EN FR NL
Door een technische storing kunnen wij je aanvraag niet verwerken. Gelieve het later opnieuw te proberen. Je kan ook registreren via eID of in een BASE shop. Bedankt voor je begrip. Omwille van een technische storing kunnen wij uw aanvraag niet verwerken. Gelieve het later opnieuw te proberen. Bedankt voor uw begrip.
{{errorReference}}

Je bent succesvol geregistreerd! (Order: {{::order.orderId}})

Haal alles uit je BASE herlaadkaart


Door een technische storing kunnen wij je aanvraag niet verwerken. Gelieve het later opnieuw te proberen. Je kan ook registreren via eID of in een BASE shop. Bedankt voor je begrip. We konden je aanvraag niet verwerken. Gelieve je (officiƫle) adresgegevens en geboortedatum na te kijken. We hebben je eID niet correct kunnen lezen. Gelieve je identiteitskaart te controleren en het opnieuw te proberen. Je betaling is mislukt. We konden je belwaarde dus niet herladen. De registratie is ook niet gelukt. Probeer het opnieuw. Je kan ook registreren met een eID kaartlezer of in een BASE shop. Je hebt je betaling geannuleerd. We konden je belwaarde dus niet herladen. De registratie is ook niet gelukt. Probeer het opnieuw. Je kan ook registreren met een eID kaartlezer of in een BASE shop. Je betaling is mislukt. We konden je belwaarde dus niet herladen. De registratie is ook niet gelukt. Probeer het opnieuw. Je kan ook registreren met een eID kaartlezer of in een BASE shop.
Het gsm-nummer dat je invoerde, is niet gekend door ons. Je hebt te vaak een verkeerd wachtwoord ingevoerd. Je kan tijdelijk niet meer inloggen. Gelieve je opnieuw in te schrijven door LOGIN per sms naar 1912 te sturen. Je kan ook zelf je wachtwoord kiezen door een sms met de boodschap LOGIN WACHTWOORD (bv. LOGIN abcd1234) te sturen. Je wachtwoord bestaat uit minimum acht en maximum zestien karakters en kan uitsluitend letters en/of cijfers bevatten. Je hebt een verkeerd wachtwoord ingevoerd. Gelieve opnieuw te proberen. Deze code is niet correct. Gelieve opnieuw te proberen. Je gsm-nummer is niet (meer) actief. Gelieve onze klantendienst te contacteren voor meer info. Het opgegeven gsm-nummer is geen BASE-nummer. Het opgegeven gsm-nummer is geen BASE Business-nummer. Het gsm-nummer dat je invoerde, is niet gekend door ons. Omwille van een technische storing kunnen wij je aanvraag niet verwerken. Gelieve het later opnieuw te proberen. Bedankt voor je begrip.