Alles over herladen

OPGELET! HERLADEN VIA HET TELEFOONNUMMER 1955 OF VIA CODE *222* IS NIET MEER MOGELIJK!

Eerst even dit

Om te herladen, heb je een herlaadkaart nodig.

• Heb je nog geen herlaadkaart? Koop er één via de website!
  • Een nieuwe herlaadkaart ontvangen? Activeer ze voor je gaat opladen.

Verschillende manieren om te herladen

Wist je dat...

… je niet alleen voor je eigen nummer kan herladen? Je kan ook voor je broer, vriendin, neef, tante of oma herladen. Geef gewoon het telefoonnummer in dat je wil herladen. Zo eenvoudig is het!

Het snelst gaat herladen via de website of de My BASE-app. Klaar in 1-2-3 !

1. Geef het telefoonnummer in dat je wil herladen.
  2. Kies het bedrag dat je wil opladen.
  3. Kies een betaalmethode.

Herladen kan ook via My BASE. Meld je aan en kies ‘Herlaad online’. Je kan er herladen voor jezelf of iemand anders, online betalen of een herlaadcode gebruiken. Ontdek het nu!

Nu kan je ook via KBC Mobile herladen! Heb je de KBC Mobile-app nog niet? Download hem dan eerst.

• Herladen via KBC Mobile

In de KBC Mobile-app vind je ons BASE-logo onder de verzamelnaam "Telecom & energie". Als je op ons icoontje klikt, verwijst de app je dan door naar de herlaadschermen van BASE.

• Bedrag en mobiel nummer kiezen

On BASE's top up screen, you can indicate the amount and the BASE number you want to top up.

• Betalen

Wanneer je je herlaadinformatie hebt ingevuld, klik je door om te betalen. Als KBC-klant betaal je direct via KBC Mobile.

Koop een herlaadkaart bij één van onze verdelers. Daarmee kan je herladen via sms.

• Stuur TOPUP [15 cijfers van je herlaadcode] naar 1912.

Opgelet!  Gebruik geen enter of return tussen "TOPUP" en de herlaadcode, maar wel een spatie.

Veelgestelde vragen

Ook in het buitenland kan je herladen via de website of de My BASE-app.

Kocht je een herlaadkaart in België? Die kan je ook in het buitenland activeren. Lees de instructies op de kaart.

Je kan onbeperkt herladen tot een maximum belkrediet van € 500.

Let wel: je herlaadbeurt betalen met een kredietkaart kan voor maximum € 150 per dag.

Online betalen was nog nooit zo eenvoudig. Nadat je het gsmnummer en herlaadbedrag koos, kan je kiezen uit verschillende betaalmethodes:

• Bancontact/MisterCash bankkaart
    Klik op het Bancontact logo en volg de instructies.
  • Kredietkaart
  • Pc-banking (niet in de My BASE-app)
    Als klant bij BNP Paribas Fortis, KBC, Belfius of ING, betaal je eenvoudig via online bankieren.
    Klik op het logo van je bank.

Problemen?

Wanneer kreeg je de foutmelding?

1. voor je een betaalmethode selecteerde? Contacteer ons.
  2. nadat je een betaalmethode selecteerde? Je neemt best contact op met je bank.

Het duurt tot één werkdag voor je beltegoed is aangepast.

Is je beltegoed één werkdag na je herlaadbeurt nog niet aangepast?

1. Contacteer ons via de support pagina.
  2. Bezorg ons je betalingsbewijs, mobiel nummer en een woordje uitleg.
  3. Wij zorgen ervoor dat je belwaarde zo snel mogelijk in orde komt.