Hoe geniet je van deze promo?

Nodig iemand uit om BASE te worden!

Overtuig van 13 februari tot en met 11 maart een vriend/familielid om een BASE-abonnement van minstens € 20 te nemen.

Hij of zij verwijst naar jou

Je vriend/familielid wordt klant via BASE.be. Op het eind vult hij/zij jouw BASE-nummer in op het aanvraagformulier. Dit kan ook via een BASE Shop of via het nummer  0800 66 311.

Activeren en klaar!

Zodra je vriend/familielid de nieuwe simkaart activeert, genieten jullie allebei van de levenslange promo. De korting geldt zolang je vriend/familielid een BASE-abonnement van minstens € 20 heeft.

Ontdek de promoties!

Onbeperkt bellen en sms'en voor iedereen, da's standaard

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

Heb je een ander abonnement?

Dan zetten we je automatisch over naar het abonnement zo dicht mogelijk boven je huidige abonnement. Daarop krijg je dan de geldige levenslange korting! 

BASE worden? Dat regelen we!

Chat met BASE

Hulp nodig? Stuur een chatbericht met je vraag van maandag t.e.m. vrijdag 8u-22u en op zaterdag 9u30-18u. We antwoorden zo snel mogelijk!

Bel ons via 0800 66 021

Maandag - vrijdag: 08u00 tot 20u00
Zaterdag - zondag: 09u00 tot 20u00
Feestdagen: gesloten

Liever via een winkel?
Vind een BASE Shop in je buurt.

Voorwaarden  

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

Data Jump, exclusiveit BASE: gebaseerd op een vergelijking van mobiele abonnementen gemaakt op 15/01/2020 bij de volgende operatoren : Mobile Vikings, Orange, Proximus, Scarlet, Telenet, Voo.

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten
Tijdelijke promotie op BASE-abonnementen van € 15/maand, € 20/maand, €29/maand en € 39/maand. Aanbod geldig van 30/05/2023 tot en met 03/09/2023.
Op voorwaarde van activatie van bovenstaande BASE-abonnementen op de BASE-website, geniet de klant gedurende de looptijd van het  contract van 20% korting op de maandelijkse abonnementsprijs. 

Aanbod voorbehouden voor particulieren die nog geen BASE-abonnement hebben.
Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen naar een BASE-abonnement of die van een andere operator komen, mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met het BASE+TADAAM-voordeel. 
*De promotie wordt automatisch toegepast voor nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling.  

Aanbod voorbehouden voor bestaande BASE-klanten
Tijdelijke promotie op BASE-abonnementen van € 15/maand, € 20/maand, €29/maand en € 39/maand. Aanbod geldig van 30/05/2023 tot en met 03/09/2023.
Dit aanbod is voorbehouden voor particulieren die al minstens 3 maanden een BASE-abonnement hebben. Op voorwaarde van een migratie naar een hoger abonnement via de My BASE-app of de klantenzone, geniet de klant gedurende de looptijd van het contract van 20% korting op de maandelijkse abonnementsprijs. De klant verliest zijn maandelijkse korting indien hij zijn abonnement stopzet of migreert naar een lager abonnement. Deze promotie is niet cumuleerbaar met andere promoties, behalve met het BASE+TADAAM-voordeel.

Promotie BASE + TADAAM
5 €/maand voordeel op de BASE-aanrekening: aanbod geldig voor particulieren die klant zijn bij BASE én bij TADAAM. Geldig voor nieuwe en bestaande BASE-klanten die een BASE 15 Classic, BASE 15, BASE 20, BASE 29 en BASE 39 abonnement hebben en die tevens ook een nieuwe of bestaande Tadaam klant (standaard of premium) zijn. Aanbod enkel geldig voor privé gebruik. Klant moet een actief BASE gsm-nummer hebben en een actieve Tadaam klant zijn die 1 betaling per maand doet. Een vereiste voor het toekennen van het voordeel is de registratie van het BASE gsm-nummer in uw Tadaam klantenzone. Aanbod mag niet worden gedeeld met personen buiten de huiselijke kring. Indien de klant Tadaam pauzeert, vervalt het voordeel tijdelijk zolang het abonnement gepauzeerd is. Per BASE gsm-nummer is 1 voordeel geldig. Het voordeel wordt pro rata berekend. Aanbod cumuleerbaar met andere promoties en smartphone deals. BASE & Tadaam behouden zich het recht om de actie te wijzigen of stop te zetten.

