Word BASE en behoud je belwaarde !

Simyo stopt haar activiteiten op 7 juni, maar laat haar trouwe klanten niet zomaar in de steek.

Bij BASE kan je gewoon verder bellen, surfen en sms'en met je huidige nummer. Alle Simyo-klanten kunnen hun huidige belwaarde overdragen met een minimum van € 15, indien ze voor 7 juni kiezen voor een BASE tarief.

Wat moet je doen ?

 1. Ga voor 7 juni naar een BASE shop in je buurt.
 2. Kies samen met een medewerker het BASE tarief dat het beste bij je past.
 3. Je behoudt je nummer en je ontvangt onmiddellijk € 15 belwaarde. Indien je nog meer dan € 15 op je Simyo-kaart hebt staan dan wordt het verschil toegevoegd enkele dagen na de activatie van je BASE-kaart.

Ontdek de BASE tarieven

BASE herlaadkaart


Bij elke herlaadbeurt
krijg je:

€ 10

herladen

€ 15

herladen

€ 20

herladen

Herlaadkaart
met gratis minuten
naar BASE

= € 10 beltegoed

+ 60 MIN naar BASE
+ 250 SMS'EN naar alle netwerken
+ 100 MB in België

= € 15 beltegoed

+ 120 MIN naar BASE
+ 1.000 SMS'EN naar alle netwerken
+ 500 MB in België

= € 20 beltegoed

+ 240 MIN naar BASE
+ ONBEPERKT* SMS'EN naar alle netwerken
+ 1 GB in België

Herlaadkaart
met gratis minuten
naar alle netwerken

= € 10 beltegoed

+ 30 MIN naar alle netwerken
+ 250 SMS'EN naar alle netwerken
+ 100 MB in België

= € 15 beltegoed

+ 60 MIN naar alle netwerken
+ 1.000 SMS'EN naar alle netwerken
+ 500 MB in België

= € 20 beltegoed

+ 120 MIN naar alle netwerken
+ ONBEPERKT SMS'EN naar alle netwerken
+ 1 GB in België

Voordelen van een herlaadkaart ?

 • Een pak GRATIS minuten, sms'en en MB’s bij iedere herlaadbeurt (30 dagen geldig)
 • 50% extra MB's bij online herladen
 • My BASE app om je verbruik op te volgen en te herladen (10% extra belwaarde!)
 • Maak je keuze tussen extra veel bonusminuten naar BASE-klanten of naar nationale nummers
 • Verschillende herlaadmogelijkheden: via de My BASE app, via de website, in een BASE shop of via een herlaadkaart verkrijgbaar in de meeste krantenwinkels, nachtwinkels en supermarkten

BASE 9 abonnement

BASE 9

ONBEPERKT* BELLEN

naar BASE tijdens weekends

+ 120 MIN

naar alle netwerken

250 MB

ONBEPERKT* SMS'EN

BASE CLOUD

1 GB storage inbegrepen

€ 9

Voordelen van een abonnement ?

 • Je valt nooit zonder belwaarde
 • Meer GRATIS minuten, sms'en en MB's
 • Onbeperkt GRATIS sms'en naar alle nationale nummers
 • Handige My BASE app om je verbruik op te volgen, extra opties te activeren en je facturen te bekijken en te betalen

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Waarom moet ik mijn Simyo-kaart inruilen?

Simyo stopt haar activiteiten op 7 juni.

Vanaf dat ogenblik worden haar mobiele diensten niet langer ondersteund. Je kan je huidig nummer wel gratis overzetten naar BASE. Als je dit voor 7 juni 2017 doet in een BASE shop, dan behoud je je Simyo-beltegoed met een minimum van € 15.

Kan ik mijn huidig nummer behouden?

Ja.

Bij BASE helpen we je graag bij het behouden van je nummer, als je BASE-klant wordt hoef je dit enkel te melden aan een medewerker in je BASE shop. Hij regelt een vlotte overdracht van je nummer.

