Live Chat Software
EN FR NL

45 Based on you

{{ specTable.selectedColumnName }}
Mobiele data
Kosten als je € 45 op is
0 tot 24 GB
€ 0,001831/MB
Bellen naar andere netwerken
Kosten als je € 45 op is
0 tot 2400 min.
€ 0,01875/min.
Niet gebruikte data en beltegoed
Meenemen naar volgende maand**
Bellen naar BASE-klanten
ONBEPERKT*
SMS
ONBEPERKT*
MMS naar BASE
MMS'en zijn niet inbegrepen in je abonnement
€ 0,10/MMS
MMS naar andere netwerken
MMS'en zijn niet inbegrepen in je abonnement
€ 0,25/MMS
BASE Cloud storage inbegrepen
Online opslagdienst voor al je documenten
1 GB

Meer belminuten nodig?
Dan kan je kiezen voor de optie onbeperkt bellen naar alle netwerken.

BASE worden? Dat is zo gemakkelijk.

  • Gsm-nummer wordt gratis overgezet.
  • Simkaart wordt de werkdag na je bestelling opgestuurd.
  • Contract op elk moment opzegbaar.

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

** Bijzondere voorwaarden van Jouw BASE aan € 15, € 25, € 35 en € 45 (Based on you)
Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Van toepassing vanaf 26/11/2018: Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie unlimited calling
Optie enkel beschikbaar voor klanten met een Based on you-abonnement. Het bedrag van de gekozen optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. Bij het activeren van de optie ga je een contract aan van onbepaalde duur dat je op elk moment kosteloos kan stopzetten. Je kan de optie echter maar 1 keer per facturatieperiode activeren.
Onbeperkt bellen voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie Internet Wereld
Het bedrag van de gekozen Internet Wereld optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. De tarieven zijn enkel geldig in het buitenland met één van de partnernetwerken. Nadat je je datavolume hebt opgebruikt, wordt het dataverkeer boven dit volume gefactureerd per KB aan € 0,24/MB.

Bijzondere voorwaarden voor optie Spotify Premium
Spotify-diensten kunnen worden gebruikt via Spotify-apps voor computers, smartphones en tablets. Om deze diensten te gebruiken, dien je bij Spotify een account met login en wachtwoord aan te maken. Spotify Premium is voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Meer info en voorwaarden vind je op deze pagina of op spotify.com. Telenet Group behoudt zich het recht voor om het Spotify-aanbod op elk ogenblik tijdelijk of definitief te wijzigen of stop te zetten. Telenet Group wijst elke verantwoordelijkheid af betreffende de compatibiliteit van je smartphone met de Spotify-diensten. Het datavolume (MB) dat je verbruikt als je de Spotify-diensten gebruikt via je smartphone wordt gefactureerd volgens het tarief voor mobiel internet dat geldt voor je tariefplan. De MB/GB zijn exclusief voorbehouden voor gebruik via gsm of smartphone, elk ander gebruik is niet toegelaten.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group bvba. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms'en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone); eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone. De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms'en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207,...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend).

De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

***Let op, geld lenen kost ook geld.

Representatief voorbeeld: Verkoop op afbetaling tegen een jaarlijks kostenpercentage van 0%(= vaste debetrentevoet). Voor de financiering van de aankoop van een toestel met contante prijs van € 649, betaalt de klant het saldo terug door middel van 1 maandelijkse aflossing van € 27,08 en 23 maandelijkse aflossingen van € 27,04 Het totaal terug te betalen bedrag, zonder voorschot, bedraagt € 649. Onder voorbehoud van aanvaarding door Alpha Credit n.v., kredietgever, Ravensteinstraat 60/15, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Telenet Retail bvba (Liersesteenweg, 4, 2800 Mechelen – KBO 0813 219 195 - RPR Mechelen - IBAN BE42 2350 3744 6254) treedt op als kredietbemiddelaar (agent in nevenfunctie).

Bel ons op 0800 66 311