EN FR NL

Vraag uw offerte op maat

U bent geïnteresseerd in een offerte op maat voor uw bedrijf? Wilt u een van onze vertegenwoordigers ontmoeten om het te bespreken?

Stuur ons uw informatie zodat we een aanbod kunnen maken dat afgestemd is op de behoeften van uw bedrijf. Wij zullen u zo snel mogelijk terug contacteren.

*
*
*
*
 
*
 Mijn bedrijf is nog geen BASE Business klant en ga er mee akkoord dat BASE mijn persoonsgegevens verwerkt voor direct marketing doeleinden m.b.t. de BASE producten en diensten.**
 
 

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. De Privacy Policy en Terms of Service van Google zijn van toepassing.

* Verplichte velden

**De persoonsgegevens die u ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet Group NV (handel drijvende onder de commerciële naam BASE), Neerveldstraat 107, 1200 Brussel, BTW BE 0462 925 669, RPR Brussel (hierna “BASE”), verantwoordelijke voor de verwerking.

Is uw bedrijf*** nog geen BASE Business klant? Dan verwerkt BASE uw persoonsgegevens enkel om contact met u op te nemen naar aanleiding van uw aanvraag. Indien u graag wenst dat BASE uw persoonsgegevens gebruikt om u in de toekomst te informeren over de BASE producten en diensten, dan kan u dat hierboven aangeven. Zodra uw bedrijf BASE Business klant wordt, zal de verwerking van uw persoonsgegevens onderworpen worden aan het BASE privacybeleid, waarover u op dat moment nader geïnformeerd wordt.

Is uw bedrijf*** al BASE Business klant? Dan worden uw persoonsgegevens verwerkt zoals uiteengezet in het BASE privacybeleid. We informeren u dat u ten allen tijde het recht hebt om een opt-out te geven voor de verwerking van uw persoonsgegevens voor commerciële doeleinden, volgens de procedure beschreven in het BASE privacybeleid.

U hebt het recht BASE te vragen om de persoonsgegevens die op uw betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. U kan deze rechten uitoefenen via de BASE Klantenzone (enkel indien uw bedrijf BASE Business klant is) en de BASE shops. In de shop dient u eerst een bewijs van uw identiteit over te maken, bij voorkeur aan de hand van een kopie van de voorzijde van uw identiteitskaart.

Voor klachten in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens door BASE, kan u uw wenden tot de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel / +32 (0)2 274 48 00 / contact@apd-gba.be / www.gegevensbeschermingsautoriteit.be

***Voor de gemakkelijkheid spreken we hierboven steeds over “bedrijf”. Deze kennisgeving inzake privacy is echter ook van toepassing op de persoonsgegevens die je ons als zelfstandige meedeelt.