Welk tarief moet ik kiezen?

Bij BASE kan je kiezen tussen een herlaadkaart of een abonnement.

De medewerkers in de BASE shops helpen je het tarief te vinden dat het beste bij je past. Meer info over de BASE tarieven vind je ook op www.BASE.be.

Wat gebeurt er op 7 juni?

Op 7 juni worden alle bestaande Simyo-kaarten afgesloten en kan je niet meer bellen, surfen of sms'en.

Schakel dus tijdig over naar BASE en zo kan je ook je huidig nummer behouden.

Wat gebeurt er met de belwaarde op mijn Simyo-kaart?

Kies je voor een BASE-herlaadkaart of -abonnement met behoud van je huidig nummer? Je behoudt je resterende belwaarde.

Geïnteresseerd?

Ga naar een BASE-shop in je buurt. Een van onze medewerkers bekijkt samen met jou graag wat het BASE tariefplan is dat het best bij je past. In een BASE shop ontvang je minimaal € 15 korting. Heb je nog meer dan € 15 op je huidige kaart dan krijg je het verschil terug als belwaarde (herlaadkaart) of als korting (abonnement) na activatie van je kaart.

Indien je via een ander verkoopkanaal BASE wordt dan krijg je je resterende belwaarde terug op je nieuwe BASE-tariefplan na activatie van je kaart.

Beslis je om niet over te stappen naar een BASE-tariefplan?

Je kan je resterende belwaarde nog recupereren na 7 juni, indien je je kaart blijft gebruiken tot en met 31 mei. Download vanaf 31 mei het formulier, vul in en stuur je Simyo-kaart (samen met een kopie van je identiteitskaart) aangetekend naar de Telenet Group klantendienst. We storten het bedrag een paar dagen na ontvangst op je rekening.

Kan ik ook online klant worden bij BASE?

Ja.

Op de website van BASE kan je de herlaadkaart of het abonnement kiezen dat het beste bij jou past. Vergeet niet aan te duiden dat je je nummer wenst te behouden. Je nieuwe simkaart is gratis en wordt per post verstuurd.

Je resterende belwaarde op je Simyo-kaart behoud je. Na activatie van je kaart ontvang je dit bedrag als belwaarde op je BASE herlaadkaart of als korting op je factuur indien je kiest voor een BASE abonnement.

Wanneer is mijn nieuwe BASE-kaart actief?

Je kaart is actief wanneer de nummeroverdracht heeft plaatsgevonden en je met je nieuwe kaart een eerste actie doet: een sms stuurt of een gesprek doet.

Vanaf dan kunnen we je resterende beltegoed toevoegen aan je kaart.

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

Alle BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group bvba, zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik, en zijn enkel van toepassing voor nationaal gebruik, speciale nummers en diensten van derde partijen uitgezonderd. Je kan gebruik maken van diensten van derde partijen, maar dit verbruik zal worden aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, stuur je een e-mail naar base.support@telenetgroup.be of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend).

De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

Actievoorwaarden
Van 4 april tot 7 juni 2017 ontvangt een Simyo-klant in een BASE shop zijn resterende belwaarde terug met een minimum van € 15 op vertoon van de sms die hij hiertoe ontving en indien hij zijn Simyo-nummer overbrengt naar een BASE herlaadkaart of abonnement. De € 15 ontvangt hij onmiddellijk als korting in de BASE shop. Indien het resterend bedrag op het moment van nummeroverdracht meer is dan € 15 dan ontvangt de klant het verschil na activatie van de kaart als belwaarde op zijn herlaadkaart of als korting op zijn abonnement. Indien de Simyo-klant via een ander verkoopkanaal zijn nummer overbrengt naar een BASE herlaadkaart of abonnement dan wordt de resterende belwaarde op zijn Simyo-kaart op het moment van de nummeroverdracht na activatie van de kaart toegevoegd aan zijn belwaarde of in mindering gebracht van zijn factuur.