EN FR NL

HUAWEI P30 PRO ZWART 128 GB

Geniet van € 250 korting

met een BASE Unlimited

€ 849

€ 599

Geniet van € 150 korting

met een 27 Based on you

€ 849

€ 699

Geniet van € 100 korting

met een 20 Based on you

€ 849

€ 749

Beschrijving

De Leica quad-camera laat de fotograaf kennismaken met de hele wereld. Het ongeëvenaarde systeem omvat een slimmere 40 MP hoofdcamera met Huawei SuperSpectrum Sensor, een periscopische telelens, een Leica ultragroothoeklens en een Huawei TOF-camera om de wonderen van de wereld en de schoonheid van je eigen leven vast te leggen.

Het 6,47" FHD+ Oled-display heeft een kleinere notch en een geavanceerde in-screen vingerafdruksensor. Op die manier kan je het scherm volledig benutten en heb je de mooiste beelden in de hand.
Het geheel wordt ondersteund door een krachtige batterij van 4.200 mAh met Huawei's SuperCharge en draadloze QuickCharge-technologie.

Specificaties

40 + 20 + 8 MP
128 GB
6,47", 2340x1080 pixels
4.200 mAh
Android
4G+
SAT head: 0,64 W/kg (Cat. B)

Betaal af gedurende 24 maanden

Betaal je liever met gespreide betalingen? Aanbod enkel beschikbaar in onze BASE shops.

Bekijk de afschrijvingstabel met de restwaarde van de korting op het toestel.

Voorwaarden  

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

Aanbieding voor particulieren geldig tot en met 05/01/2020, zolang de voorraad strekt.
Korting op smartphones met abonnement voor bestaande BASE-klanten én/of nieuwe BASE-klanten
Op voorwaarde van activatie van een Based on you abonnement vanaf het vermelde bedrag/maand, krijgt de klant de vermelde korting op de aankoopprijs van het toestel, mits betaling via domiciliëring en mits aanvaarding van een afschrijvingstabel van 24 maanden. Bij beëindiging van het abonnement door de klant of bij verandering naar een lager tariefplan binnen de 24 maanden, behoudt BASE zich het recht voor om de de restwaarde van de korting op de smartphone terug te vorderen. Actie beperkt tot één toestel per geactiveerd nieuw abonnement. Max. 3 lopende afschrijvingstabellen per klant; de aanvaarding van een bijkomende tabel is niet toegestaan, tenzij de restwaarde van de korting verkregen n.a.v. een vroegere smartphonepromotie wordt terugbetaald (d.m.v. verrekening op de eerstvolgende aanrekening). Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.

Specifieke voorwaarden voor de Samsung A20e, Samsung A40 en Huawei P30 Lite
Korting op smartphones met abonnement (i) voor bestaande BASE-klanten, voor de Samsung A20e op voorwaarde dat ze een Based on you 27-abonnement activeren en voor de Samsung A40/Huawei P30 Lite op voorwaarde dat ze een BASE Unlimited-abonnement activeren of korting ii) voor nieuwe BASE-klanten (die evenmin postpaid klanten bij BASE waren in de 3 maanden voorafgaand aan de aanvaarding van de aanbieding), voor de Samsung A20e op voorwaarde dat ze een Based on you 20-abonnement activeren, voor de Samsung A40 op voorwaarde dat ze een Based on you 27-abonnement activeren en voor de Huawei P30 Lite op voorwaarde dat ze een BASE Unlimited-abonnement activeren. De klant krijgt korting op de aankoopprijs van het toestel (Samsung A20e: € 130 korting, Samsung A40: € 180 korting en Huawei P30 Lite: € 230 korting), op voorwaarde dat hij via bankdomiciliëring betaalt en een afschrijvingstabel van 24 maanden aanvaardt. Als de klant zijn abonnement beëindigt of binnen de eerste 24 maanden op een lager tariefplan overstapt, behoudt BASE zich het recht voor om de restwaarde van de korting op het toestel terug te vorderen. Actie beperkt tot één toestel per geactiveerd nieuw abonnement. Max. 3 lopende afschrijvingstabellen per klant; de aanvaarding van een bijkomende tabel is niet toestaan, tenzij de restwaarde van de verkregen korting in het kader van een eerdere smartphonepromotie wordt terugbetaald (door middel van verrekening op de eerstvolgende factuur). Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.

