Krijg ik ook budgetmeldingen als Internet Anywhere-klant?

BASE maakt het je ook als Internet Anywhere-klant makkelijk om je budget onder controle te houden. Zo sturen we je een waarschuwings-sms als je boven je ingestelde limiet zit.

Goed om te weten:

• Normaal ontvang je de sms'jes ook via je tablet. Kijk wel even na of je tablet geschikt is voor sms'en. Bepaalde tablets met verouderde software hebben die functie niet.
  • Je kan ook meldingen instellen voor je mobiele internetverbruik.