WAAROM BASE?

  • Onbeperkt bellen en sms’en
  • Geen verspilling dankzij Data Jump
  • Gratis levering

Tarieven en opties

Geen meerkost

Je € 15 opgebruikt? Geen zorgen, je betaalt hetzelfde voordelige tarief voor extra data (€ € 0,0029/MB) en belminuten.

MMs'en zijn niet zijn niet inbegrepen in je abonnement. Die kosten naar BASE-nummers en naar andere nummers bedragen € 0,10/mms.

Opties en diensten

Maak je leven eenvoudiger met diensten als PayByMobile en de My BASE-app.

Bonjour! Hello! Namasté!

Bellen of surfen in het buitenland hoeft helemaal niet duur te zijn.

Laat je verleiden...

Nog meer data

Soms is het net niet genoeg. Wil jij onbeperkte data? Dat hebben wij voor jou!

De beste smartphonedeals!

Geniet van straffe kortingen: zo heb je al een smartphone voor € 9!

Ook internet & tv nodig?

Combineer je BASE-abonnement met internet & tv van TADAAM en bespaar € 5/maand.

Voorwaarden  

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

Data Jump, exclusiveit BASE: gebaseerd op een vergelijking van mobiele abonnementen gemaakt op 15/01/2020 bij de volgende operatoren : Mobile Vikings, Orange, Proximus, Scarlet, Telenet, Voo.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten 
Tijdelijke promotie op BASE-abonnementen van € 15/maand, € 20/maand en € 39/maand. Aanbod geldig van 23/05/2022 tot en met 3/07/2022.
Op voorwaarde van activatie van bovenstaande BASE-abonnementen op de BASE-website, geniet de klant gedurende de eerste 6 maanden van de vermelde korting op de maandelijkse abonnementsprijs.
Aanbod voorbehouden voor particulieren die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen naar een BASE-abonnement of die van een andere operator komen, mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met het BASE+TADAAM-voordeel.

Aanbod voorbehouden voor particulieren die postpaid klanten bij BASE waren tenminste 3 maanden voorafgaand aan de aanvaarding van de aanbieding Tijdelijke promotie op BASE-abonnementen van € 15/maand, € 20/maand, en € 39/maand. Aanbod geldig van 23/05/2022 tot en met 3/07/2022.
Dit is aanbod voorbehouden voor particulieren die al minsten 3 maanden een BASE-abonnement hebben.
Op voorwaarde van een migratie naar een hoger abonnement via de My BASE-app of de klantenzone, geniet de klant gedurende de eerste 6 maanden na migratie van de vermelde korting op de maandelijkse abonnementsprijs.
De klant verliest zijn maandelijkse korting indien hij zijn abonnement stopzet of migreert naar een lager abonnement.
Deze promotie is niet cumuleerbaar met andere promoties, behalve met het BASE+TADAAM-voordeel.

Legals Base 29 promotie

44GB in plaats van 22GB gedurende de volledige duur van je contract op een BASE-abonnement van € 29/maand.

Voor nieuwe BASE-klanten
*De promotie wordt automatisch toegepast voor nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling.
Aanbod geldig voor particulieren van 23/05/2022 tot en met 3/07/2022.
Op voorwaarde van activatie van een BASE-abonnement van € 29, krijgt de klant 44GB data per maand na activatie in plaats van 22GB data per maand, en dit levenslang.
Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten (die ook in de 3 maanden vóór intekening op het aanbod geen klant met een BASE-abonnement waren). Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen naar een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer.
Deze promotie is niet cumuleerbaar met andere promoties, behalve met het BASE+TADAAMvoordeel.

Voor bestaande BASE-klanten
Bestaande BASE-klanten hebben ook recht op deze promotie op voorwaarde van een migratie naar een hoger abonnement via de My BASE-app of de klantenzone, en alleen indien zij langer dan 3 maanden BASE-klant zijn. De promotie is geldig op het huidige abonnement van € 29.
Als er aan de voorwaarden voldaan wordt, krijgt de klant, na activatie, 44GB data per maand in plaats van 22 GB data per maand, en dit levenslang.
Indien een klant al geniet van een andere promotie zal deze vervallen zodra de BASE 29-promotie toegekend wordt.
De bestaande klant verliest zijn dubbele data als hij zijn abonnement stopzet of migreert naar een lager abonnement.
Deze actie is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met smartphonepromoties of het BASE+TADAAM-voordeel.

Data Jump, exclusiveit BASE: gebaseerd op een vergelijking van mobiele abonnementen gemaakt op 15/01/2020 bij de volgende operatoren : Mobile Vikings, Orange, Proximus, Scarlet, Telenet, Voo.

Bijzondere voorwaarden van jouw BASE abonnement
Data Jump: Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie unlimited calling
Optie enkel beschikbaar voor klanten met een BASE abonnement. Het bedrag van de gekozen optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. Bij het activeren van de optie ga je een contract aan van onbepaalde duur dat je op elk moment kosteloos kan stopzetten. Je kan de optie echter maar 1 keer per facturatieperiode activeren.

Onbeperkt bellen voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie Internet Wereld
Het bedrag van de gekozen Internet Wereld optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. De tarieven zijn enkel geldig in het buitenland met één van de partnernetwerken. Nadat je je datavolume hebt opgebruikt, wordt het dataverkeer boven dit volume gefactureerd per KB aan € 0,24/MB.