WAAROM BASE?

  • Onbeperkt bellen en sms’en
  • Geen verspilling dankzij Data Jump
  • Gratis levering

Tarieven en opties

Geen meerkost

Je € 39 opgebruikt? Geen zorgen, je betaalt hetzelfde voordelige tarief voor extra data (€ € 0,0005/MB) en belminuten.

MMs'en zijn niet zijn niet inbegrepen in je abonnement. Die kosten naar BASE-nummers en naar andere nummers bedragen € 0,10/mms.

Opties en diensten

Maak je leven eenvoudiger met diensten als PayByMobile en de My BASE-app.

Bonjour! Hello! Namasté!

Bellen of surfen in het buitenland hoeft helemaal niet duur te zijn.

Laat je verleiden...

De beste smartphonedeals!

Geniet van straffe kortingen:
zo heb je al een smartphone voor € 9!

Ook internet & tv nodig?

Combineer je BASE-abonnement met internet & tv van TADAAM
en bespaar € 5/maand.

Voorwaarden  

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

Data Jump, exclusiveit BASE: gebaseerd op een vergelijking van mobiele abonnementen gemaakt op 15/01/2020 bij de volgende operatoren : Mobile Vikings, Orange, Proximus, Scarlet, Telenet, Voo.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

€ 5* korting per maand gedurende de volledige duur van je contract op een BASE-abonnement van € 20/maand, € 29/maand of € 39/maand

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten
*De promotie wordt automatisch toegepast voor nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling.
Aanbod geldig voor particulieren van 26/09/2022 tot en met 30/10/2022. Op voorwaarde van activatie van een BASE-abonnement, krijgt de klant na activatie € 5 korting op de maandelijkse abonnementskost, en dit levenslang. Bij een abonnement van € 20/maand bedraagt de maandelijkse kost € 15, bij een abonnement van € 29/maand bedraagt de maandelijkse kost € 24 en bij een abonnement van € 39/maand bedraagt de maandelijkse kost € 34. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag.
Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten (die ook in de 3 maanden vóór intekening op het aanbod geen klant met een BASE-abonnement waren).  Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer.
Deze promotie is niet verenigbaar met andere promoties, behalve met de BASE+TADAAM-korting.

Aanbod voorbehouden voor bestaande BASE-klanten
Bestaande BASE-klanten hebben ook recht op deze promotie, enkel en alleen indien zij langer dan 3 maand BASE-klant zijn en zij een nieuwe BASE-klant op een BASE-abonnement van € 20/maand, € 29/maand of € 39/maand kunnen aanbrengen. De promotie is geldig op de huidige tariefplannen € 20, € 29 en € 39. Als de bestaande klant op een ander tariefplan zit, zetten we hem over naar één van deze tariefplannen. Als er aan de voorwaarden voldaan wordt, krijgt de bestaande BASE-klant een korting van € 5 op de maandelijkse abonnementskost, levenslang, na eventuele overschakeling naar een huidig, voordeliger tariefplan. De korting en eventuele overschakeling zal automatisch toegekend worden of gebeuren, zodra de simkaart van de nieuwe klant geactiveerd wordt.  Dit dient ten laatste 30 dagen na aankoop te gebeuren. Indien de nieuwe klant zijn abonnement stopzet, wordt de bestaande klant niet automatisch naar het originele plan terug gemigreerd. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag.
De bestaande klant verliest zijn € 5-maandelijkse korting als hij zijn abonnement stopzet, migreert naar een €15 of lager tariefplan, of indien de klant die hij aanbracht zijn abonnement stopzet. Actie voor bestaande klant is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met smartphone promo of met de BASE+TADAAM-korting. 

Promotie BASE 15

Tijdelijke promotie op BASE-abonnement van € 15/maand. Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten. Aanbod geldig van 26/09/2022 tot en met 30/10/2022. Op voorwaarde van activatie van een BASE 15 abonnement op de BASE-website, geniet de klant gedurende de eerste 6 maanden na activatie van 25% korting op de maandelijkse abonnementsprijs. Aanbod voorbehouden voor particulieren die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen naar een BASE-abonnement of die van een andere operator komen, mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met de BASE+TADAAM-korting.

Data Jump, exclusiveit BASE: gebaseerd op een vergelijking van mobiele abonnementen gemaakt op 15/01/2020 bij de volgende operatoren : Mobile Vikings, Orange, Proximus, Scarlet, Telenet, Voo.

Bijzondere voorwaarden van jouw BASE abonnement
Data Jump: Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie unlimited calling
Optie enkel beschikbaar voor klanten met een BASE abonnement. Het bedrag van de gekozen optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. Bij het activeren van de optie ga je een contract aan van onbepaalde duur dat je op elk moment kosteloos kan stopzetten. Je kan de optie echter maar 1 keer per facturatieperiode activeren.

Onbeperkt bellen voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie Internet Wereld
Het bedrag van de gekozen Internet Wereld optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. De tarieven zijn enkel geldig in het buitenland met één van de partnernetwerken. Nadat je je datavolume hebt opgebruikt, wordt het dataverkeer boven dit volume gefactureerd per KB aan € 0,24/MB.