Inspiratie - Go mobile

INSPIRATIE

GEPUBLICEERD OP 23.12.2016

De 4 harde smartphones voor harde jobs.

Sommige jobs zijn al wat ruwer dan andere. En dan pas je maar beter op met je smartphone. Als die op een werf uit je zak valt, weet je hoe laat het is. Ook als je bijvoorbeeld loodgieter bent, kan je je smartphone maar beter beschermen. Of meteen een onbreekbare smartphone kopen. 

Durée de vie de batterie - Go Mobile BASE

Bestaat dat eigenlijk, een onbreekbare smartphone? We trokken op onderzoek uit en vonden de volgende 4 stevige jongens.

De 4 onbreekbare smartphones

Samsung Galaxy S7 Active

Waterbestendig. Stofbestendig. En jawel, een onbreekbaar scherm. Tel daarbij een gigantische batterij en je komt zonder problemen de hele dag door. Hoeveel keer je hem ook laat vallen. Zelfs in de wc overleeft de Samsung Galaxy S7 Active drie minuten.

LG V10

LG zegt dat de V10 een MIL-STD-810-weerstandsscore gekregen heeft. Dit is een militaire standaard. Dit betekent dat je de LG V10 zonder problemen 26 keer kan laten vallen vanop 1,2 meter hoogte. Doe er je voordeel mee, zouden we zeggen.

 

Caterpillar CAT B15Q

Ook deze is water-, stof- en valbestendig. Dit laatste vanop 1,8 meter hoogte. Omdat er een joekel van een case rondzit, maar ook dankzij het Gorilla Glass. Daar hebben we het straks nog over. 

Motorola Droid Turbo 2

Hiermee komen we in de categorie smartphones die er niet uitzien alsof ze speciaal gepantserd zijn of zo. Motorola heeft voor dit exemplaar zelf speciaal glas ontwikkeld: Moto ShatterShield™. Dit bestaat uit maar liefst 5 lagen glas. Opgelet: de bovenste laag is niet krasbestendig. Maar je scherm is wel degelijk onbreekbaar. Opgelet bis: tests hebben uitgewezen dat de rest van de telefoon iets minder onbreekbaar is. Dus niet meteen mee beginnen gooien.

Worden alle smartphones onbreekbaar?

Bovenstaande modellen zijn gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Maar binnenkort zouden alle smartphones wel eens een onbreekbaar scherm kunnen hebben.

Momenteel gebruiken meer dan 4,5 miljard (!) toestellen Gorilla Glass, een heel sterk soort glas. Een paar maanden geleden werd Gorilla Glass 5 gelanceerd. Naar het schijnt overleeft je smartphone hiermee een val van 1,6 meter hoog. Ongeveer de hoogte wanneer je een selfie neemt - ja, de producent van dat glas dacht ook aan alles. Heel wat grote merken zullen Gorilla Glass 5 gebruiken tegen het einde van het jaar. Dus wie weet worden alle smartphones wel onbreekbaar.

Als je graag kijkt naar dramatische beelden van vallende smartphones in slow motion, bekijk dan zeker filmpje over Gorilla Glass 5.

Heb je nog geen smartphone met Gorilla Glass?

Neem het zekere voor het onzekere en kies een stevige bescherming in onze BASE shop.