EN FR NL

Samsung Galaxy A7 voor maar € 1* + gratis JBL Flip 3 Stealth Edition t.w.v. € 99 t/m 31/01/19

Voor € 37 per maand krijg je 12 GB data en onbeperkte* belminuten
Voor € 1 extra krijg je ook een Samsung Galaxy A7

Je betaalt € 50 en krijgt nadien een terugbetaling van € 49 indien je aan de voorwaarden van de promotie voldoet.

Info over het aanvragen van de terugbetaling

Bij aankoop van een Samsung Galaxy A7 ontvang je een JBL Flip 3 Stealth Edition t.w.v. 99 €

Van 12/11 – 31/01/2019 ontvang je bij aankoop van een Samsung Galaxy A7 ook een JBL Flip 3 Stealth Edition. 
Info en voorwaarden

Drie keer leuker

Laat meer zien met je foto's. Dankzij de geavanceerde drievoudige camera met groothoek- en ultragroothoeklens kunnen gebruikers van de Galaxy A7 de wereld om zich heen nóg beter vastleggen.

Breng beelden tot leven met de drievoudige camera. Leg alles wat je ziet nu nóg beter vast. De Galaxy A7 is voorzien van 77 groothoek- en 120 ultragroothoeklenzen zodat er nooit meer iets buiten beeld valt. Of je nu een uitgestrekt landschap wilt fotograferen, of een bruiloft, je hebt ruimte genoeg!

Welkomstpromo voor nieuwe BASE-klanten

€ 1 *

* Betaal € 50 en krijg € 49 terug 

Bekijk de afschrijvingstabel met de restwaarde van de korting op het toestel.

Ik wil deze smartphone!

€ 349

€ 249

Met een BASE abonnement

Kies jouw ideale abonnement

Altijd inbegrepen:

ONBEPERKT* bellen van BASE naar BASE

ONBEPERKT* sms'en

{{ totalAmount | customCurrency:'€':0 }}(*)
{{ amount | customCurrency:'€':0 }} + {{ unlimitedcalls | customCurrency:'€':0 }} (optie onbeperkt bellen) Max 12 GB of 1200 min
{{ totalAmount | customCurrency:'€':0 }}(*)
{{ amount | customCurrency:'€':0 }} + {{ unlimitedcalls | customCurrency:'€':0 }} (optie onbeperkt bellen) Max 24 GB of 2400 min

Kenmerken van deze smartphone

24 + 5 + 8 MP camera
64 GB
6,0"
3.300 mAh
Android
4G
SAR: 0.34 W/kg Cat.A

Flash deal Samsung Galaxy A7

*De klant die aan de voorwaarden van de promotie (hieronder) voldoet, betaalt € 50 en verkrijgt nadien een terugbetaling van € 49. Om de terugbetaling aan te vragen moet de klant zich registreren via http://BASE.myactions.eu, (ii) het webformulier volledig en correct invullen, en (iii) het aankoopbewijs én een foto van het IMEI nummer van het toestel uploaden. De klant moet deze terugbetalingsaanvraag ten laatste op 16/02/2019 overmaken.
Korting op smartphone met abonnement: Aanbod voor particulieren geldig t.e.m. 31/01/2019, zolang de voorraad strekt (4.000 toestellen). Voorbehouden voor particulieren die nog geen Based on you abonnement vanaf € 35/maand. Op voorwaarde van activatie van een Based on you abonnement vanaf € 35/maand, betaalt de klant slechts € 1 in plaats van € 349 voor de Samsung Galaxy A7 (Black of Gold), mits betaling via domiciliëring en mits aanvaarding van een afschrijvingstabel van 24 maanden. Bij beëindiging van het abonnement door de klant of bij verandering naar een lager tariefplan binnen de 24 maanden, behoudt BASE zich het recht voor om de restwaarde van de korting op de smartphone terug te vorderen. Actie beperkt tot 1 toestel per geactiveerd nieuw abonnement. Max. 3 lopende afschrijvingstabellen per klant; de aanvaarding van een bijkomende tabel is niet toegestaan, tenzij de restwaarde van de korting verkregen n.a.v. een vroegere smartphonepromotie wordt terugbetaald (d.m.v. verrekening op de eerstvolgende factuur). Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group bvba. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms'en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone); eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone. De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms'en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207,...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend).

De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

Korting op smartphones met abonnement
Aanbod geldig t.e.m. 31/12/2018 voor particulieren en zolang de voorraad strekt. De klant krijgt een korting van minimum € 50 bij activatie van een BASE abonnement (Based on you) aan € 15, € 25, € 35 of € 45 mits ondertekening van een afschrijvingstabel van 24 maanden bij aankoop van een van de op de promo vermelde smartphones. Bij beëindiging van het abonnement door de klant of bij verandering naar een lager tariefplan binnen de 24 maanden, behoudt BASE zich het recht voor om de restwaarde van de korting op de smartphone terug te vorderen. Actie beperkt tot één smartphone en niet geldig voor klanten met een lopende afschrijvingstabel, tenzij die onmiddellijk wordt afbetaald. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.

Bijzondere voorwaarden van Jouw BASE aan € 15, € 25, € 35 en € 45 (Based on you)
Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie unlimited calling
Optie enkel beschikbaar voor klanten met een Based on you-abonnement. Het bedrag van de gekozen optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. Bij het activeren van de optie ga je een contract aan van onbepaalde duur dat je op elk moment kosteloos kan stopzetten. Je kan de optie echter maar 1 keer per facturatieperiode activeren.
Onbeperkt bellen voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie Internet Wereld
Het bedrag van de gekozen Internet Wereld optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. De tarieven zijn enkel geldig in het buitenland met één van de partnernetwerken. Nadat je je datavolume hebt opgebruikt, wordt het dataverkeer boven dit volume gefactureerd per KB aan € 0,24/MB.

Bijzondere voorwaarden voor optie Spotify Premium
Spotify-diensten kunnen worden gebruikt via Spotify-apps voor computers, smartphones en tablets. Om deze diensten te gebruiken, dien je bij Spotify een account met login en wachtwoord aan te maken. Spotify Premium is voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Meer info en voorwaarden vind je op deze pagina of op spotify.com. Telenet Group behoudt zich het recht voor om het Spotify-aanbod op elk ogenblik tijdelijk of definitief te wijzigen of stop te zetten. Telenet Group wijst elke verantwoordelijkheid af betreffende de compatibiliteit van je smartphone met de Spotify-diensten. Het datavolume (MB) dat je verbruikt als je de Spotify-diensten gebruikt via je smartphone wordt gefactureerd volgens het tarief voor mobiel internet dat geldt voor je tariefplan. De MB/GB zijn exclusief voorbehouden voor gebruik via gsm of smartphone, elk ander gebruik is niet toegelaten.

Alle prijzen zijn Recupel, Bebat en Auvibel bijdragen inbegrepen.