Herladen en andere elektronische diensten voor herlaadkaarten

Herlaad online

Herlaad je beltegoed of dat van iemand anders in enkele klikken.

Meer over online herladen

Online belwaarde herladen
  • Klik op ‘Herlaad’ bovenaan de paginaGeef je gsm-nummer in, selecteer het herlaadbedrag en betaalmethode en voer de betaling uit.
  • Indien je inlogt op de Klantenzone, is je vorige herlaadbedrag en betaalmethode al ingevuld. Je moet deze dan enkel nog bevestigen of wijzigen.
  • Na betaling stuurt BASE een bevestigings-sms.

Mijn historiek

Meld je aan op de Klantenzone en bekijk al je BASE verrichtingen in één handig overzicht.

Meer over Mijn historiek

Chat

Heb je een vraag over een van de elektronische diensten?

Andere herlaadmethodes

Herlaad je liever op een andere manier dan online? Dat kan, je herlaadt ook:

Overzicht herlaadmethodes