Cashback Samsung Galaxy A20e en A40 en Huawei P30 Lite
Actie geldig voor deelnemende producten die tussen 11/11/2019 en 05/01/2020 zijn gekocht (de datum op het aankoopbewijs geldt als bewijs) of zolang de voorraad strekt. De klant die aan de promotievoorwaarden (zie onderstaande link) voldoet, betaalt € 49 voor de Samsung Galaxy A20e en de Samsung Galaxy A40 en € 69 voor de Huawei P30 Lite en ontvangt het bedrag vervolgens terug. Om het bedrag van € 40 voor de Samsung Galaxy A20e en A40 terug te vragen, moet de klant zich aanmelden via https://promotions.activationboxx.com/base en om het bedrag van € 60 voor de Huawei P30 Lite terug te vragen, moet de klant zich aanmelden via https://myactions.eu. De klant moet dit verzoek om teruggave uiterlijk op 19/01/2020 indienen.

Bijzondere voorwaarden van jouw Based on you
Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie unlimited calling
Optie enkel beschikbaar voor klanten met een Based on you abonnement. Het bedrag van de gekozen optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. Bij het activeren van de optie ga je een contract aan van onbepaalde duur dat je op elk moment kosteloos kan stopzetten. Je kan de optie echter maar 1 keer per facturatieperiode activeren.

Onbeperkt bellen voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie Internet Wereld
Het bedrag van de gekozen Internet Wereld optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. De tarieven zijn enkel geldig in het buitenland met één van de partnernetwerken. Nadat je je datavolume hebt opgebruikt, wordt het dataverkeer boven dit volume gefactureerd per KB aan € 0,24/MB.

Bijzondere voorwaarden voor optie Spotify Premium
Spotify-diensten kunnen worden gebruikt via Spotify-apps voor computers, smartphones en tablets. Om deze diensten te gebruiken, dien je bij Spotify een account met login en wachtwoord aan te maken. Spotify Premium is voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Meer info en voorwaarden vind je op deze pagina of op spotify.com. Telenet Group behoudt zich het recht voor om het Spotify-aanbod op elk ogenblik tijdelijk of definitief te wijzigen of stop te zetten. Telenet Group wijst elke verantwoordelijkheid af betreffende de compatibiliteit van je smartphone met de Spotify-diensten. Het datavolume (MB) dat je verbruikt als je de Spotify-diensten gebruikt via je smartphone wordt gefactureerd volgens het tarief voor mobiel internet dat geldt voor je tariefplan. De MB/GB zijn exclusief voorbehouden voor gebruik via gsm of smartphone, elk ander gebruik is niet toegelaten.

Bijzondere voorwaarden BASE Unlimited
Onbeperkte* mobiele data inbegrepen in BASE Unlimited:
(i) Verbruik in België: Eens het verbruik een volume van 25 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan een verlaagde snelheid van 512 kbps tot de volgende aanrekeningsperiode;
(ii) Verbruik in de rest van de EU-zone: Eens het verbruik een volume van 20 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan normale snelheid aan € 0,0054 (incl. btw) per MB.
* Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals gedefinieerd in de "Voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod".
Indien je je BASE Unlimited abonnement wijzigt naar een ander BASE abonnement, kan je vervolgens binnen dezelfde aanrekeningsperiode niet opnieuw een BASE Unlimited abonnement voor hetzelfde mobiele nummer activeren.

***Let op, geld lenen kost ook geld.

Representatief voorbeeld: Verkoop op afbetaling tegen een jaarlijks kostenpercentage van 0% (= vaste debetrentevoet). Voor de financiering van de aankoop van een toestel met contante prijs van € 609, betaalt de klant een voorschot van € 9 en betaalt hij het saldo terug door middel van 24 maandelijkse aflossingen van € 25. Het totaal terug te betalen bedrag, zonder voorschot, bedraagt € 600.

Onder voorbehoud van aanvaarding door Alpha Credit n.v. (Ravensteinstraat 60/15, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel), kredietgever. Telenet Retail BVBA (Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen – BTW BE 0813 219 195 - RPR Antwerpen, afdeling Mechelen - IBAN BE42 2350 3744 6254) treedt op als kredietbemiddelaar (agent in nevenfunctie).