Overschakelen van papieren naar digitale aanrekening/factuur

Heb je besloten om de digitale aanrekening/factuur een kans te geven? Da’s pas een slimme zet! Schakel gemakkelijk over via de My BASE-app of in My BASE.

Goed om te weten: heb je de My BASE-app nog niet? Download ze dan van de App Store of de Google Play Store

Ga naar de menu-optie “Facturatie”. Je krijgt dan de keuze om de digitale aanrekening/factuur te activeren.

Goed om te weten: liever terug naar de papieren aanrekening/factuur? Pas dit snel en gemakkelijk aan in My BASE.

• Ga naar “Betaal je aanrekening” in My BASE
  • Klik op het tabje “Instellingen” om ze aan te passen.
  • Vink “E-mail/sms” aan en vul je e-mailadres en/of mobiele nummer in. Vul je enkel je e-mailadres in, dan krijg je geen sms-melding en omgekeerd.
  • Vergeet je aanpassingen niet te bewaren.

En klaar is kees! Je ontvangt je volgende aanrekening digitaal (via e-mail/sms).

Goed om te weten: liever terug naar de papieren aanrekening/factuur? Pas dit snel en gemakkelijk aan in My BASE.