EN FR NL

OPPO A91 Zwart 128 GB

299
179

Geniet van € 120 korting

299 €

€ 179

Geniet van € 120 korting

299 €

€ 179

Geniet van € 120 korting

299 €

€ 179

Beschrijving

Met de OPPO A91 zet de fabrikant een toptoestel neer in zijn segment. Het toestel heeft een prachtig Amoled scherm van 6.4' diagonaal met geintegreerde vingerafdruksensor in het scherm. Toch ligt het toestel makkelijk in de hand dankzij het handige schermformaat van 20:9 en zijn superdunne behuizing van 7.9 mm. De OPPO A91 biedt je alle mogelijkheden om je creativiteit de vrije loop te laten gaan. De 48MP sensor gebruikt 4-in1 pixel technologie voor prachtige fotos met meer detail, zeker in donkere omstandigheden. De camera module heeft nog 3 extra sensoren, zodat je prachtige groothoekfoto's, macroshots of portait fotos met wazige achtergrond met alle eenvoud kunt maken. De videostabilisator zorgt dan weer dat je een eichte regisseur wordt, en dit allemaal met je eigen OPPO A91. De batterij van 4025 mAh geeft je gegarandeerd vele uren plezier, en met de VOOC Flash Charge 3.0 laad je je toestel opnieuw razensnel op. 5 Minuutjes stroom en je kan weer 2 uren bellen. Slank, stijlvol, handig en krachtig, dat is de nieuwe OPPO A91.

Specificaties

48+8+2+2 MP
128 GB
6,4", 2400 x 1080 pixels
4.025 mAh
Android
4G
SAR head: 0,84 W/kg (Cat. C)

Bekijk de afschrijvingstabel met de restwaarde van de korting op het toestel.

Voorwaarden  

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.


Korting op smartphones met abonnement geldig van 13/09/2020 tot en met 09/11/2020 voor bestaande BASE-klanten én/of nieuwe BASE-klanten (die evenmin postpaid klanten bij BASE waren in de 3 maanden voorafgaand aan de aanvaarding van de aanbieding).  

Op voorwaarde van activatie van een Based on you abonnement van het hierboven vermelde bedrag/maand, krijgt de klant de vermelde korting op de aankoopprijs van het toestel, mits betaling via domiciliëring en mits aanvaarding van een afschrijvingstabel van 24 maanden. Bij beëindiging van het abonnement door de klant of bij verandering naar een lager tariefplan binnen de 24 maanden, behoudt BASE zich het recht voor om de restwaarde van de korting op de smartphone terug te vorderen. Actie beperkt tot één toestel per geactiveerd nieuw abonnement. Max. 3 lopende afschrijvingstabellen per klant; de aanvaarding van een bijkomende tabel is niet toegestaan, tenzij de restwaarde van de korting verkregen n.a.v. een vroegere smartphonepromotie wordt terugbetaald (d.m.v. verrekening op de eerstvolgende aanrekening). Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties. 

Cashback € 70 Huawei P Smart Pro, cashback € 50 Oppo A52 en Xiaomi Redmi Note 9

Actie geldig voor deelnemende producten die tussen 13/10/2020 en 09/11/2020 zijn gekocht (de datum op het aankoopbewijs geldt als bewijs) of zolang de voorraad strekt. De klant die aan de promotievoorwaarden (zie hierboven) voldoet, betaalt:  

  • € 79 voor een Huawei P Smart Pro met een BASE abonnement vanaf € 29/ maand en ontvangt € 70 terug of 

  • € 59 voor een Oppo A52 met een BASE abonnement vanaf € 20/maand en ontvangt € 50 terug of  

  • € 59 voor een Xiaomi Redmi Note 9 met een BASE abonnement vanaf € 20/maand voor nieuwe BASE-klanten of vanaf € 29 / maand voor bestaande BASE-klanten en ontvangt € 50 terug. 

Om het bedrag terug te vragen, moet de klant zich aanmelden via www.base.be/cashbacks-en-meer. De klant moet dit verzoek om teruggave uiterlijk op 09/12/2020 indienen.

Cashback  € 70  Huawei Samsung A51 en cashback € 50 Samsung A21s 

Actie geldig voor deelnemende producten die tussen 13/09/2020 en 12/10/2020 zijn gekocht (de datum op het aankoopbewijs geldt als bewijs) of zolang de voorraad strekt. De klant die aan de promotievoorwaarden (zie hierboven) voldoet, betaalt € 79 voor een Samsung A51 met een BASE abonnement vanaf € 29/ maand en ontvangt € 70 terug of betaalt € 59 voor een Samsung A21s met een BASE abonnement vanaf € 20/maand voor nieuwe BASE klanten en vanaf € 29/ maand voor bestaande BASE klanten. Om het bedrag terug te vragen, moet de klant zich aanmelden via www.base.be/cashbacks-en-meer. De klant moet dit verzoek om teruggave uiterlijk op 24/10/2020 indienen.

Cashback € 70 Huawei Samsung A51 en cashback € 50 Samsung A21s 

Actie geldig voor deelnemende producten die tussen 13/09/2020 en 12/10/2020 zijn gekocht (de datum op het aankoopbewijs geldt als bewijs) of zolang de voorraad strekt. De klant die aan de promotievoorwaarden (zie hierboven) voldoet, betaalt € 79 voor een Samsung A51 met een BASE abonnement vanaf € 29/ maand en ontvangt € 70 terug of betaalt € 59 voor een Samsung A21s met een BASE abonnement vanaf € 20/maand voor nieuwe BASE klanten en vanaf € 29/ maand voor bestaande BASE klanten. Om het bedrag terug te vragen, moet de klant zich aanmelden via www.base.be/cashbacks-en-meer. De klant moet dit verzoek om teruggave uiterlijk op 25/10/2020 indienen.

Bijzondere voorwaarden van jouw Based on you
Data Jump: Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie unlimited calling
Optie enkel beschikbaar voor klanten met een Based on you abonnement. Het bedrag van de gekozen optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. Bij het activeren van de optie ga je een contract aan van onbepaalde duur dat je op elk moment kosteloos kan stopzetten. Je kan de optie echter maar 1 keer per facturatieperiode activeren.

Onbeperkt bellen voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie Internet Wereld
Het bedrag van de gekozen Internet Wereld optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. De tarieven zijn enkel geldig in het buitenland met één van de partnernetwerken. Nadat je je datavolume hebt opgebruikt, wordt het dataverkeer boven dit volume gefactureerd per KB aan € 0,24/MB.

Bijzondere voorwaarden BASE Unlimited
Onbeperkte* mobiele data inbegrepen in BASE Unlimited:
(i) Verbruik in België: Eens het verbruik een volume van 25 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan een verlaagde snelheid van 512 kbps tot de volgende aanrekeningsperiode;
(ii) Verbruik in de rest van de EU-zone: Eens het verbruik een volume van 20 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan normale snelheid aan €0,0042 (incl. btw) per MB.
* Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals gedefinieerd in de "Voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod".
Indien je je BASE Unlimited abonnement wijzigt naar een ander BASE abonnement, kan je vervolgens binnen dezelfde aanrekeningsperiode niet opnieuw een BASE Unlimited abonnement voor hetzelfde mobiele nummer activeren.