Hoe geniet je van deze promo?

Vertel over deze unieke promo!

Overtuig een vriend/familielid om een
BASE-abonnement van minstens €20

te nemen tussen 11 oktober en
7 november 2021.

Hij of zij verwijst naar jou

Je vriend/familielid wordt klant via BASE.be. Op het eind vult hij/zij jouw BASE-nummer in op het aanvraagformulier. Dit kan ook via een BASE Shop of via het nummer  0800 66 311.

Activeer je simkaart

Zodra de je vriend/familielid het nieuwe nummer  activeert, genieten jullie beiden van de levenslange promo. De korting geldt zolang je vriend/familielid een BASE-abonnement heeft.

Ontdek de promoties!

Onbeperkt bellen en sms'en voor iedereen, da's standaard

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

Heb je een ander abonnement?

Dan zetten we je automatisch over naar het abonnement zo dicht mogelijk boven je huidige abonnement. Daarop krijg je dan € 5 korting!

BASE worden? Dat regelen we!

BASE Live Chat

Praat rechtstreeks met een medewerker. Zijn we er even niet? Dan antwoorden we je via Facebook Messenger binnen de 24u.

Bel ons via 0800 66 311

Maandag tot vrijdag: 08u00 tot 22u00
Zaterdag: 09u00 tot 17u30
Zon- en feestdagen: gesloten

Liever via een winkel?
Vind een BASE Shop in je buurt.

Voorwaarden  

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

5 €*  korting per maand gedurende de volledige duur van je contract op een BASE-abonnement van €20/maand, € 29/maand of € 40/maand

 1. Voor nieuwe BASE-klanten

  *De promotie wordt automatisch toegepast voor nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling.

  Aanbod geldig voor particulieren van 11/10/2021 tot en met 7/11/2021. Op voorwaarde van activatie van een BASE-abonnement, krijgt de klant na activatie € 5 korting op de maandelijkse abonnementskost, en dit levenslang. Bij een abonnement van €20/maand bedraagt de maandelijkse kost 15€, bij een abonnement van  €29/maand bedraagt de maandelijkse kost 24€ en bij een abonnement van €40/maand bedraagt de maandelijkse kost 35€.

  Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten (die ook in de 3 maanden vóór intekening op het aanbod geen klant met een BASE-abonnement waren).  Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer.  

  Deze promotie is niet verenigbaar met andere promoties, behalve met BASE+Tadaam voordeel.

 2. Voor bestaande BASE-klanten

  Bestaande BASE-klanten hebben ook recht op deze promotie, enkel en alleen indien zij langer dan 3 maand BASE klant zijn en zij een nieuwe BASE-klant op een BASE-abonnement van €20/maand, € 29/maand of € 40/maand kunnen aanbrengen. De promotie is geldig op de huidige tariefplannen € 20,€ 29 en € 40 (Unlimited). Als de bestaande klant op een ander tariefplan zit, zetten we hem over naar één van deze tariefplannen. Als er aan de voorwaarden voldaan wordt, krijgt de bestaande BASE-klant een korting van € 5 op de maandelijkse abonnementskost, levenslang, na eventuele overschakeling naar een huidig, voordeliger tariefplan. De korting en eventuele overschakeling zal automatisch toegekend worden of gebeuren, zodra de simkaart van de nieuwe klant geactiveerd wordt.  Dit dient ten laatste 30 dagen na aankoop te gebeuren.  Indien de nieuwe klant zijn abonnement stopzet, behouden wij het recht om de bestaande klant terug te migreren naar het originele plan.

  De bestaande klant verliest zijn € 5-maandelijkse korting als hij zijn abonnement stopzet, migreert naar een €15 of lager tarief plan, of indien de klant die hij aanbracht zijn abonnement stopzet.
   
  Actie voor bestaande klant is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met smartphone promo of BASE+Tadaam voordeel. 

  Promotie Based on you 15

  Tijdelijke promotie op BASE-abonnementen van €15/maand: aanbod geldig van 11/10/2021 tot en met 7/11/2021. Op voorwaarde van activatie van bovenstaande BASE-abonnementen op de BASE-website, geniet de klant gedurende de eerste 3 maanden na activatie van een korting van 50% op de maandelijkse abonnementsprijs. Aanbod voorbehouden voor particulieren die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.

Data Jump, exclusiveit BASE: gebaseerd op een vergelijking van mobiele abonnementen gemaakt op 15/01/2020 bij de volgende operatoren : Mobile Vikings, Orange, Proximus, Scarlet, Telenet, Voo.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

Bijzondere voorwaarden van jouw Based on you
Data Jump: Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie unlimited calling
Optie enkel beschikbaar voor klanten met een Based on you abonnement. Het bedrag van de gekozen optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. Bij het activeren van de optie ga je een contract aan van onbepaalde duur dat je op elk moment kosteloos kan stopzetten. Je kan de optie echter maar 1 keer per facturatieperiode activeren.

Onbeperkt bellen voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie Internet Wereld
Het bedrag van de gekozen Internet Wereld optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. De tarieven zijn enkel geldig in het buitenland met één van de partnernetwerken. Nadat je je datavolume hebt opgebruikt, wordt het dataverkeer boven dit volume gefactureerd per KB aan € 0,24/MB.

Bijzondere voorwaarden BASE Unlimited
Onbeperkte* mobiele data inbegrepen in BASE Unlimited:
(i) Verbruik in België: Eens het verbruik een volume van 25 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan een verlaagde snelheid van 512 kbps tot de volgende aanrekeningsperiode;
(ii) Verbruik in de rest van de EU-zone: Eens het verbruik een volume van 22 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan normale snelheid aan €0,0036 (incl. btw) per MB.
* Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals gedefinieerd in de "Voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod".
Indien je je BASE Unlimited abonnement wijzigt naar een ander BASE abonnement, kan je vervolgens binnen dezelfde aanrekeningsperiode niet opnieuw een BASE Unlimited abonnement voor hetzelfde mobiele nummer activeren.