EN FR NL

BFF time

Heb je een Based on you-abonnement? Fantastisch, want dan geniet je automatisch van gratis data of belminuten, wanneer jij het nodig hebt. We houden je op de hoogte van de volgende BFF momenten via onze website en Facebook.

Hoe werkt BASE For Free time?

Ben je al Based on you klant?

Jouw Based on you-abonnement past zich aan jouw verbruik aan. Want op sommige momenten kan je al eens wat extra gebruiken. Daarom verrassen wij je regelmatig met BASE For Free time. Da's gratis data OF belminuten, wanneer jij het nodig hebt. De data of belminuten die je dan verbruikt, worden dus niet aangerekend. En je hoeft er niets voor te doen: als Based on you klant krijg je de BFF time helemaal automatisch. Zomaar, omdat jij het bent.

Voorwaarden BASE For Free: je hebt een Based on you-abonnement, je bevindt je in België of de EU-zone, je past een normaal verbruik** toe.

We houden je op de hoogte van de volgende BFF momenten via onze website en Facebook.

Al BASE klant maar geen Based on you tarief?

Dan is nu het moment om over te schakelen. Want naast de talrijke voordelen van een abonnement dat zich aan jou aanpast, zal je ook van BFF kunnen genieten.  Migreer nu via de klantenzone of de app.

Nog vragen?

Kies jouw ideale abonnement

15 /maand

WEBDEAL

7,5 /maand voor 3 maanden

4GB
Data Jump inbegrepen

of max 300 min. bellen
+ ONBEPERKT* bellen naar BASE

ONBEPERKT* sms'en

20 /maand

WEBDEAL

10 /maand voor 3 maanden

5 GB
Data Jump inbegrepen

ONBEPERKT* bellen

ONBEPERKT* sms'en

unlimited

27 /maand

WEBDEAL

13,5 /maand voor 3 maanden

8 GB
Data Jump inbegrepen

ONBEPERKT* bellen

ONBEPERKT* sms'en

Onbeperkt

40 /maand

WEBDEAL

20 /maand voor 3 maanden

ONBEPERKT* data

ONBEPERKT* bellen

ONBEPERKT* sms'en

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

Jouw voordelen

 • Altijd onbeperkt* bellen van BASE naar BASE
 • Altijd onbeperkt* sms'en
 • Veel data of juist veel belminuten? Jouw BASE past zich automatisch aan
 • Geen verspilling van belminuten of data
 • Extra belminuten en data aan hetzelfde tarief als in je abonnement
 • Beheer je abonnement via de My BASE app
 • Abonnement op elk moment op te zeggen

Jouw voordelen

 • Altijd onbeperkt* bellen van BASE naar BASE
 • Altijd onbeperkt* sms'en
 • Veel data of juist veel belminuten? Jouw BASE past zich automatisch aan
 • Geen verspilling van belminuten of data
 • Extra belminuten en data aan hetzelfde tarief als in je abonnement
 • Beheer je abonnement via de My BASE app
 • Abonnement op elk moment op te zeggen

Veelgestelde vragen over BASE For Free time

Wat moet ik doen om van de actie te genieten?

Helemaal niets!
Zolang je een Based on you-abonnement hebt, bel en surf je gratis tijdens BASE For Free.
Nog geen Based on you-abonnement?

Waarom alleen voor Based on you-abonnementen?

Het unieke aan de Based on you-abonnementen is dat ze zich aanpassen aan jouw behoefte, en dus heel voordelig zijn. Want de ene keer bel je meer, de andere keer gebruik je wat meer data. 

Op sommige dagen willen we het Based on you-abonnement nóg meer afstemmen op wat je nodig hebt.
Op die speciale dagen, meermaals per jaar, mag je dan gratis bellen en/of mobiel surfen, dan is het BASE For Free time!

Heb ik een Based on you-abonnement?

Dat kan je nakijken in je klantenzone, de My BASE app en op je factuur. Het Based on you-abonnement (gelanceerd op 13 september 2017) biedt heel wat voordelen:

 • Belminuten die je niet gebruikt, worden omgezet in data en vice versa.
 • Wat je niet gebruikt, neem je mee naar de volgende maand.

Iets meer nodig? Dan betaal je voor de extra data en/of belminuten dezelfde prijs als in je abonnement.

Stap je over naar Based on you tijdens een BASE For Free-dag?

Dan kan je gratis bellen en surfen zodra je abonnement geactiveerd is, voor zolang de actie nog loopt.

Hoe komt het verbruik tijdens BASE For Free op mijn factuur?

