Hoe krijg ik toegang tot mijn klantenzone?

Om toegang te krijgen tot de klantenzone en de My BASE-app, heb je een login (je BASE mobiele nummer) en een wachtwoord nodig. Log je in voor de eerste keer? Dan moet je een wachtwoord aanvragen.

Hoe werkt het?

Vraag een wachtwoord aan voor je mobiel nummer. Je krijgt een tijdelijk wachtwoord via sms waarmee je je kan aanmelden. Kies meteen zelf je eigen wachtwoord.

Daarna meld je je eenvoudig aan met je BASE-nummer en wachtwoord.

Goed om te weten:  had je een wachtwoord, maar ben je het vergeten? Lees wat te doen in dat geval.