Mms'en verzenden en ontvangen

Controleer eerst of je toestel mms'en ondersteunt. Daarna kan je de dienst automatisch of manueel activeren.

Automatisch activeren

Om de dienst automatisch te activeren, stuur je een sms met de boodschap mms naar 1912. Je ontvangt dan een configuratiebericht dat je dient op te slaan in je toestel. Indien je deze sms niet hebt ontvangen, kan je de nodige instellingen online nogmaals verzenden.

Manueel activeren

Configureer je toestel met onze handige, interactieve gids. Zo zie je meteen of je de juiste instellingen gebruikt voor je toestel.

Start je gsm opnieuw op en verstuur een mms om de configuratie te voltooien.

Kan je toestel geen mms'en ontvangen?

Dan krijg je een sms met een wachtwoord. Zo kan je je mms online bekijken door je oproepnummer en je wachtwoord in te geven.

Opgelet: vermeld 32 in plaats van 0 wanneer je je gsm-nummer ingeeft: 0486123456 wordt dan 32486123456.

Je mms blijft 7 dagen beschikbaar op onze website. Daarna wordt je mms verwijderd.

Problemen bij het openen van je mms?

• Controleer de beveiligingsinstellingen van je internetbrowser. Die kunnen het bekijken van mms'en blokkeren.
  • Probeer je mms op een andere computer te bekijken.