Profiteer elke 1e dag van de maand van Free Data Day

24 uur lang gratis mobiele data om volledig los te gaan. Om online te shoppen. Of grappige situaties in Street View te spotten. 
Alles is mogelijk. Want Free Data Day is geldig in België en in heel de EU.

Ook dat vind je enkel en alleen bij BASE!

Waarom dit cadeau?

We hebben onze klanten gevraagd wat ze liefst krijgen: af en toe gratis data bij speciale gelegenheden, of gratis data op de eerste dag van elke maand.
En hun antwoord was heel duidelijk. Daarom wordt BASE for free time nu Free Data Day.

Voortaan genieten al onze BASE-abonnees van Free Data Day: een hele dag gratis data op de eerste dag van elke maand. Goed begonnen is dus meer dan half gewonnen!

Hoe geniet je van Free Data Day?

Daarvoor moet je letterlijk niks doen. Heb je een BASE-abonnement?

Dan profiteer je automatisch van elke Free Data Day, in België en in de hele EU! Zo simpel is dat.

Onbeperkt bellen en sms’en met alle BASE-abonnementen. Da’s standaard!

100 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en

EXCLUSIEVE WEBDEAL

€ 3931  /maand
- 20% levenslang

40 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en

EXCLUSIEVE WEBDEAL

€ 2923  /maand
- 20% levenslang

POPULAIRST

15 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en

EXCLUSIEVE WEBDEAL

€ 2016  /maand
- 20% levenslang

6 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en

EXCLUSIEVE WEBDEAL

€ 1512  /maand
- 20% levenslang

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

Jouw voordelen

 • Altijd onbeperkt* bellen van BASE naar BASE
 • Altijd onbeperkt* sms'en
 • Elke eerste dag van de maand gratis data
 • Data Jump: geen verspilling van belminuten of data
 • Extra belminuten en data aan hetzelfde tarief als in je abonnement
 • Beheer je abonnement via de My BASE app

Jouw voordelen

 • Altijd onbeperkt* bellen van BASE naar BASE
 • Altijd onbeperkt* sms'en
 • Elke eerste dag van de maand gratis data
 • Data Jump: geen verspilling van belminuten of data
 • Extra belminuten en data aan hetzelfde tarief als in je abonnement
 • Beheer je abonnement via de My BASE app

Veelgestelde vragen over Free Data Day

Wat is BASE Free Data Day?

Elke eerste dag van de maand krijgen alle klanten met een maandelijks abonnement 24 uur gratis data, vanaf middernacht.

Wat moet ik doen om van de actie te genieten?

Helemaal niets! Alles gebeurt automatisch.
Zolang je een abonnement hebt, surf je 24 uur gratis in België en de EU-zone tijdens Free Data Day, op elke eerste dag van de maand.

Voor welke abonnementen geldt de Free Data Day?

Free Data Day geldt voor alle BASE-klanten met een maandelijks abonnement.
Free Data Day geldt NIET voor de tariefplannen zonder maandelijks abonnement zoals BASE 0 en BASE zero en de herlaadkaarten. 

Hoe weet ik dat ik van Free Data Day geniet?

Een paar dagen op voorhand sturen we je per sms of per e-mail een herinnering dat Free Data Day eraan komt. Ook op de BASE-website zal je informatie vinden. Op de dag zelf verschijnt bovendien een bericht in de My BASE-app

Hoe zie ik mijn gratis dataverbruik op de Free Data Day?

In de My BASE-app en de Customer Zone zal je bij verbruiksdetails op de datum van Free Data Day zien dat de gebruikte data niet aangerekend wordt.
Op de BASE-aanrekening zal je gebruikte data, die op Free Data Day niet is aangerekend, op de aanrekening staan onder de rubriek "Mobiel internet in België en EU-zone", naast "Gratis dataverkeer".

Ik heb een Unlimited abonnement: kan ik genieten van Free Data Day?

Ja,  Het dataverkeer van de Unlimited abonnementen op Free Data Day niet meetellen voor de 25 GB waarbij je aan volle snelheid kan surfen. Ga je erboven dan blijf je surfen aan verlaagde snelheid tot de volgende aanrekening.

Voorwaarden voor de Free Data Day
Tijdens de eerste dag van elke maand worden de in België of in de EU-zone verbruikte data niet aangerekend. Deze aanbieding is enkel geldig voor BASE-abonnementen (en Unlimited vanaf augustus) die een vast bedrag per maand betalen, uitgezonderd BASE 0 en BASE zero tijdens de eerste dag van de maand en exclusief voorbehouden voor een normaal persoonlijk en privégebruik met gsm of smartphone zoals hier gedefinieerd. Elk ander gebruik is verboden. Dit normaal gebruik laat je een zeer intensief gebruik toe. Telenet Group NV (BASE) behoudt zich echter het recht voor om de gratis geleverde dienst in de periode van de aanbieding te schorsen, in geval van oneigenlijk gebruik van de dienst.

Voorwaarden  

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

Bijzondere voorwaarden van jouw BASE abonnement
Data Jump: Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.