EN FR NL

Jouw voordeel met een BASE 0 abonnement

{{ specTable.selectedColumnName }}
Maandelijks bedrag
Je betaalt enkel wat je gebruikt
€ 0
Mobiele data
€ 0,10/MB
Bellen
€ 0,25/MIN
SMS
€ 0,10/SMS
MMS naar BASE
€ 0,10/MMS
MMS naar andere netwerken
€ 0,25/MMS

Ongewoon mag een abonnement naar keuze een maand lang voor niks proberen. Gratis dus.

15 /maand

WEBDEAL

7,5 /maand voor 3 maanden

4GB
Data Jump inbegrepen

of max 300 min. bellen
+ ONBEPERKT* bellen naar BASE

ONBEPERKT* sms'en

20 /maand

WEBDEAL

10 /maand voor 3 maanden

5 GB
Data Jump inbegrepen

ONBEPERKT* bellen

ONBEPERKT* sms'en

unlimited

29 /maand

WEBDEAL

13,5 /maand voor 3 maanden

16 GB
Data Jump inbegrepen

ONBEPERKT* bellen

ONBEPERKT* sms'en

Onbeperkt

40 /maand

WEBDEAL

20 /maand voor 3 maanden

ONBEPERKT* data

ONBEPERKT* bellen

ONBEPERKT* sms'en

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

Jouw BASE-abonnement past zich aan jou

Wat je elke maand met je abonnement doet, bepaal je helemaal zelf. Veel surfen, weinig bellen. Prima. De maand erna omgekeerd? Ook prima. Jij hoeft niets te doen want je abonnement past zich automatisch aan.

Wat je over hebt gaat niet verloren

Iedere maand heb je een vast bedrag in je abonnement waarmee je kan bellen en surfen. Wat je niet opkrijgt, neem je mee naar de eerstvolgende maand**.

Voordelig tarief als je meer nodig hebt

Verbruik je soms meer dan er in je abonnement zit? Geen zorgen, de extra gigs en belminuten krijg je aan dezelfde voordelige tarieven van je abonnement.

BASE worden? Hier kan je op rekenen:

  • Je mobiel nummer wordt gratis overgezet.
  • Je nieuwe simkaart gaat de werkdag na je bestelling op de post.
  • Je kan onze klantendienst dag en nacht bereiken via het gratis nummer 1999.
  • Meer dan 3 miljoen mensen surfen, bellen en sms'en dagelijks via het BASE-netwerk.

BASE worden? Hier kan je op rekenen:

  • Je mobiel nummer wordt gratis overgezet.
  • Je nieuwe simkaart gaat de werkdag na je bestelling op de post.
  • Je kan onze klantendienst dag en nacht bereiken via het gratis nummer 1999.
  • Meer dan 3 miljoen mensen surfen, bellen en sms'en dagelijks via het BASE-netwerk.

Voorwaarden  

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

Data Jump, exclusiveit BASE: gebaseerd op een vergelijking van mobiele abonnementen gemaakt op 15/01/2020 bij de volgende operatoren : Mobile Vikings, Orange, Proximus, Scarlet, Telenet, Voo.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

Bijzondere voorwaarden van jouw Based on you
Data Jump: Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie unlimited calling
Optie enkel beschikbaar voor klanten met een Based on you abonnement. Het bedrag van de gekozen optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. Bij het activeren van de optie ga je een contract aan van onbepaalde duur dat je op elk moment kosteloos kan stopzetten. Je kan de optie echter maar 1 keer per facturatieperiode activeren.

Onbeperkt bellen voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie Internet Wereld
Het bedrag van de gekozen Internet Wereld optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. De tarieven zijn enkel geldig in het buitenland met één van de partnernetwerken. Nadat je je datavolume hebt opgebruikt, wordt het dataverkeer boven dit volume gefactureerd per KB aan € 0,24/MB.

Promoties Based on you 15, 20, 29 en BASE Unlimited
Tijdelijke promotie op BASE-abonnementen van €15/maand, € 20/maand en € 29/maand en BASE Unlimited: aanbod geldig van 01/04/2020 tot en met 15/08/2020. Op voorwaarde van activatie van bovenstaande BASE-abonnementen op de BASE-website, geniet de klant gedurende de eerste 3 maanden na activatie van een korting van 50% op de maandelijkse abonnementsprijs. Aanbod voorbehouden voor particulieren die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.