Bijzondere voorwaarden van jouw BASE abonnement
Data Jump: Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie unlimited calling Optie enkel beschikbaar voor klanten met een BASE abonnement.
Het bedrag van de gekozen optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. Bij het activeren van de optie ga je een contract aan van onbepaalde duur dat je op elk moment kosteloos kan stopzetten. Je kan de optie echter maar 1 keer per facturatieperiode activeren.

Onbeperkt bellen voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie Internet Wereld
Het bedrag van de gekozen Internet Wereld optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. De tarieven zijn enkel geldig in het buitenland met één van de partnernetwerken. Nadat je je datavolume hebt opgebruikt, wordt het dataverkeer boven dit volume gefactureerd per KB aan € 0,24/MB.

Gratis Google Nest Mini bij aankoop van een Galaxy A23 5G 128GB
Bij aankoop van een Galaxy A23 5G 128GB ontvang je tijdelijk een Google Nest Mini. 
Deze promotie loopt van 28 februari tot en met 3 april 2023 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal vier keer deelnemen per huishouden. Deze promotie kan worden gecombineerd met andere promoties op de Galaxy A23. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar. Registreer via https://www.samsung.com/be/promo vanaf 6/03/2023 t.e.m. 5/06/2023 om de Google Next Mini te ontvangen. 

Promoties BASE + Tadaam

5 €/maand voordeel op de BASE-aanrekening: aanbod geldig voor particulieren die klant zijn bij BASE én bij TADAAM. Geldig voor nieuwe en bestaande BASE-klanten die een BASE 15 Classic, BASE 15, BASE 20, BASE 29 en BASE 39 abonnement hebben en die tevens ook een nieuwe of bestaande Tadaam klant (standaard of premium) zijn. Aanbod enkel geldig voor privé gebruik. Klant moet een actief BASE gsm-nummer hebben en een actieve Tadaam klant zijn die 1 betaling per maand doet. Een vereiste voor het toekennen van het voordeel is de registratie van het BASE gsm-nummer in uw Tadaam klantenzone. Aanbod mag niet worden gedeeld met personen buiten de huiselijke kring. Indien de klant Tadaam pauzeert, vervalt het voordeel tijdelijk zolang het abonnement gepauzeerd is. Per BASE gsm-nummer is 1 voordeel geldig. Het voordeel wordt pro rata berekend. Aanbod cumuleerbaar met andere promoties en smartphone deals. BASE & Tadaam behouden zich het recht om de actie te wijzigen of stop te zetten. 

Bijzondere voorwaarden van jouw BASE abonnement
Data Jump: Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

***Let op, geld lenen kost ook geld.

Representatief voorbeeld: Verkoop op afbetaling tegen een jaarlijks kostenpercentage van 0% (= vaste debetrentevoet). Voor de financiering van de aankoop van een toestel met contante prijs van € 609, betaalt de klant een voorschot van € 9 en betaalt hij het saldo terug door middel van 24 maandelijkse aflossingen van € 25. Het totaal terug te betalen bedrag, zonder voorschot, bedraagt € 600.

 

Onder voorbehoud van aanvaarding door Cofidis SA, kredietgever en verzekeringsagent, (Chaussée de Lille 422 A, 7501 ORCQ – BTW BE0400.359.283). Telenet Retail. Kredietbemiddelaar. (Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen – BTW BE0813.219.195)