijk aanpassen in de instellingen van je toestel.

Heb je een iPhone? Ga naar de "Instellingen" > "Telefoon" > "Wisselgesprek" > Zet de functie AAN of UIT.

Heb je een Android-toestel?

• Ga naar de "Telefoon"-app waar je een nummer kan intoetsen;
  • Open de "Instellingen" (via het icoontje  bovenaan rechts met 3 verticale punten);
  • Klik dan op "Aanvullende services" of "Meer" > "Wisselgesprek" > zet de functie AAN of UIT.

Goed om te weten: heb je 2 simkaarten in je toestel? Dan kies je ook voor welke simkaart je de functie al dan niet activeert.