Oproepen en sms’jes naar internationale nummers blokkeren

Internationale gesprekken en sms'jes kan je gemakkelijk op verschillende manieren blokkeren:

In de My BASE-app of My BASE

In de My BASE-app:  ga naar de menu-optie "Meer" > "Limiet buiten abonnement en blokkeringen". Selecteer het type oproepen, sms'en of dinesten die je wenst te blokkeren.

In My BASE:  ga naar "Beperk je mobielverbruik" > "Blokkeringen". Selecteer het type oproepen, sms'en of dinesten die je wenst te blokkeren.

Via een oproep
  • vanuit België, via je gsm? Bel 1999.
  • vanuit België, via een ander toestel? Bel 0486191999.
  • vanuit het buitenland? Bel +32486191999.
    Deblokkeren doe je net op dezelfde manier.