Online aanrekeningen en andere elektronische diensten voor abonnementen

Bekijk en betaal je aanrekeningen online

BASE houdt je aanrekeningen van de afgelopen 24 maanden bij. Bekijk ze online en ontvang een sms en/of e-mail bij elke nieuwe afrekening. Je kan je aanrekeningen online betalen via onze verschillende manieren van beveiligde betaling.

Kies vandaag nog voor elektronische aanrekeningen. Gemakkelijker voor jou en gedaan met papierverspilling. Log in op de klantenzone en pas het aanrekeningtype aan door te klikken op "Online" in "Mijn instellingen" - "Aanrekening".

Domiciliëring

Met een domiciliëring worden je aanrekeningen automatisch betaald. Zo vermijd je herinneringskosten, extra kosten of een stopzetting van de dienst.