EN FR NL

Apple iPhone XR 64 GB Zwart voor maar € 9

iPhone XR - Briljant. In elk opzicht.

iPhone Xʀ heeft een 6,1 inch Liquid Retinadisplay, het meest geavanceerde LCD-display in de industrie. Geavanceerde Face ID. De slimste en krachtigste chip in een smartphone. Een baanbrekend camerasysteem. En zes prachtige nieuwe uitvoeringen

Betaal af gedurende 24 maanden

€ 859

€ 9

€ 29,32 + 23 x € 29,16***
vanaf een 20 Based on you

Ik wil deze smartphone!

€ 859

€ 709

vanaf een 20 Based on you

Bekijk de afschrijvingstabel met de restwaarde van de korting op het toestel.

Nieuw: Nog meer GB in onze abonnementen!

{{ amount | customCurrency:'€':1:undefined:undefined:true }}
{{ amountUnlimited | customCurrency:'€':1:undefined:undefined:true }}
per maand

4 GB surfen 
 
ONBEPERKT* bellen
 
ONBEPERKT* sms'en

{{ amount | customCurrency:'€':1:undefined:undefined:true }}
{{ amountUnlimited | customCurrency:'€':1:undefined:undefined:true }}
per maand

7 GB surfen
 
ONBEPERKT* bellen
 
ONBEPERKT* sms'en

BASE Unlimited

{{ amount | customCurrency:'€':1:undefined:undefined:true }}
{{ amountUnlimited | customCurrency:'€':1:undefined:undefined:true }}
per maand
per maand

ONBEPERKTE* data
 
ONBEPERKT* bellen
 
ONBEPERKT* sms'en

Kenmerken van deze smartphone

Dual 12 MP
64 GB
6,1", 1792 x 828 pixels
2942 mAh
iOS 12
4G
SAT head: 0,99 W/kg Cat. C

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

De BASE tarieven zijn inclusief BTW. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

Korting op smartphones met abonnement
Aanbod voor particulieren geldig t.e.m. geldig t.e.m. 30 april 2019, zolang de voorraad strekt.
Voorbehouden voor particulieren die nog geen Based on you abonnement vanaf € 15/maand hebben en die in de periode vanaf 01/01/2019 evenmin zulk abonnement hadden.
Op voorwaarde van activatie van een Based on you abonnement vanaf € 15/maand, krijgt de klant de vermelde korting op de aankoopprijs van het toestel, mits betaling via domiciliëring en mits aanvaarding van een afschrijvingstabel van 18/24 maanden. Bij beëindiging van het abonnement door de klant of bij verandering naar een lager tariefplan binnen de 18/24 maanden, behoudt BASE zich het recht voor om de restwaarde van de korting op de smartphone terug te vorderen. Actie beperkt tot één toestel per geactiveerd nieuw abonnement. Max. 3 lopende afschrijvingstabellen per klant; de aanvaarding van een bijkomende tabel is niet toegestaan, tenzij de restwaarde van de korting verkregen n.a.v. een vroegere smartphonepromotie wordt terugbetaald (d.m.v. verrekening op de eerstvolgende factuur). Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.

Gratis Sonos One Speaker + Wireless charger
Gratis Sonos One Speaker + Wireless charger bij aankoop van een Huawei P30 Pro. De actie is geldig voor de deelnemende producten die gekocht worden tussen 28/03/2019 en 30/04/2019 (datum van aankoop vermeld op het aankoopbewijs geldt als bewijs) in een deelnemende winkel in België of in het Groothertogdom Luxemburg. Meer info en voorwaarden: www.huaweipromotions.be

Bijzondere voorwaarden BASE Unlimited

Onbeperkte* mobiele data inbegrepen in BASE Unlimited:
(i) Verbruik in België: Eens het verbruik een volume van 25 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan een verlaagde snelheid van 512 kbps tot de volgende aanrekeningsperiode;
(ii) Verbruik in de rest van de EU-zone: Eens het verbruik een volume van 20 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan normale snelheid aan 0,0054 euro (incl. btw) per MB.
*Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals gedefinieerd in de “Voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod”.
Indien je je BASE Unlimited abonnement wijzigt naar een ander BASE abonnement, kan je vervolgens binnen dezelfde aanrekeningsperiode niet opnieuw een BASE Unlimited abonnement voor hetzelfde mobiele nummer activeren.

***Let op, geld lenen kost ook geld.

Representatief voorbeeld: Verkoop op afbetaling tegen een jaarlijks kostenpercentage van 0% (= vaste debetrentevoet). Voor de financiering van de aankoop van een toestel met contante prijs van € 609, betaalt de klant een voorschot van € 9 en betaalt hij het saldo terug door middel van 24 maandelijkse aflossingen van € 25. Het totaal terug te betalen bedrag, zonder voorschot, bedraagt € 600.

Onder voorbehoud van aanvaarding door Alpha Credit n.v. (Ravensteinstraat 60/15, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel), kredietgever. Telenet Retail n.v. (Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen – BTW BE 0813 219 195 - RPR Antwerpen, afdeling Mechelen - IBAN BE42 2350 3744 6254) treedt op als kredietbemiddelaar (agent in nevenfunctie).