Mms'en verzenden, ontvangen en lezen

Controleer eerst of je toestel mms'en ondersteunt. Daarna activeer je de dienst automatisch of manueel.

Automatisch activeren

Om de dienst automatisch te activeren, stuur je een sms met de boodschap mms naar 1912. Je ontvangt dan een configuratiebericht dat je moet opslaan in je toestel. Als je deze sms niet ontving, kan je de nodige instellingen online nogmaals verzenden.

Manueel activeren

Configureer je toestel. Zo zie je meteen of je de juiste instellingen gebruikt voor je toestel.

Start je gsm opnieuw op en verstuur een mms om de configuratie te voltooien.

Wat moet ik doen als ...

Dan krijg je een sms met een wachtwoord. Zo kan je je mms online bekijken door je oproepnummer en je wachtwoord in te geven.

Opgelet: vermeld 32 in plaats van 0 wanneer je je gsm-nummer ingeeft: 0486123456 wordt dan 32486123456.

Je mms blijft 7 dagen beschikbaar op onze website. Daarna wordt je mms verwijderd.

Stuur je een mms naar iemand die geen mms’en kan ontvangen? Dan ontvangt die persoon een sms met de melding dat hij een mms ontvangen heeft. In die sms zit een link naar de website waar hij de mms kan bekijken en een wachtwoord om toegang te krijgen tot het bericht.

Let wel: je dient steeds de prefix 32 in plaats van 0 te vermelden wanneer je je gsm-nummer ingeeft: 0486123456 wordt dan 32486123456.

Je mms blijft 7 dagen beschikbaar op onze website. Na deze periode wordt je mms verwijderd.

• Controleer de beveiligingsinstellingen van je internetbrowser. Die kunnen het bekijken van mms'en blokkeren.
  • Probeer je mms op een andere computer te bekijken.