EN FR NL

Makkelijk met de My BASE app!

Vul je herlaadkaart aan

Raadpleeg je verbruik

Configureer je instellingen

Installeer de gratis My BASE app

Herlaad online, via de My BASE app of Messenger!

  • Verdubbel je gratis data 
    Herlaad VOOR € 10 of meer via de My BASE app, de Facebook Messenger top-up chatbot of de klantenzone
    Je verdubbelt automatisch je gratis data om te surfen op je smartphone.
    Dit aanbod is enkel geldig voor huidige BASE Prepaid tariefplannen (BASE prepaid ALL 2015 of BASE prepaid BASE 2015).

Ontdek wat je allemaal kan met de My BASE app

Ook op je Apple Watch of Android Wear ?

De My BASE app kan op je pols geinstalleerd worden via je iPhone of Android smartphone!

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms'en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone); eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone. De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms'en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207,...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend).

Prepaid promotie
Promotie geldig t.e.m. 31/10/2019 (de “Promoperiode”). Nieuwe prepaid klanten die een € 15 simkaart voor herlaadkaart kopen én activeren in de promoperiode of een eerste top up doen van minimum € 15 op een € 0 simkaart in de promoperiode, krijgen bovenop de standaard databonus 5GB extra data. De 5GB extra data blijven 30 dagen geldig. Indien de klant binnen de 30 dagen opnieuw herlaadt met minstens € 10 wordt de geldigheidsduur van (de eventueel resterende extra data) met 30 dagen verlengd. De extra data worden niet overgedragen naar een nieuw tariefplan.

De verdubbeling van bonus data die automatisch aangeboden wordt voor een herlaadbeurt vanaf € 10 via de My BASE app, de klantenzone op BASE.be of top-up chatbot via Facebook Messenger is enkel geldig voor de huidige prepaid tarieven (BASE prepaid ALL 2015 of BASE prepaid BASE 2015).