 • Je gebruikte data staan op je factuur bij "Mobiel internet in België en EU-zone", naast "Gratis dataverkeer".
 • Je gebruikte belminuten zie je op je factuur bij Gesprekken in België en binnen EU-zone, met € 0 als te betalen bedrag.

Goed om te weten: in de My BASE app worden de gebruikte data of belminuten niet getoond.

Voorwaarden  

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

Voorwaarden voor BASE For Free (periode gratis data en/of periode gratis belminuten)
Tijdens de in de kennisgeving aangegeven periode worden de in België of in de EU-zone verbruikte data en/of belminuten (al naargelang het geval) niet aangerekend. Deze aanbieding is enkel geldig voor Based on you klanten tijdens de aangegeven periode en exclusief voorbehouden voor een normaal persoonlijk en privégebruik met gsm of smartphone. Elk ander gebruik is verboden. Dit normaal gebruik laat je een zeer intensief gebruik toe. Telenet Group NV (BASE) behoudt zich echter het recht voor om de gratis geleverde dienst in de periode van de aanbieding te schorsen, in geval van oneigenlijk gebruik van de dienst. Wordt als oneigenlijk gebruik beschouwd : (i) bij periode gratis data, een dataverbruik van meer dan 5 GB per dag; (ii) bij periode gratis belminuten, meer dan 6 uur bellen (uitgaande gesprekken) per dag. Bij een periode gratis belminuten is bellen naar speciale of internationale nummers en diensten van derden niet inbegrepen. Dit verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels.

Bijzondere voorwaarden van jouw Based on you
Data Jump: Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie unlimited calling
Optie enkel beschikbaar voor klanten met een Based on you abonnement. Het bedrag van de gekozen optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. Bij het activeren van de optie ga je een contract aan van onbepaalde duur dat je op elk moment kosteloos kan stopzetten. Je kan de optie echter maar 1 keer per facturatieperiode activeren.

Onbeperkt bellen voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie Internet Wereld
Het bedrag van de gekozen Internet Wereld optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. De tarieven zijn enkel geldig in het buitenland met één van de partnernetwerken. Nadat je je datavolume hebt opgebruikt, wordt het dataverkeer boven dit volume gefactureerd per KB aan € 0,24/MB.

Bijzondere voorwaarden voor optie Spotify Premium
Spotify-diensten kunnen worden gebruikt via Spotify-apps voor computers, smartphones en tablets. Om deze diensten te gebruiken, dien je bij Spotify een account met login en wachtwoord aan te maken. Spotify Premium is voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Meer info en voorwaarden vind je op deze pagina of op spotify.com. Telenet Group behoudt zich het recht voor om het Spotify-aanbod op elk ogenblik tijdelijk of definitief te wijzigen of stop te zetten. Telenet Group wijst elke verantwoordelijkheid af betreffende de compatibiliteit van je smartphone met de Spotify-diensten. Het datavolume (MB) dat je verbruikt als je de Spotify-diensten gebruikt via je smartphone wordt gefactureerd volgens het tarief voor mobiel internet dat geldt voor je tariefplan. De MB/GB zijn exclusief voorbehouden voor gebruik via gsm of smartphone, elk ander gebruik is niet toegelaten.

Bijzondere voorwaarden BASE Unlimited
Onbeperkte* mobiele data inbegrepen in BASE Unlimited:
(i) Verbruik in België: Eens het verbruik een volume van 25 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan een verlaagde snelheid van 512 kbps tot de volgende aanrekeningsperiode;
(ii) Verbruik in de rest van de EU-zone: Eens het verbruik een volume van 20 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan normale snelheid aan €0,0042 (incl. btw) per MB.
* Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals gedefinieerd in de "Voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod".
Indien je je BASE Unlimited abonnement wijzigt naar een ander BASE abonnement, kan je vervolgens binnen dezelfde aanrekeningsperiode niet opnieuw een BASE Unlimited abonnement voor hetzelfde mobiele nummer activeren.

Promoties Based on you 15, 20, 27 en BASE Unlimited
Tijdelijke promotie op BASE-abonnementen van €15/maand, € 20/maand en € 27/maand en BASE Unlimited: aanbod geldig van 01/04/2020 tot en met 15/08/2020. Op voorwaarde van activatie van bovenstaande BASE-abonnementen op de BASE-website, geniet de klant gedurende de eerste 3 maanden na activatie van een korting van 50% op de maandelijkse abonnementsprijs. Aanbod voorbehouden voor particulieren die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.